Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Astro - Hans /zajímavé/;-)

Nesmutni. *3* Tady je link na internetový překladač, když nejspíš nemáš žádný přímo nainstalovaný ve svém PC. *5*

http://translate.google.com/#

Jen si tam pak nastav, že chceš překládat z angličtiny do češtiny. *4*

Přeložila bych Ti to sama, ale bohužel opravdu nemám čas a nestíhám...
  • Re: Re: Re: Re: Astro - Hans /zajímavé/;-)

*9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Film MOJO /1997/ na www. youtube.com

haha, tak tomu říkám bejt zblázněná do idola! *1* *5* *3*
  • Re: Re: Re: Astro - Hans /zajímavé/;-)

nu, taky nejsem zrovna přebornice na anglický jazyk, takže.. *1* ale jsou to všeobecný informace, prostě povšechně... *5* navíc je tam napsaný, že protože není znám přesný čas narození jsou to jen základní charakteristiky a tak se to má brát s rezervou.. *3* takže je celkem zbytečný se o tom nějka rozepisovat..
  • Re: Re: Film MOJO /1997/ na www. youtube.com

jeho spoďárky mě taky dostali.. *1* *1* *3* *3* na dálku vypadali jako plína.. *3* ale je to jeho vkus a co se líbí jemu líbí se i mě *3* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Film MOJO /1997/ na www. youtube.com

*8* ..se omlúvám jsem to asi přehnala žejo.. *8* *4* ale jak píšeš hansíček byl prostě strhující celý..! *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: DVD Screencaptures - Behind the Scenes

jo přesně a to mě stráášně seejřííííííí *8* *10* *16* *5* nevim co na tý krávě tlustý upištěný vidí.. *15*

*3* nebo horoucí ale nechme to radši taky nejsem zrovna bůhvijaká češtinářka *1* *1* hlavně že si rozumime *3* *5*
  • Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......

hansovo hláásek je mocky sexoshko..!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......

jj moje drahá psali o tom snad všude na stránkách o filmech(csfd.. fdb..atd..) *5*
  • Re: Re: pohoda

*7* jaký dluhy... *8*
  • Re: Re: Astro - Hans /zajímavé/;-)

héj a co tam píšou o jeho povaze, pls *7* *3*
  • Re: Film MOJO /1997/ na www. youtube.com

film mojo, ach tak já ho bohužel viděla nějak ,,na kousky".. *9* na youtube se to strašně sekalo, buďto mám pomalej internet, nebo nevím... *8* *10* každopádně můj celkovej dojem není komplet.. *9* hans podal v rámci role dobrej výkon a myslím, že to tam dost držel, i když tam něják moc nehrál, nebo se mi to jen možná zdálo.. nosil tam teda úžasný hadýrky.. *1* i ty jeho spodní gatě který s ním snad hrajou všude v každým filmu.. *1* *3*
  • Re: Re: Re: DVD Screencaptures - Behind the Scenes

to je ta hnědovlasá tak trošku oplácaná holka co hrála s hansem v tess? no ani mě nějak neoslovuje, ale asi jí jdou režiséři na ruku a obsazujou jí.. *5*

mě spíš přišli otrávený jak malajskej šíp... *9* *9* *9*
  • Re: Re: Dnes večer Bathory......

podle mě je nejlepší english original *3* není nad to zaposlouchat se do hansovo hlasu *14*

jo? a to mě teda pěkně ty filmaři nachytali *1* *3*
  • Re: Astro - Hans /zajímavé/;-)

koukla jsem na to, celkem nic světobornýho tam nepíšou, ale kdo se o to zajímá je to určitě zajímavý takhle nahlídnout na jeho povahu *3* *5* *4*

Jan Dolanský /bohužel pro postavu Hanse/ skutečně odvedl pěknou fušařinu, co se týče dabingu, ale nebyl zdaleka jediný.. *9*
  • Re: Re: Dnes večer Bathory......

Se vším souhlasím, ale vlasy /bohužel/ nebyly jeho. Většina herců tam nosili paruky, i herečky. To není žádné tajemství. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit