Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Hans - nová fotka ;-)

Já vím. *3* Vždyť jsem pak psala, že je 10 let stará, to jest r. 2000. *5*
  • Re: Bathory soundtrack - zdarma

těch odkazů je tolik že nevím kterej si vybrat a kterej je nezavirovanej hlavmě nechci mít trable s pc.. *5* z kterýho to taháš ty..? *7* *3* *4*
  • Re: Fotka s autogramem......

*1* jó jo ten podpis je fakt strašnej.. *1* něco jako m pak mezera pak aj což mi rozhodně nepřijde jako jméno hans *1* nu a rozbor jeho příjmení taky zaujímavej to velké m na začátku asi vypadá nejlíp pak mezera pak je divná čáranina menšího tiskacího m pak je něco jako uju s obloukem nahoru.... *1* děs běs natřepala bych mu nejradši za to na zadek... *1*
  • Re: Re: Hans - nová fotka ;-)

krááásná fotečka *14* je tam fakt k sežrání *14* ale z toho filmu jak píšeš to není páč jsem se dívala a ten má rok 2004 *13* *3* *4*
  • Re: Hans - nová fotka ;-)

Tak ta fotka byla zaslaná Hansovým dávným přítelem na Facebooku a je 10 let stará, takže Hansovi je tam cca 25 let. *3*
  • Hans - nová fotka ;-)

http://virgilreality.proboards.com/ index.cgi?action=downloadattachment page&board=about&thread=96&post =8412

Resp., Hans je na ní ,,zamlada", ale jinak tu fotku vidím poprvé, přijde mi to kolem období natáčení Comfortably Numb. *3*
  • Fotka s autogramem......

http://cgi.ebay.co.uk/PHOTO-SIGNED- HANS-MATHESON-ORIGINAL-SIGNATURE-/1 10609336436

Film Still Crazy, nemyslíte, že má Hans docela divný rukopis..? *1* Kdybych neznala jeho jméno, tak to po něm prostě nepřelouskám. :-D
  • Bathory soundtrack - zdarma

Odkazy zde
    http://www.filecrop.com/bathory-sou ndtrack.html

*3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Osobní horoskop: Hans Matheson

......pokračování...

Venuše inkonjunkce MC -
    to by mohlo přinést nějakou nespokojenost, nepříjemnost, která zkomplikuje život v pracovní oblasti, možná nějaká mrzutost s kolegy...

Slunce semikvadratura Asc:
    nejspíš to přinese nějaký nesoulad, v závislosti na domu ze kterého vychází, nějaký klacek pod nohy, který si vynutí větší úsilí při dosažení úspěchu ve věcech týkajících se zmíněného domu, nějaké "zbytečné" problémy.

.....pokračování *3*

Pluto trigon MC:
    Tyto aspety pomáhají stejně jako pozitivní aspekty k ascendentu, čelí-li jedinec vnuceným změnám. Pokud Pluto tvoří aspekt k ascendentu, potřeba změny bude psychologicky motivována, ale je-li v aspektu ke středu nebe, změny se pravděpodobně odehrají v důsledku okolností. I tak se s nimi jedinec dokáže vyrovnat.

Neptun sextil MC:
    Tyto vlivy nejsou silné, ale ukážou se jako prospěšné, jestliže se jedinec náhodou věnuje kariéře, která se hodí k Neptunu (tj. fotografování, pečovatelská služba, tanec nebo jakákoli práce, kde je dobře využita inspirace a představivost).

Jupiter sextil Asc:
    Svými účinky jsou tyto aspekty podobné konjunci, když spadá do prvního domu, ale vliv Jupiteru bude slabší a charateristické vlastnosti aspektu zlepší vlastnosti ascendentu nebo se postaví proti nim. Není pravděpodobné, že by bylo ovlivněno zdraví.

Doplňující aspekty k ASC a MC:

Slunce opozice MC:
    Při dosahování cílů a získávání prospěchu z identifikace s vlastnostmi znamení středu nebe může dojít k zápasu. Subjekt dosáhne - po vynaložení značného úsilí - uspokojení.

Měsíc opozice MC:
    Povolání subjekt příliš neuspokojuje; na druhou stranu si však příliš nevyjasnil, co skutečně chce od života.
    Při naplňování aspirací a ambic se do cesty postaví překážky a komplikace, které subjektu nedovolí bezprostředně vyjádřit a využít příznivé vlastnosti a charakteristiky plynoucí z jeho ztotožnění se se znamením středu nebe. Subjekt má platonické přání podobat se určité obdivované osobě ("kéž bych byl jako on!"), ale neprojeví ani nejmenší snahu se jí přiblížit.
    Okolí by subjekt mělo povzbudit, aby tyto negativní faktory překonal. Pomoc přijde z jiných oblastí horoskopu narození, kde se žádné takové překážky nevyskytují.

Merkur opozice MC:
    V důsledku jejich vlivu mohou jedincovy problémy v práci nebo nutnost učinit rozhodnutí související s jeho životním směrováním vyvolat nadprůměrné nervové napětí a úzkost. Prověřte jiné oblasti horoskopu, abyste zjistili, jak se může subjekt s takovými problémy vypořádat. Není-li Merkur osobní planetou, hrají v těchto problémech negativní aspekty jen úlohu přispívajících faktorů.

Uran trigon Asc:
    Uran zde dobře působí a dodává osobnosti živý jas. U tvůrčích a vynalézavých lidí zvyšuje originálnost a může - podobně jako konjunkce - doplnit silné vlastnost přitažlivostí. Při postavení Uranu v pátém domě bývá milostný život temperamentní a pikantní. Objevuje se také potřeba nezávislosti, dokonce i v rámci závazného vztahu. Záležitosti domu, v němž je Uran, by měly postupovat kupředu dobře - často s nečekanými a vzrušujícími úspěchy.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hansovo zpěv

*9* ......ách kééžby...... *9*
  • Re: Re: Re: Re: Hansovo zpěv

Nikdy neříkej nikdy, cesty boží jsou nevyzpytatelné. *4* *3* *4* Ale teď už vážně musím jít. *3*
  • Re: Re: Re: Hansovo zpěv

jo ve filmu ji nikdo nehledejte.. trefné.. *10* *9* a na to jsem se zrovna tolik těšila až jí tam pěkně vystříhne při nějaké té romantické chvilce *9* *9* a ono nic *5* jóóó, to víš, mám bujnou představivost a jsem takovej blázínek zblázněnej a zamilovanej *3* *14* *14* je mi jasný že ho asi těžko kdy potkám.. *9*
  • Re: Re: Hansovo zpěv

Na soundtracku je uvedená, ale přímo ve filmu ji nikdo nehledejte. *13* *
    To je ale romantická představa, i když bohužel pro nás obyčejné holky z Čech na hony vzdálená realitě... *1*
  • Re: Hansovo zpěv

tááák to je pravda vůbec nevim nic o tom že by to tam ten náš chlapec zpěvuvoval *9* *13* *3* jináč je to moc hezká písniška taková něžná a romantická *14* *14* *14* úplně se vidím jak mi jí hansíček jen tak zpívá přede mnou v pokleku na svém kolenu s prstýnkem a kyticí v ruce *14* *14* *3* *1*
  • Hansovo zpěv

Hans Matheson - Chained to Loving You

http://www.youtube.com/watch?v= fMNk5KHuVJE

Song z filmu Mojo, ale při mé dobré paměti, ta písnička tam vůbec nebyla.. *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: pohoda

jóó acháá *3* *5* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Astro - Hans /zajímavé/;-)

óóó děkuji ti dobrá vílo *3* *14*
  • Re: Re: Re: pohoda

Přece finanční. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit