-
Re: Špatné datum narození!!!
jeho pan bratr se mi nelíbí... fujky je ošklivej jak noc jinak proti němu nic nemám jenmi není sympatický... -
Re: Re: Re: Re: samantha morton
jj ještě takový telecí!:-D -
Re: Re: Ado Matheson /pan otec/
camden tak to je dost drahá čtvrť zajímalo by mě za kolik ty lístky asi jsou.. ta hospoda je jinak dost temná díra taková nora ale třebas to má dobrou atmosféru..8-) -
Re: Re: Ado Matheson /pan otec/
to rádio jsem naladila ale pan otec nikde..:-/ jen tam pořád žvatlala nějaký kraviny nějaká ženština, asi moderátorka..:-/// -
Re: Panenská královna /2005/
tak jsem se dívala nahrála to a pak to pustila páč čas vysílání byl opravdu "perfektní" že.. no ale dost mě to nasralo některý scény s hansem chyběly a zrovna ty na který jsem byla nejvíce zvědavá jako jak tam byl nahatej úplně v tej starobylé koupací nádobě jakože vaně a byla mu vidět nahatá prdka:-d to jsem myslela že budu vraždit!!! jsem si pak na netu našla že cz verze je zkrácená asi o 37 minut!! debilové fakt..:-//// -
Re: Re: Panenská královna /2005/
já myslím že si toprve měla sprááávně děvčico -
Re: Souboj Titánů /2010/
tyhle fotky nejsou nic moc hansík jako luskostřelec je k sežrání ale je tam celkem malej..:-/ -
Re: Re: Rozhovor s Hansem :-))
tak jsem se dívala ale hansíkovi rozumím prd ale je to takovej plyšounek roztomilej a ty historický kostýmy mu fakt sednou i když ty vousy si mohl odpustit...:-d -
Re: Rozhovor s Hansem :-))
Spíš už sledujte od 3.04 min.! ;-) -
Rozhovor s Hansem :-))
Tudors: Cast of Characters Season 2
http://www.youtube.com/watch?v= yueQbYStYbk&feature=related
Je to druhá série, rok 2008, natáčené to bylo ale už v létě 2007 v Irsku, takže Hans je tam o 4 roky mladší než teď, jak ten čas letí. Video je dlouhé 5.23 min., Hans hovoří v kostýmu arcibiskupa Thomase Cranmera z Canterbury, zaměřte se na část, která začíná asi tak od 3.07 min., odtam se objevuje Hans a poskytuje krátký rozhovor.:-)) -
Re: Panenská královna /2005/
Chyba - druhý díl dávají 16.6.2011, jinak čas a den je stejný. 8-) -
Re: Ado Matheson /pan otec/
Tady jsou stránky té restaurace GREEN NOTE v Londýně + fotky exteriéru, interiér a popis, je to v Camdenu, je to hodně malé a intimní místečko.;-)
http://london.u nlike.net/locations/302450-Green-No te -
Re: Ado Matheson /pan otec/
To by mělo býti snad to rádio:
http://www.rsab.org/ -
Souboj Titánů /2010/
Production Stills
Clash of the Titans /2010/ -
http://www.gemma-arterton.net/ media/thumbnails.php?album=lastup&c at=-353 -
Panenská královna /2005/
Panenská královna /2005/
Čtvrtek 9.6.2011 /1.díl/ - 00.05 hod., ČT2 /ale bez Hanse/.
Čtvrtek 17.6.2011 /2.díl/ - 00.55 hod., ČT2 /s Hansem/.
Obsah
Královna Alžběta si na vladařském trůnu vede velmi dobře, přestože musí čelit takovým politickým výzvám, jakou je například hrozící invaze španělského loďstva. Panovnice je však zároveň ženou z masa a kostí. Neubrání se citům, stárnutí ani některým osobním a politickým chybám. Vrátí se k úvahám o sňatku: manželství s mladičkým francouzským vévodou z Anjou by totiž odvrátilo španělskou hrozbu, zajistilo zemi dědice a vyvrátilo fámy o královnině neplodnosti. Po deseti letech věznění své sestřenice a rivalky Marie Stuartovny musí Alžběta odsouhlasit její popravu, přestože důkazy o Mariině spiknutí byly vykonstruované. V pozdějším věku si Alžběta až příliš oblíbí prchlivého hraběte z Essexu /Hans Matheson/, jenž je nevlastním synem jejího milovaného Roberta Dudleyho. Tak jako mnohokrát předtím, i tady stojí královniny vroucí city proti zájmům země, a dokonce proti zdravému rozumu... -
Ado Matheson /pan otec/
Ado má 40 minut dlouhé vystoupení u GREEN NOTE v červenci 2011.
Green Note, Londýn
Neděle, 24.7. 2011 od 7 hod. večer.
Vystupuje společně s Penny Larkins a Carlem Pannuzzo.
Vstupenky jen s předstihem, kapacita je intimní - jen 65 míst.
Jinak jestli jste momentálně v St. Austell's Bay v Cornwallu a posloucháte rádio, Ado tam prý
občas vystupuje taktéž. Bude tam zase 17.6.2011 večer! Ve Velké Británii si můžete naladit rádio online. -
Re: ........
yep as he does live near that way.. sundridge park end -
Re: Re: Re: samantha morton
resp. mladý maso že *1* *3* *5* -
Re: Re: samantha morton
no to je fakt *1* to jí bylo o půlku míň.. *5* *3* -
Re: ........
taky si musí snad hoch nakoupit nebo ne? *8* *14*