-
Re: Re: Re: Re: Nero - 2.část
Mám pocit, že pošahaných panovníků bylo víc, než těch normálních. *1* *5* -
Re: Re: Re: Re: Nero - 2.část
Jj..opravdusqělý herec..mlask... *14* *14* -
Re: Re: Re: hrabě z Essexu
To by mohli. *4* Zatím dávali na ČT jenom verzi, kde hrál hraběte s Essexu Hugh Dancy. Nebylo to špatný, ale chtěla bych vidět i tuhle verzi s Hansem - pro porovnání. *14* -
Re: Re: hrabě z Essexu
Mohli by dávat časem na čt2 *14* *14* *14* -
Re: hrabě z Essexu
Škoda, že tento historický a moc vyvedený seriál ještě nedávali běžné televize dostupné pro většinu diváků.. *9* *9* Chtěla bych ho někdy vidět. *3* Hans hraje asi jenom ve dvou posledních dílech, pokud se nemýlím, že? *3* *3* -
hrabě z Essexu
tenhle tejden v uterý jsem si náhodou pustila Visat History a běžel tam seriál The Virgin Queen kde se Hans proháněl na koni jako hrabě z Essexu *3* koukala jsem jak blázen *14* *4* škoda že ho na konci popraví a useknou mu kebulku.. *9* *9* -
Re: Re: Re: Nero - 2.část
njn, řekla bych ale že nebyl jedinej pošahanej panovník -
Re: Re: Nero - 2.část
Nero se zasebevraždil i ve skutečnosti, byl pošahanej.. -
Re: Re: Re: Nero - 2.část
Mě se líbily oba díly, každý byl o trochu něčem jiném a je těžké je porovnávat. *3* *14* *4* -
Re: Re: Nero - 2.část
tak to mě se zase líbil spíš víc ten první -
Re: Nero - 2.část
mě se určitě líbil víc než první, Hans je skvělý herec *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* -
Re: Nero - 2.část
moc, akorát škoda že se na konci zabil, mno...ale to už má postě ve scénaři -
Re: Re: Re: Re: Re: Downloads
*3* *4* No nic, tak teď už to víš. *3* Jinak ve třetí řadě taky nehraje - jen tak pro informaci. *9* *9* Loni v létě odmítl natáčení, že ho to nebaví a chtěl by zkusit něco jiného. *9* Proti erotice bych nic neměla, ale docela mi vadí, že půlku dílu vždycky pro*****í... *8* Člověk se tak z tý historie nic moc nedozví. *9* -
Aha, tak to jsem jaksi nepostrehla, ze hraje az v druhy *1* No kazdopadne to zkouknu cely, pac se mi to libi tyhle historicky filmy a serialy *3* *4* No jako erotika exotika jela a teprve pak jsem fakt pochopila, proc az po 10 hodine *14* *14* *3* *1* -
Počkej, ale ty se díváš teprve na první sérii, dle toho děje co mi tu píšeš. Takže se nedivím, že Hans tam není. *4* On hraje totiž až v druhé sérii z roku 2008, vedlejší roli a na vedlejšák je tam prej přiměřeně. *5* The Tudors, 2.řada je ke shlídnutí celá tady http://watchthetudors.com/season-2/ *3* *14* Tam Hans už hraje. *3* U nás na Nově teďka dávají teprve první sérii a hnedka první díl byl dost erotickej. *1* *1*Malý děti nekoukat! *13* *1* -
Re: Re: Re: Re: Downloads
No jasan, ze jsi *3* *4* Vcera jsem shlidl druhy dil Tudorovcu, s nekvalitnima titulkama, ale cesko anglicky tomu rozumim *1* a teda jako Hans stale nikde a uz chapu, proc to v CR a i tu davali po 10 hodine. Mladsi 15ti let, nekoukat!!! A poprava Buckinghama me total rozhodila. Fakt jsem myslela, ze ho nepopravi a oni mu tu kedlubnu nakonec fakt ufikli *9* Ale Johnatan Rhys Meyers total uzasny, ta role mu padne jak p.del na nocnik *4* -
Nahé scény / naked scenes
Tady jsem našla Hansovo nahé scény ve filmech /angl. jazyk/. *14* *14* *3* *1* *3* *4*
Hans Matheson
"Family Money" - sex scene
"Stella Does Tricks" - sex scene (checking)
"Dr Zhivago" - sex scenes
"Canone Inverso" - frontal nudity, bathing scene, sex scenes
"Comfortably Numb" - back and full frontal nudity, shower scene, sex scenes
"The Virgin Queen" - back nudity, bathing scenes
"Bathory" - back and frontal nudity, sex scenes
"I Am Dina" - back and frontal nudity, streaking (running naked) -
Nero - 2.část
Tak kdo jste se minulý týden všechno díval na druhou část Nera, hmm? *3* *14* -
Re: Re: Re: Downloads
No vidíš, tak jsem přece jen někomu tady prospěšná. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: NERO - císař římský
Tak tomu říkám smůla.. *9* Tak z toho by seklo mě taky. *4* *1*