Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soundtrack Bathory /2008/

Dobrá zpráva, našla jsem volně ke stažení soundtrack k filmu Bathory /2008/! *3*

http://rapidshare.com/files/312 981266/BATHORY_-_Original_Sountrack __2008_.part1.rar

http://rapidsh are.com/files/313017427/BATHORY_-_O riginal_Sountrack__2008_.part2.rar
  • Nero - 2.část

Zítra v úterý 17.8.2010 dávají s Hansem druhý díl Nera na ČT2 od 20.00 hodin, tak na to nezapomeňte! *3*
  • Re: Re: Re: včera byl Nero

*5* vím *3* koně jsou jeho záliba *4*
  • Re: Re: včera byl Nero

to já taky *14* je výbornej jezdec na koni, jsem koukala *3* *4*
  • Re: včera byl Nero

jo dívala jsem se *14* hans je skvělý jako vždy, už se těším na druhej díl *14* *14* *14* *14*
  • včera byl Nero

tak co lidi, jak se vám líbil hansík jako "šílenej" císař Nero včera večír? *14*
  • blahopřání

teda koukám, že jdu jako poslední... *9*

chtěla bych se připojit ke všem těm gratulacím, nevím co bych více měla napsat, než to, ať tu svou pětatřicítku pěkně oslaví v kruhu rodinným a mezi nejbližšími přáteli nejlépe doma při dobrým vínku, jídlu, narozeninovým dortíku při hře na kytáru,housle, piánu, harmonice atd.. *3* prostě ať si dnešní den užije co nejlíp, hezky si zatrsá na jeho oblíbenou hudbu 80 let a těší se z dárečků!!! *3* *3* *3*
  • šťastný narozky :-)

hansíkovi všechno nej k jeho kulatým 35 narozkám, štěstíčko, zdravíčko a ať už se konečně rozhejbe k novejm projektům *14* *14* *14*
  • Gratulace

Milý Hansi, přejeme Ti zde prostřednictvím těchto stránek všechno nejlepší k 35. narozeninám, hodně štěstí, lásky, spokojenosti a soukromých i pracovních úspěchů! *4* *3* *4*

PS: I když samozřejmě vím, že nerozumíš tomu, co Ti tu píšu. *1* *4*
  • 35.narozeniny!!!!!!!!!! :-))))))))

*3* přeju mu všechno nejlepší k jeho dnešním narozkám, doufám, že to pořádně slaví! *3* *4* *14* *14*
  • babik

HB ♥

Přeju mu všeeeeeeeechno nejlepší =) Sladkých pětatřicet =)) Snad to pořádně oslaví :D ♥♥♥♥♥
  • ***** !!!! 35 !!!! ******

Żałuję, że mój ukochany mężczyzna wszystkiego najlepszego w jego wielki dzień, kiedy obchodzi swoje urodziny! *3* *4* *4* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Haha

dyť je to kráva jako noha! *8* ,,miluju" tyhle rádoby pisálky, co si říkají externí spolupracovník toho a toho magazínu... *16* *5*
  • Re: Caravaggio

no kdyby mě zbyl čásek tak se juknu *3*
  • Re: Re: Mlhy Avalonu

jo, tak mlhy avalonu jako takový moc nemusím ale kvůli hansíkovi se na to stojí za to koukat *3* i když je tam takovej cucín *1* *14* moc mě nadchla jeho šermířská scéna na hradě camelot a na konci ta řežba kdy zhyne *3* je roztomilej i když hraje hajzlíka *14* *4* na nera se dívat budu *4*
  • babik

Re: Mlhy Avalonu

Jou jou !!! :) Konec mě vždycky dojme :D Když ho zabijou :/ Ale fajnej hajzlík :D Stejně je k sežrání v Nerovi : Císaři římském (v telce 10.8. první část ) Těším se :D:D
  • babik

Re: Re: Re: Re: Haha

Moje řeč ! :/ Ten sarkasmus si ta redaktorka mohla odpustit :/
  • Caravaggio

Dneska jsem listovala novým tv programem a našla jsem, že v úterý 10.8. dávají na ČT2 /v 16.20hod./ nějaký pořad "Caravaggio", napadlo mě, že to sem napíšu v souvislosti s faktem, že se ten malíř Caravaggio objevil i ve filmu Bathory, kterého ztvárnil právě Hans. *3*
  • Mlhy Avalonu

tak co, díval se tady někdo? *14* *4* *3*
  • Re: Článek TV max /srpen 2010/

ta, co tohle dílko sesmolila je vážně tragéd.. *9* něco tak otřesnýho jsem dlouho nečetla, navíc článek plnej dezinformací.. *8* místo vykrádání práce jiných by se holka měla zaměřit na jinou "práci", zametat ulice by jí šlo určo líp *1* *1* ani neměla odvahu na to, aby se pod tou tragédií podepsala celým jménem.. *9* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit