-
Re: Dnes večer Bathory......
Bohužel z nedostatku času jsem nestíhala... Ale film jsem viděla už mockrát, takže to tolik ani nevadilo. -
Re: pohoda
Skvělá zpráva, tak se jim ty dluhy nějak nakonec zúročily /alespoň v této podobě/. *4* *3* -
Re: Re: Re: DVD Screencaptures - Behind the Scenes
To víš, španělské slunce je dost ,,vroucí", nebo jak bych to řekla, sama jsem tam byla několikrát a dopadla jsem stejně jako Hans... *9* Jinak chlapci vypadali, že si to natáčení celkem užívají, asi to byla dobrá parta lidí. *4* -
Re: Re: Varování!!!
*3* *5* -
Re: Re: Film MOJO /1997/ na www. youtube.com
"nějakej tlustej starej páprda co ukazuje svýho malinkýho hustě zarostlýho šulina , bléé..." ---- tak to je jak se říká husté. *1* Ale máš pravdu. *3* *5* Mě Hans dost překvapil svým až maniakálním výrazem v očích během jeho slavného vystoupení před davem rozvášněných fanynek v klubu, ale jak píšeš, byl to strhující výkon.
*4* -
Astro - Hans /zajímavé/;-)
Pokud umíte anglicky, nebo máte překladač, přečtěte si tady na této adrese něco o Hansovi. *3*
http://www.astrotheme.com/portr aits/7E7khCKdJDBB.htm# -
Re: Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
no ani mi o těch tudorovcích už ani nemluv neuvěřitelně mě sejří fakt že krom tý druhý řady už v jiný nehraje *10* *8* *5* *16* i když tam zrovna přitažlivě nevypadal že jo.. *3* *4* ale líbily se mi díly ve kterých choval to malý mimino nebo když se hádal se svou neoficiální ženštinou.. *1* *14* a v posledním se herecky předvedl úplnej anděl klidně bych si to s annou vyměnila *4* *4* *14* nero je nero prostě magor ale rozkošnej jen ta kláda vedle něho se vůbec nehodila.. *9* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
Roden no :),no chudák v tudorovcích dopadl :D,hlavně ten vous teda :D,že jo v Nerovi ze začátku úplně,škoda že nemá dvojče nebo nějaký klon :/ :( :D no ta uhrančivost *14* *14* -
pohoda
ha právě jsem se dočetla že Bathory byl v neděli večer nejsledovanějším filmíkem..!!!! *14* *14* *3* *4* *5* -
Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
táák roden je oproti hansovi neuvěřitelná obluda ale zasejc jak píšeš je umělecky výbornej *3* já jsem si s hansíkem splašila už víc filmů ale máš pravdu že je uhrančivej všude! *14* *14* *3* *3* kdybych ho někde potkala tááák nevim nevim.. *14* *4* v tudorovcích sice vypadal jako starej děda ale asi mu to dělal ten usedlej kostým, účes a vous.. *5* v nerovi vypadal o hodně líp tam mu to mocky seklo i když ze začátku vypadal jak holka *3* -
Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
přesně!:D sand jen jediný Roden byl lepší když mluvil svou řečí..ale i ty scény,jak kdyby byly odzvučené a zkrácené,prostě z nich vyprchalo úplně kouzlo,ale musím se přiznat,že teď sem konečně některým slovům už rozuměla :D
paruka?ale i tak...ja ho viděla v Tudorovcích a jako král Nero,ale všude měl ten svůj uhrančivý pohled aaa...jo jak třeba páčím sa vám,však?:D:D....jo a aspoň to nebudeme mít daleko na zpověď :D *14* *4* -
Re: Film MOJO /1997/ na www. youtube.com
táák part č.6 je extrémně nechutnej to máš teda pravdu.. *9* nějakej tlustej starej páprda co ukazuje svýho malinkýho hustě zarostlýho šulina , bléé... *9* *9* *9* jináč jsem ten filmek skoukla a moc sem tomu nerozumněla ale příběh to nebyl celkem nic moc a kdyby tam nehrál muž mého srdce... mám na mysli hansíka tak to se nekoukám už po prvním partu.. *13* *5* hudba tam byla naprosto jak pro starý rakváče ale ještě že to zachraňoval hansík kterej nahotou zasejc jak jináč nešetřil.. *14* tomu teplýmu nadřízenýmu bych natrhla kušnu stejně tak jako tomu druhýmu starýmu plešatci který chudáka mýho miláčka ohrabávali.. *8* ale hansík je tam táák sladký a z těch obludárií co tam jináč hrajou naprosto SAMEC co má neuvěřitelný koule.. *14* *14* *3* chválím ho za zpěv a hlavně tanec! *3* *14* *14* -
Re: Re: Dnes večer Bathory......
tak já jsem viděla taky sk verzi a jejich dabing se mi zdá lepší a nějakej víc prožívanej.. *4* *14* českej není nic moc a u hansíka je to hotová katastrofa.. *9* dolanský je vážně tragééd... *9* souhlasím s tebou že hansík má moc krásný očička, úsměv, když se vyzubí je prostě k sežráání.. *14* *14* jen ty vlasy v tom filmu prej nebyly jeho, četla jsem že to byla paruka.. *3* já jsem hansíka objevila poměrně nedávno a moc se mihnedka líbil takže je to můj idol number 1! *4* *14* *3* tééda a ty jeho scénky jak třebas běžel nahatej za kočárem nebo v tej zpovědnici ty mě tedy bourají.. *1* a při té jak se miluje s alžbětou na stole při tej skoro červenááám když se mu kouknu na určité místo... *8* *14* *14* -
já taky :),a dnes po druhé :D,odpoledne sem se nudila tak,že něco si pustím a dala jsem tam Bathory(akorát je slovensky dabovaná) a pak večer bum že je na Čt1,ale česky,tak jsem to zkoukla znovu :D,ale třeba u Hanse je 100% lepší slovenština ...tak kdyby vypadal nějakej chlap ..ach...ty jeho oči,vlasy a když přidá úsměv jdu do kolen,můj idol :)) *14* *4* -
já taky :),a dnes po druhé :D,odpoledne sem se nudila tak,že něco si pustím a dala jsem tam Bathory(akorát je slovensky dabovaná) a pak večer bum že je na Čt1,ale česky,tak jsem to zkoukla znovu :D,ale třeba u Hanse je 100% lepší slovenština ...tak kdyby vypadal nějakej chlap ..ach...ty jeho oči,vlasy a když přidá úsměv jdu do kolen,můj idol :)) *14* *4* -
Dnes večer Bathory......
tak kdo všechno se díval a co jste tomu říkali...? *3* já viděla českou verzi poprvé, heč... *1* *4* *14* -
Re: Re: DVD Screencaptures - Behind the Scenes
tu krávu gemmu moc nemusím.. *5* ale je boží že na její stránce jsou obrázky s hansíkem *3* *5* projela jsem si ty obrázky z natáčení, uff že to dalo fachu..! *1* *14* *4* bylo to ale jako hledat jehlu v kupce sena opravdu tam hoch moc není.. škoda.. *9* *8* *9* líbilo se mi jak tam má přehozenej plášť svýho kostýmu přes hlavu u tej kamery když to sledoval s ostatníma hercema co natočili a chudinka malej spálenej byl na kůži jak párek na grilu.. *9* *9* to jsem ho teda litovala tady u monitoru.. *9* -
Re: Re: Film MOJO /1997/ na www. youtube.com
no tak ty mě překvapuješ *3* ten film musím snad ještě dneska do půlnoci skouknout *14* to se mi teď nějak pozměnily plány na večer.. ale v dobrym *3* *14* -
Re: Blahopřání :-)
jéé *3* tak já se k gratulaci taky přidávám i když trochu pozdě.. *1* *4* *4* -
Re: Varování!!!
hajzl jeden! *8* doufám že ho zabásnou *16* *5* ale na každou svini se vaří voda *15* *5* *5*