Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: samantha morton

on s ní ale chodil když jí bylo tak 17 až 20 let to byla ještě mladá *3* *5*
  • jackie28

samantha morton

dneska je jeho bejvalce 34 let! to je ale baba *1* *1*
  • Re: Re: Re: Hans v tv!

*14* *14* to je dobře *3* *3* *4* *14*
  • Re: Re: Re: Dokument

k naštvání.. *8* *10* *16* *5*
  • Re: Re: Hans v tv!

Také jsem se dívala. *3*
  • Re: Re: Dokument

Bohužel.
  • Špatné datum narození!!!

Jeho bratr William není narozen roku 1979, ale je údajně narozen 7.3.1977!!! Není to sice ofic. potvrzené, jako např. na stránkách Imdb, ale na neofic. stránce jeho bratra Hanse kdosi z administrátorů hodil toto datum narození do oběhu a dodal, že je to ze spolehlivého zdroje. *5* Už kdosi v minulosti kdo se uváděl jako jejich známý uvedl, že William je narozen začát
    kem března roku 1977. *5* Takže to vypadá jako pravdivá informace. *3*
  • Re: Hans v tv!

dívala jsem se prostě náádhera!!! *3* *14* *14*
  • Re: Bathory

gratulace, huráááá!!!!! *3* *14* *4* *14*
  • Re: Dokument

kolem hansíčka žádná zmínka... *8* *10* *9*
  • Dokument

20 filmových sezon v České televizi: Rozmarná léta českého filmu - 2008 (19/20)

10. 5. 2011, 20:00 - ČT 1

Zábava, 60 min, Skryté titulky

Téměř dvě stě herců a režisérů odkrývá zákulisí českého filmu ve dvaceti letech po sametové revoluci. Bathory, Tobruk, Sněženky a machři po 25 letech, Hlídač č. 47, Venkovský učitel, Nestyda, Karamazovi... Po všech stránkách mimořádně nabitý rok a jeden nečekaný Oscar navíc!

Dvacetidílný seriál o polistopadových osudech českého filmu tentokrát odkrývá tajemství roku 2008. Proč Juraj Jakubisko nevylíčil Čachtickou paní jako krvelačnou bestii? Proč nejdražší český film všech dob nechtěla přes prvotní nadšení americká a nakonec ani evropská kina?

Všichni fanoušci filmu Bathory a zejména Hanse Mathesona, nezapomeňte se dívat! *3*
  • Re: ........

Omfg ur so lucky! Did u say hiiiiii?
  • ........

I think I saw Hans outside Sainsburys on a bike in Bromley yesterday ?? Am I hallucinating ? *7*
  • Bathory

Film Bathory získal Zvláštní cenu poroty v Houstonu. Zvláštní cenu poroty mezinárodního filmového festivalu WorldFest v americkém Houstonu získal film režiséra Juraje Jakubiska *3* *4* *14*

http://www.mediafax.cz/kultura/3208567-Film-Bathory-ziskal-Zvlastni-cenu-poroty-v-Houstonu
  • Hans v tv!

V sobotu 26.3.2011 na ČT1 od 21.25 hod. večer dávají film BÍDNÍCI s Hansem v roli mladičkého Mariuse, alias nápadníka Cosetty. *14* *3* *3* *4* *14*
  • aranella

Políbila mě dnes múza...:-)

SPIRÁLA ŽIVOTŮ

Hans Matheson, skotský to rodák a anglický gentleman,
    v minulém životě anglickým nešťastným králem,
    v současnosti melancholickým umělcem.
    Jako král chtěl si žít v poklidu,
    ale žil jen v spalující bouři neklidu.
    Královnu a děti své miloval,
    z královské pokladny hodně bral a chudým málo rozdával.
    Čekal ho za to osud potupný a neblahý,
    před palácem svým byl před zraky poddaných na špalku sťatý...

V současné době znova reinkarnovaný,
    štíhlý to mužík s hlubokým pohledem a očima jak blankyt,
    hlasem sametovým a kůží bílou jak padlý sníh,
    zažívá opět velký neklid...
    Ač mnohostranný talent a stydlivý poeta,
    váhá, zda pokračovat v herectví či raději zpívání,
    je to pro něj obrovské životní soužení a vzdává se lehce svého snažení..
    Vysnil si kdysi krásný život rodinný, místo toho má ústup ze slávy jen
    a v sobě pocity marnosti a viny..
  • Re: Re: Re: Re: Klip z filmu Bodywork!

Nemáš zač! To byla maličkost. *3* *5* *4*
  • Re: Re: Re: Klip z filmu Bodywork!

on je tak sladký a gentleman každým coulem, ten by neublížil ani mouše natož člověku.. zvlášť nějaký tý křehčí něžný bytosti že.. *14* *14* *3* *4* *3* *4* ale stejně díky za překopírování i to je záslužný! *3* *4* *3*
  • Re: Re: Klip z filmu Bodywork!

Děkuji Ti moc, až se tu červenám, ale tenhle link našla jedna německá fanynka, ne já, jen jsem to sem překopírovala. *3* *4* Ano, Hans tu byl velmi mladý, 24-letý jinoch. *3* *14* Většinu z těch scén jsem znala z traileru, ale musím říct, že Hans má opravdu komediální talent /krom toho dramatického/ a je škoda, že ho režiséři nevyužívali i do nějakých komedií. *9* Opravdu, je to mnohostranně nadaný herec použitelný skoro do všech hereckých rovin, říkám skoro proto, že v takových těch scénách, kam musí dát agresivitu až brutalitu, tam mu to moc nevěřím... *13* *1* Třeba i v tomto filmu Bodywork kdy máchal třeba lidem istolí před obličejem, to bylo směšné.. *1* *5*
  • Re: Klip z filmu Bodywork!

ty si bůh amber!!! *3* *4* *3* *14* úúúúžasnýýý fakty! *14* *14* to mu tady bylo asi tak 24 let žejo.. *3* vypadá velice mladej a hlavně je srandovní a když vidím ty jeho roztomiloučký ksichtíky tak bych ho nějradši objala a vlepila mu na tvář pořádnýho hudlana.. *14* a zadrbala za uchem až by vrněl jak kocourek.. *14* *3* moc se mi líbil v komických situacích to nemělo chybu! *1* *1* směkm před tebou páč se ti povedl husarskej kus! *4* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit