Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

hmm tak to je teda pěkně na prd....:-(
    jsem se mocky těšila na nějakou jeho novou fotečku :-(
  • Re: Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

to je fakt třeba tam byl zalezlej v nějaký truhle:-D
  • Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

mno tak to bych mu nejradši naplácala on je už línej i s tím jeho tatínkem jezdit po vystoupeních..:-/ ty písničky mi nic neříkají..
  • Re: Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

Mám takový pocit, že Hans byl kompletně nepřítomný, aspoň dle toho co jsem četla od lidí, co na koncertu byli.:-/
  • Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

možná se aspoň zúčastnil jako posluchač a divák, ne? nebo možná byl dobře ukrytej někde vzádu v zákulisí..;-)
  • Info o vystoupení jeho otce Ada

Zatím mám jen tyto zprávy, týkají se koncertu z 24.7.2011 u GREEN NOTE v Londýně.
    Začal písní "Old Fishermann" a další svou píseň "Christina" věnoval zemřelé Amy Winehouse. Zazpíval své dvě úplně nové písně stejně jako v Anglii populární "Seminole Wind" a "Oh Marianne". Byl to čistě akustický koncert. Jen Ado a jeho kytara s pár hudebníky za sebou. V prostřed svého vystoupení hrál krásné keltské balady.

To, zda byl Hans přítomen pasivně jako posluchač a divák mi zatím není známo.:-/
  • Re: Re: Re: Re: Re: Paparazzi video s Hansem

to je taky hodně důležitý:-D

hlavně že nám kluk neofouk:-D

Jinak já myslím, že "nehoda" s kiltem by se stát nemohla - za prvé, nebyl pořádný vítr a za druhé, Hans určitě nosí i pod tím kiltem spodní prádlo, i když by se to správně nemělo dle tradic, ale ne každá Skot chodí nutně "na ostro".:-D

Doufejme, že se brzy objeví nějaký jeho nový projekt, ať už se bude týkat čehokoliv.

nebudem k němu tak krutý;-)8-)

no ono by to bylo asi jedno.. páč on toho od roku 2007 moc teda nenatočil...:-(
  • Re: Zajímavost

Tu poslední noc návštěvy, Ismael a Isaac zařídí, aby k nim přijel mužský prostitut Angel /hraje ho Hans Matheson/. Isaac toto zařídil schválně, aby měl jistotu, že se Adoracion už nikdy nevrátí k další návštěvě, Isaac a Adoracion se nemají totiž rádi a navíc Adoracion chce, aby jeho synovec Ismael odjel s ním. Hlavní postava ve hře je Adoracion, ve hře má největší prostor. Nechápe, že se svět změnil a nechápe ani svět homosexuálů, kde se vynáší jen krása a mládí. Jeho synovec Ismael vypadá nejdříve jako kladná postava a Isaac jako problémová, ale věci se ukazují jinak. Ismael je ve skutečnosti neschopný, líný malíř, jenž utrácí peníze svého strýce za mužské prostituty a maluje jim po tělech svoje obrazy. Ismael navíc citově i fyzicky ovládá Isaaca. Mužský prostitut Angel /hraje ho Hans Matheson/ je postava, která má ve hře nejméně prostoru - funguje jako takový katalyzátor všech změn a odhalení, které vyjdou ve hře najevo. Angel pracuje jako mužský prostitut čistě pro peníze a několikrát přivede svou přítelkyni, aby dokázal že není gay.
    Tato hra je mnohovrstevná, Adoracion se vrací ve svých vzpomínkách do minulosti a je konfrontován současnou Havanou i svým synovcem a jeho homosexuálním přítelem.

Více informací o této divadelní hře a její recenzi najdete zde:

http://marysiak.livejournal.com/357441.html
  • Zajímavost

Skotský herec Hans Matheson není jen filmový a televizní herec, ale také občas hraje na divadle. V roce 2004 přijal nabídku zahrát si v divadelní hře CUBA REAL: TRIO v divadle JERWOOD THEATRE UPSTAIRS (Royal Court Theatre v Londýně). Tato divadelní hra se hrála pouze jednou ve večerních hodinách 2.4.2004 pro 80 diváků a zajímavé je, že nebyla hraná, nýbrž čtená herci. Pod režijním vedením Richarda Wilsona se v ní představili ve svých rolích pouze čtyři herci - Ian McKellen jako Adoracion, Daniel Evans jako Isaac, Michael Maloney jako Ismael a Hans Matheson jako Angel. Hra byla součástí projektu "Sezona mezinárodních dramatiků 2004 - projekt Genesis". Hru napsal kubánský uznávaný dramatický autor Norge Espinosa Mendoza, narozený v Santa Clara. Je to hojně vydávaný básník, kritik a dramatik. Pracoval jako místní dramaturg v Teatro Publico v Havaně. Tam se proslavil divadelní hrou ICARUS a vyhrál cenu kritiků v roce 2003. Norge se zapojil v roce 2002 do projektu Royal Court Cuban Playwrights a dostal stipendium od Britské rady zůčastnit se mezinárodní štace v létě 2003 u divadla Royal Court. Jeho divadelní hru CUBA REAL: TRIO do angličtiny přeložila Gwynne Edwards. Tato hra je vlastně o starém kubánském umělci jménem Adoracion, jež se vrací z Miami zpět do Havany na 14 dní navštívit svého homosexuálního synovce Ismaela, který chodí se svým přítelem Isaacem.

:-D diskuze o jeho gatích už tu myslím byla:-D jinak si taky myslím že při takovém trapasu by se po Hansovi slehla zem..:-D to by už asi nic nenatočil z toho co natočil od roku 2007 dále:-(

asi jo ;-) ve filmech ho často vidím v takovejch bílejch vytahanejch slipech takže si myslím že spoďáry nosí pravidelně 8-)jináč se mi ani nezdá jako takovej sexy odvážlivec kterej by vyšel ven na vostro hlavně na ne takovou slávu jako je svatba jeho kámoše a kde stojej paparazzi s foťákama.. to by se asi chudák propadl do země kdyby ho vycvakli jak mu je vidět pod kiltem jeho chlouba:-D

Nicky, já si myslím, že vzhledem k prudérnímu založení Hanse mu zima na ty ona místa nebyla. On určitě nosí spodní prádlo a věřím, že v prosinci teplé spodní prádlo.;-)

tak to je hodně důležité:-D

teda ty mě dostáváš!:-D

já bych to nechala tak jak to je aspoň mu nebylo zima na ty ehm.. choloustivý místa:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit