Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klip z filmu Bodywork!

“Bodywork”

1999, feature film, fiction 90’, cinema
    Director: Gareth Rhys Jones
    Prod. Company: Automatic Pilot Ltd., London
    Starring: Hans Matheson, Charlotte Coleman, Beth Winslet, Wendy Cooper, Peter Ferdinando, Lynda Bellingham, Clive Russell, Michael Attwell, Velibor Topic, Peter Moreton, Simon Gregor, Jordan Maxwell, a.o.

http://thomaswuthrich.ch/inde x.php?filmpage=film5

Je to 7 minut dlouhý klip, různé scény v dějové posloupnosti, pochopitelně, asi to nejlepší z filmu, je to hezké, mrkněte, Hans je jako vždy velmi výborný. *14* Jediná možnost, jak alespoň trochu shlédnout tento film, když to jinak nejde.. *3* *3*
  • Re: Re: Re: Trailer Christmas!!!!

*1* *1* *3* *4* *14*
  • Re: Re: Re: Trailer Christmas!!!!

*9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: The Tudors /2008/ - Deleted Scenes

jak už jsem psala jrm mě nezajímá.. *13*
    ale na hansíčkovi mě záleží tak doufám že bude hrát hodně! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Drsný s tím JRM.. *9* Ale máš asi pravdu, pokud se nedá do kupy, bude o jednu hereckou mrtvolu více..
    Císař Nero, no jo, to máš pravdu, nějak jsem zapomněla. *3*
  • Re: Re: Trailer Christmas!!!!

To štve asi hodně jeho skalních fanoušků.. *9*
  • Re: Re: Trailer Christmas!!!!

Ano, Hans byl velmi mladý, působil ještě trochu dětsky, nebo resp. byl to takový klackovitý post-adolescentní jinoch. *3* *4*

máš pravdu ale co nero? *3* to byla královská role jen se k hansovi moc nehodila *1* i když byl mocky pěknej jinak *14* *3* jrm ať se klidně uchlastá a ufetuje je mi volnej jak starý vytahaný bavlněný triko.. *1* *5* aspoň nebude zaclánět a krást hansovi role.. *3* *14*
  • Re: Trailer Christmas!!!!

a je škoda že ten film není k sehnání *9* to mě teda štve.. *8* *9*
  • Re: Trailer Christmas!!!!

děvčico ty si bohyně!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *3* ani nevíš jak si mi udělala radost!!!!! *3* hans je k zulíbání je to takovej malej žabounek k zulíbání opravdu sranda!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Trailer Christmas!!!!

Channel 4 | Junction into TFI Friday promo | 30/08/1996

http://www.youtube.com/watch?v= MJ1gsxNKWqw&feature=player_embedded

Prvních 30 vteřin můžete vidět trailer k filmu Christmas, jedna z prvních Hansovo filmových rolí. *14* Je dobře, že alespoň tenhle kousek je k vidění, neb Christmas je totálně nejvíce nejméně "polapitelný" film s Hansem... *9*
  • Re: Re: Re: Re: The Tudors /2008/ - Deleted Scenes

Povahu a soukromí život JRM nebudu raději rozebírat, ať si každý dělá to co uzná za vhodné.. *1* *5* Hlavně že se tak nechová Hans. *5* Ale opravdu si myslím, že herecky na Hanse prostě tenhle floutek nemá.. *13* Hodí se úplně na jiné role, rozhodně ne na královské atd.. To Hans by v nich byl jak ryba ve vodě, škoda že nedostal on tu roli.
  • Re: Re: Re: Re: Re: The Tudors

..to je na prd.. *9* *1* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hans - Icons

jsme dvě... *1* *3* *3*
  • Re: Re: Re: The Tudors /2008/ - Deleted Scenes

jrm se mi nelíbí je to prasečí ksicht zfetovanej a vožralej.. *9* *9* *5*
  • Re: Re: Re: Re: The Tudors /2008/ - Deleted Scenes

skvělý *1*
  • Re: Re: Re: The Tudors /2008/ - Deleted Scenes

jou on byl skvěký všade..! *14* *3* *14* *4*
  • Re: Re: The Tudors /2008/ - Deleted Scenes

Hans měl spíš hrát krále, než nějakého církevního poskoka. Je v něm cosi vznešeného, aristokraticky povzneseného a důstojného. To jsem po celou u JRM coby krále Henryho VIII. postrádala... *8* *9* Videa se mi také moc líbila, hlavně to první, protože bylo nejdelší. *14* Ne, on byl opravdu velice velice legračně plachý.. *3*
  • Re: Re: Re: Re: The Tudors

Mám to horší, mám doma jen hodně malinkou lupu.. *9* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Hans - Icons

To doufám. *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit