-
Amber, pokud jsem si to svou angličtinou přeložila správně, tak Hans rozhodně jako model nepracuje, myslím jako svou stálou profesi. *3* Jak si psala sama ve svých překladech, je to jen série uměleckých fotek pro módní podzimní kampaň, tzn. že Hanse rozhodně nikdy na modelingových molech pochodovat neuvidíme. *5* *4* Mám takový dojem, že mu docházejí penízky, tak se rozhodl, že si tímhle zvýší rozpočet. *1* Ono mu to nějaký balík přinese. *5* Jinak jsem vcelku ráda, že po tak dlouhé době, asi po pár letech o něm zase slyším. *3* *14*
-
Ten film mě nějak nenadchnul.. *13* Jinak těch obrázků je moc, asi 501 a nemám čas je všechny procházet, navíc je tam hlavně Gemma, která se mi vůbec pochopitelně nelíbí.. *9* *6* *1* Ale na pár screenech jsem zahlédla Hanse, chudáka, skoro ani není vidět, tak aspoň něco.. *3*
-
Blu-ray Screencaptures
Clash of the Titans (2010) > Blu-ray Screencaptures
http://www.gemma-arterton.net/media/thumbnails.php?album=978
Ze stránek Gemmy Arterton. *3* Na některých screenech je Hans též. *14* Dobrá kvalita. *5* -
V červenci 2011 oznámil John Lewis, že plánuje prostřednictvím této největší módní reklamní kampaně, která proběhla na podzim 11' , zvětšit svá oddělení obchodních domů v UK a upozornit na sebe flexibilním formátem. Bude využívat svou sílu jako multi-prodejce tím, že bude nabízet kompletní sortiment, řekla jeho společnost.
poznámka:
píšu to v min. čase, jestli to tedy nevadí, nechce se mi to totiž už přepisovat. *1* *2* *12* *3* -
Překlad:
Hans jako model
Bližší info k jeho novému projektu:
Hans Matheson byl vybrán spolu s britskou herečkou Clarou Paget jako hlavní tvář největší reklamní podzimní kampaně britské módy pro rok 2011, kterou odstartoval John Lewis dne 5.9.2011. Kampaň probíhala jak pod širým nebem v Londýně /venkovní billboardy a autobusové zastávky/, tak vnitrostátně po celém UK - tiskoviny různých módních měsíčníků, týdeníků, víkendových příloh, webových stránek, včetně prestižních časopisů Vogue a Telegraph Fashion. Na webovývh stránkách časopisu Vogue probíhala tato módní reklamní kampaň dokonce on-line.
Módní kampaň byla nafocena ve Velké Británii fotografem Lauriem Bartleym. Hlavními promo tvářemi celé kampaně byli britští herci Hans Matheson /*1975/ a Clara Paget /*1988/. Tato kampaň byla zahájena s cílem zaměřit se na další podporu britského průmyslu, britského talentu a britského stylu." Byli nafoceny dva různé druhy fotografií, jež zachycují různé styly a situace /např. z podzimního dne do noci ve městě/. -
ohn Lewis to launch outdoor advertising campaign for fashion
From The Drum
Posted August 24 2011, 11.40am
http://www.mediauk.com/newspapers/news/go/144114 -
John Lewis launches ad campaign for autumn 11
25 Aug 11 - 9:35AM | Fashion & Denimwear
http://www.fusion-consulting.com/news/john-lewis-launches-ad-campaign-for-autumn-11-news-800710138 -
John Lewis launch largest outdoor ad campaign
08.24.2011 · Posted in News
http://www.ldnfashion.net/2011/08/john-lewis-launch-largest-outdoor-ad-campaign/
Tak a tady je i mini fotka "modela" Hanse. *14* *14* *3*
Je bohužel zatím malá, ale sluší mu to, myslím, že už v září či průběhu tohoto roku se můžem těšit na další dávku větších Hansových fotografií. *4* -
Odkazy zde:
Wed 24 Aug 2011
John Lewis to launch outdoor advertising campaign for fashion
Advertising / London
http://www.thedrum.co.uk/news/2011/08/24/25222-john-lewis-to-launch-outdoor-advertising-campaign-for-fashion/ -
Mám dobrou zprávu, Hans má nový projekt, žel, nemá to nic společného s jeho profesí herce nebo muzikanta. *1* Nýbrž - pracuje jako MODEL!!! *14*
Ve dnech 24.8.2011 a 25.8.2011 vyšly na netu krátké články, kde je to napsané. *3* -
7. srpen 2011 - 36. narozeniny
Milý Hansi, teď touto dobou budeš nejspíš sedět v kruhu rodinném a zapíjet další den svého narození se svým tátou Iainem /Ado/, mamkou Sheenou a mladším bráškou Willem a jistě se těšíš ze svých dárků a dortu, všichni zpíváte a hrajete na kytaru.;-):-) Anebo aspoň posloucháte nějakou dobrou skotskou music.:-)) Tak Ti aspoň na dálku prostřednictvím internetové sítě posílám svou upřímnou gratulaci k narozeninám /i když vím, že pravděpodobně nemáš internet/ a přeji jen to nejlepší ve všech směrech. Se srdečným pozdravem Aranella -
******** 36 ********
Happy Birthday Hans! I hope that he enjoys his big day! -
For Hans
je fakt že chlap vypadá nejlíp ve středních letech ale myslím si že po dnešním bujarém večírku bude hans vypadat jinak:-D ale přesto - všechno nejlepší, narozky jsou jen jednou za rok;-) -
Blahopřání k narozkám
Chtěla bych popřát a pogratulovat Hansovi k dnešním narozkám a jelikož je večer, tak doufám že to někde pořádně zapíjí. Mimochodem, věk 36 let je pro chlapa akorát, to totiž vypadají většinou nejlíp, ani chlapeček ani dědeček.:-D -
gratulace
krásné narozeniny!!! -
narozky jupííí
přeji ti všechno nejlepší -
Po dlouhé době zase u Hanse na diskuzi..:-D
K dnešním šestatřicetinám (bože jak ten čas letí) ti přeji Hansi hlavně lásku, protože ta je ze všeho nejdůležitější (a proto nechápu, že ti jí už někdo přede mnou nepopřál..), ať si k sobě najdeš nějakou spřízněnou duši, s niterní krásou jakou máš ty sám a prožijete spolu celý svůj život... A samozřejmě ti z celého srdce přeji i kupu dětí, které vájmbudou dělat jen samou radost! -
Šťastné narozeniny!
Připíjím virtuálním šampaňským k dnešním 36 narozeninám tomuto skvělému herci, mnohostrannému umělci, skromnému člověku a krásnému muži k jeho velkému dnu! Nechť ať zdraví ještě dlouho slouží, ať svět má ještě po dlouhá léta radost z jeho práce, ať má jen samou radost v duši, žádné smutky a daří se mu v životě, protože si to zaslouží. :-)) -
Happy Birthday, Hans!
všechno nej a ať je ti hej hansi!:-)) -
všechno nej hansíčku!!!:-))))
chtěla bych ti potřepat tlapkou a připít k tvým 36 narozkám a popřát všechno nej a samozřejmě ti dát velikánskou sladkou pusu (škoda že jen virtuální)! :-))) já tě úúúpa lavujůůůů! *4*