Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Paparazzi video s Hansem

hlavně že si po ňom nešlape:-D
  • Re: Re: Re: Re: Paparazzi video s Hansem

no, tak potřeboval by ho možná trochu zkrátit, ale popravdu jen trochu;-):-)
  • Re: Re: Re: Paparazzi video s Hansem

Přijde mi, že se v něm "trochu topí".;-)8-)
  • Re: Re: Paparazzi video s Hansem

jojo:-D dobrý přirovnání:-D:-D:-D
  • Re: Paparazzi video s Hansem

úžasné, tleskám! jsem ráda, že hanse konečně vidím v soukromí, v podstatě moc se neliší jeho chování, grimasy a gesta od těch filmových, televizních i seriálových. byl trochu srandovní jak při tom "zuřivým" tleskání novomanželům ještě poskakoval na místě jak jojo.:-D
  • Re: Re: Re: Panenská královna /2005/

english verzi stejně nerozumím tak mi holt postačí screeny..:-D
  • Re: Re: Re: Re: Rozhovor s Hansem :-))

souhlas!

teda tak to je opravdu mistrovskej kus najít hanse na video od paparazzi:-o to teda čumím na drát=-o je fajn že vidím hansíčka na videu jak se chová v reálu v soukromí a jak vypadá v kiltu když se pohybuje *14* *3* je legrační takovej trochu zaprdlej jakoby se chtěl podhrabat pod zem nebo se stát neviditelným :-D malej to je opravdu mi dalo dost prácičky ho najít v tom davu jak se objímá s tím chlapiskem:-D ale je opravdu takovej přívětivej a srdečnej a neskutečně skromnej to s emi na hochovi mocky líbí a je mi to sympatický že si na nic nehraje *3*
  • Re: Re: Paparazzi video s Hansem

tudle fotečku moc dobře znám hansík je tam božíí jak skotská whiskey:-D aspoň vim jak vypadá v kiltu
  • Re: Re: Re: ........

S tím by Ti pomohl víc něž nějaký agent spíš nějaký paparazzi, obzvláště angličtí paparazziové svou "práci" prý umí na výbornou, žel pro známé osobnosti...:-/
  • Re: Re: Ado Matheson /pan otec/

Já vím, ale za to já nemohu, třeba tam bude jindy.;-) 8-)
  • Re: Re: Re: Ado Matheson /pan otec/

Ano, já vím. Škoda.
  • Re: Re: Panenská královna /2005/

Ano, česká verze je bohužel značně "očesané" a žel Bůh, i Hans..:-/ Ale anglické díly se dají stáhnout na zahraničních stránkách.;-) Nebo daly, pokud ne, musí Ti postačit screeny na jeho stránce.
  • Re: Re: Re: Panenská královna /2005/

Omlouvám se, moje chyba.
  • Re: Re: Re: Rozhovor s Hansem :-))

Vousy mu sluší, ale spíš styl co nosil v Half Light, to mu hodně slušelo, tady to ne, to je skoro jako u Krakonoše...:-/

Abyste měli představu o tom, jak tam asi Hans vypadal, kdyby jste ho náhodou nemohli mezi těmi lidmi najít, protože Hans je opravdu ,,maličký", tak tady je jeho paparazzi foto ze svatby http://www.hansmatheson.org/hansgal lery/foxpiperwedding.jpg
  • Paparazzi video s Hansem

Na YT http://www.youtube.com/watch?v=qS2x 0GsJ4V8, to byla bombastická akce, spoustu herců a známých tváří, až se mezi nimi Hans ztrácel.
    Hans byl totiž jako svatebčan v prosinci 2007 na svatbě jeho kamarádovi a hereckému kolegovi Laurenci Foxovi, který se ženil s herečkou Billie Piper.
    Hans je tam v kiltu, stojí a mává před kostelem odjíždějícím novomanželům /asi od 3.min dál/ a pak je tam vidět, jak objímá a něco říká tomu oddávajícímu - farář či co to je za duchovního /3min., 40 vt./.
  • Re: Ado Matheson /pan otec/

Už jsem to psala na diskuzi jeho bratra Williama a otce Ada, na rádiu opravdu nebyl, jak je tu už ostatně psáno Nicky.Love.
  • Re: Re: Špatné datum narození!!!

Tak to je věc vkusu.8-)
  • Re: Re: ........

cože?? bydlí v sunridge parku??? už vím kam pojedu na dovču a přizvu si pro jistotu nějakýho agenta co mi ho pomůže vypátrat!:-d

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit