Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: hermafrodit

asi byl proti hansovi zaujatej *10* *9*
  • Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

šprcgumy mě totál zbouraly *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3*
  • Re: hermafrodit

tomu pisálkovi natrhnu osobně kušnu!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *5* *5* *5* *10* *10* *10*
  • hermafrodit

jo a to jsem se děvčata v jednom článku z dřívějška tak 8 let zpátky, myslím tedy, dočetla, že hans je prý typ herce hermafrodit.. *8* ten novinář o něm normálně psal, že je v každé roli nejednoznačnýho pohlaví a působí jako hermafrodit *16* *9*
  • Re: Stella Does Tricks (1997)

SDT je perfektní film! *3* i když fakt je ten, že ne pro slabý nátury *9* hans je tam jak už bylo řečeno sladkej, takovej zajoch mladej a moc mu to tam sluší ať hraje jak moc chce toho hajzlíka, stejně v tom nevypadá věrohodně *14* *5* přišla mi hodně vtipná scénka jak hans nafukoval kondomy a házel je přes živej plot s tou mladou herečkou v hlavní roli *1* *3* nu a k těm jeho slipům či co to bylo, sexy tedy opravdu nebyly ale zase vypadaly pohodlně *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

*4* já si taky myslím, že je heterák, dyť se snad v každým filmu s nějakou olizuje nebo přímo sexuje *14* *3* abych se přiznala, tak tohle těm jeho kolegyňkám teda dost závidím *14* *14* *14* ve stelle byl ale jináč móóóc slaďoučkej *14* *14* a co se tejče těch jeho spoďárků, tak já říkám vždycky - špatnej vkus taky vkus, ale nemyslím tím nic zlýho proti hansovi, na tom, že je pro mě pan božský se nic nemění *14* *14* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

Tak k jeho skutečné sexuální orientaci by se Ti mohl vyjádřit jen on sám, nejsem osoba k tomu kompetentní, ale já myslím, že se ženami nemá žádný problém. *5* *3*
    Ve Stelle byl Hans opravdu ještě takové polodítko, s jeho nevinným vzezřením ten jeho hraný charakter moc dohromady nešel. Pokud se mám vyjádřit k jeho spodnímu prádlu, mám bohužel pocit, že to byla součást jeho vlastního oděvu.
  • Re: Re: Re: Re: Re: včera byl Nero

aha, tak to mi nedošlo.. *9* *5*
  • Re: Re: Re: Nero - 2.část

nu tak dobře, tak byl krásná ALFASAMICE s koulema *1* *3* *14* no, tak já jsem si říkala, že třeba když je tak multiinstrumentální, že hraje i na tu cyteru sám, ale asi jen předstíral.. *5*
  • Re: Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

co? mužskou prostitutku *8* nějak si ho nedovedu představit v tomto, ale je to hnus každopádně.. *9* *9* no, doufám, že není hansík gay nebo bisexuál alias "obojživelník" i v reálu, když se v těch homosexuálních rolích tak "vyžívá".. *9* *5* ten film o té stelle jsem shlédla, je to síla tedy.. ale nějak se mi do té role nehodil, vypadal sám jak dítě tak max. ze 7.tř. zš.. *1* ta holka byla ošklivá, taky mu mohli dohodit lepší partnerku *5* a co to proboha nosí hans za příšerný nasrávačky.. *7* ty jsou jako jeho nebo byly jen půjčený do filmu? *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: včera byl Nero

V londýnském bytě, blázníš? *13* *4*
  • Re: Re: Nero - 2.část

Přirovnání alfasamec mi k té podobě ženy nějak nepasuje. *13* *9* *1* *3* Fakt je ten, že k Hansovi bych si představovala nějakou menší drobnější ženu, než byla ta herečka, co hrála otrokyni nebo ta, co s ním čekala to dítě a pak zemřela. Herečka hrající Octavii ještě k němu pasovala, ale tu zapudil.. *9* Myslím, že hrála hlavní roli v Elisa z Rivombrosy. *5* Nevím nic o tom, že by Hans ovládal hru na cyteru. Je bravurní hráč na kytaru, foukací harmoniku, piano a housle. *3* *4*
  • Re: Re: Stella Does Tricks (1997)

Ano, Hans hrál už rozmanité charaktery a ne vždy sympatické.. Stačí si třeba z nedávné doby vzpomenout na fanatického stoupence černé magie Lorda Cowarda ze Sherlocka Holmese nebo násilníka Aleca z Tess of the Durbervilles. *3* A co takový Caravaggio z Bathory, to byla taky dost nejednoznačná postava, navíc ho tam vylíčili jako homosexuála. *1* A v divadelní hře Cuba Real Trio hrál před 6 lety mužskou prostitutku. A už raději nebudu pokračovat dál.. *5*
  • Re: Stella Does Tricks (1997)

ježááš, co to ten hansík hraje za role, tedka to byl šílenec, magor a matkovrah a teď se dovídám o pasákovi a feťákovi a to do toho nepočítám echt sviňku Mordreda a Thomase Cranmera, kterej utajuje nelegální manželku a vozí jí všude sebou v bedně... *9* *1* *14* co dalšího nám připraví.. *7* *1* to musím skouknout i když anglicky neumím skoro ani bůůůů *9* *8*
  • Re: Soundtrack Bathory /2008/

tééda, děkuji ti dobrá vílo, hned si to musím stáhnout *3* *4* *4*
  • Re: Re: včera byl Nero

no pravda je to, že tam bylo hafo nesrovnalostí, že.. *5* *9* ale kvůli hansovi to za to stojí se podívat *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: včera byl Nero

takže on nějaký chová.. *7* *14*
  • Re: Nero - 2.část

sem nezapomněla, hansík je prostě alfasamec,jenom tak trochu dneska vypadal vzdáleně jako ženská nebo co..? *1* ale to asi dělaly ty hadry, to prostěradlo co měl na sobě či to byla nějaká pokrývka.. *3* hrůza co ti římani nosili že jo *8* teda magora zahrál ukázkově doufám že se tak v životě jinak nechová, to by se mi asi přestal líbit.. *1* *4* *3* a co mu to vybrali za příšerný obludária k jeho boku *7* myslím ty ženský, takový kobyly to byly.. *8* jinak se mi strašně líbil hansův romantický zpěv u lyry a vážně umí hrát na lyru nebo cyteru či co to bylo.. *7* *3* *14* *14*
  • Stella Does Tricks (1997)

Na YT je nyní volně ke shlédnutí celý film Stella Does Tricks (Stella šlape chodník), je to jeden z prvních filmů, kde Hans zazářil. Hraje tam feťáka a pasáka, jedna z klíčových rolí tohoto drsného příběhu. Doporučuji to shlédnout, i když je to v angličtině. *3*
    Tady je kanál, na kterém je to nahraté:

http://www.youtube.com /user/refectionsweet#p/a/u/0/9rDilq h9VjQ
  • Re: včera byl Nero

Hans se do té role moc nehodí, ale ostatní herci to byla úplná hrůza.. *9* Film je to spíše pod běžným průměrem, ale kvůli Hansovi se dívám. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit