Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Pruserar

závislej ne jenom experimentoval... to je rozdíl *1* *1* *4* *5*
  • Re: Re: Re: Osobný horoskop pre

jasan nemí bejt někdo línej... *1* *5* *3*
  • Hans a charita

- spolupracoval na knize THE CALEDONIAN KITCHEN s dalšími 40 skotskými známými osobnostmi. Výtěžek z prodeje půjde na charitativní akci "Duchenne", jež pomáhá lidem s vrozenou chronickou nemocí - svalovou dystrofií. Knihu jde zatím zakoupit jen v UK, vyšla 9.3.2009. Má křídový papír a každá osobnost přispěla svým vlastním receptem. Ten Hansovo najdete na 23. místě a je to nějaké rybí jídlo - dohněda ogrilovaný pstruh, s novými brambory, salátem a petrželkou /nutno používat jen čertsvé ingredience/.
  • Re: Hans a jeho soukromi

- Hans má rád obrazy malíře Caravaggia, vlastní několik jeho reprodukcí
    - velmi rád tančí na hudbu 80. let, ale není moc dobrý tanečník /vždy se mu všichni smějí/
    - při natáčení Bathory byl miláčkem v týmu, Deana - Jakubisková Horváthová o něj bojovala s jeho agenturou půl roku, protože s ním měli jeho nadřízení jiné plány
    - rád navštěvuje hudební festivaly, galerie a umělecké výstavy
    - jako dítě navštěvoval každoročně se svými rodiči proslulý britský hudební festival v Glastonsbury.
  • Re: Hans a jeho soukromi

- otec Iain Matheson /umělěckým jménem Ado/, spolupracoval v 90. letech jako kytarista s Iggy Popem. Založil si také svojí vlastní kapelu s názvem "The Iain Matheson Band". Odmalička mluví rodnou gaelskou keltštinou, ale běžně hovoří i anglicky, je to velký rokenrolový fanoušek a v 90. letech vystupoval i na zahraničních hudebních festivalech, např. ve Francii.
  • Re: Hans a jeho detstvi

Jeho děděček na kterého s láskou vzpomíná, zemřel roku 2001 a jmenoval se Bill Maclean. Babička se jmenuje Belle Maclean, Hansovo maminka se jmenovala za svobodna Sheena Maclean /nyní Sheena Matheson/, Hansův mladší bratr se jmenuje William Matheson a je také herec.
  • Re: Hans a jeho milostny zivot

Hans se seznámil se Samanthou Morton počátkem roku 1994 v divadle Royal Court Theatre, kde oba v té době působili. Žili spolu v rodinném domě v Canterbury u Hansovo rodičů. Rozešli se spolu v půlovině roku 1997.
  • Re: Re: Re: Re: Mordred

Tenhle díl mi přišel přece jenom lepší, takovej akčnější. *3* *4*
  • Re: Re: Re: Mordred

áno áno, tak jsem to taky myslela že mu ta liška slušela, byl prostě k sežrání *14* *4* *14* *14* a tetování měli všichny skvělé, to se mi teda dost líbilo *3*
  • Re: Re: Mordred

Nu, já viděla tuhle českou verzi prvně, tak jsem měla radost, že vidím Hansíka "zamlada". *14* *14* Liška na hlavě mu náhodou sekla, stejně tak jako ty malůvky na obličeji. Vypadal tak trochu jako Barbar Conan. *1* Na koni se proháněl jak vítr a docela jsem koukala jak blázen, jaký je to zdatný šermíř. *4* Mrštnej byl jak proutek, kluk jeden. *3* *14*
  • Re: Mordred

úžasný, tou liškou na hlavě mě fakt dostal :-))
  • Mordred

Tak co říkáte na druhej díl a jak se vám líbil Hans jako Mordred? *3* *3*
  • Re: Re: Mlhy Avalonu - 2.část

Já první díl viděla a to je už asi 6 let, tenkrát uvedli Mlhy Avalonu premiérově, ale mě to docela nudilo.. *9* Takže jsem v průběhu odbíhávala a na ten druhej díl jsem se už nedívala. *9* To jsem ale udělala chybu. *10* Takže si asi po tvým vzoru též nařídím budíka, abych nezaspala a zejtra se na to konečně mrknu. *4*
  • Re: Mlhy Avalonu - 2.část

určitě se budu dívat (budík je nastavený, kdybych náhodou zapoměla :-D) a musím teda říct že první část se mi dost líbila (já ráda historické filmy) a myslím že se mi bude líbit i druhá část když je tam Hans *14* *14*
  • Re: Re: Osobný horoskop pre

Tak třeba já si to od týhle holčiny přečetla celý, astro mě zajímá. *4* *3* *3* *14*
  • Mlhy Avalonu - 2.část

SOBOTA 9.5. - Nova 10.05 hod. ráno, dívejte se. *3* V tomhle dílu hraje Hans Mordreda *14* Já viděla před pár lety jenom první díl, takže tohle bude pro mě premiéra. *3*
    Popis filmu
    http://tv.seznam.cz/porad/detail?id=2755404

*4*
  • Re: Osobný horoskop pre

no jistě..stručně a jasně..a ted řekni - ty si to celý přečetl(a)?je to vůbec možný?
  • Hansík natáčí novej film ;-)

A to CLASH OF THE TITANS (2010). *14* Remake originálu "Souboj titánů" z roku 1981, určitě ten původní film znáte, já ho viděla jako děcko několikrát. *5*Hansík se představí v roli jako Ixas - ale je to zase menší role. *9*

Odkaz na IMDb:
    http://www.imdb.com/name/nm0558548/

Stránka filmu:
    http://www.imdb.com/title/tt0800320/

Originál z roku 1981:

http://www.imdb.com/title/tt0082186/
  • Re: Re: MLHY AVALONU (2001)

Si to někam napiš jako já a nezapomeneš. *4* *3* *1* Třeba na čelo. *1*
  • Re: MLHY AVALONU (2001)

juchů *3* *14* doufám že nezapomenu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit