-
škola
pátrala jsem čistě ze zvědavosti po netu po nějakých inter. adresách, kde bych našla školu kterou navštěvoval, myslím, že se jmenuje Avondale Hall, je v Claphamu v jihozápadním Londýně... ve svých starých rozhovorech říkal, že chodil na nějakej intenzívní kurz kterej zahrnoval dramatický kurz a kurz osobního rozvoje.. tedy pokud jsem to pochopila správně... jenomže problém je v tom, že žádná taková škola s tímto názvem v Claphamu neexistuje.., alespoň žádný linky mi to nevyjelo.. *9* *13* je možné, že se změnil název té školy, jinak opravdu nevím.. *7* *9* -
-
Re: škola
hele, podle myho ta skola muze bejt uz davno zrusena, jde o to, ze mohl chodit na soukromou a ne statni a ty soukrome ,,padnou" pod tihou konkurence jeste driv za vlast nez ty statni.. *3* -
-
Re: Re: škola
tak to mě tedy nějak nenapadlo.. *9* ale asi máš pravdu *9* *9*
-
-
-
Ado Matheson /pan otec/
Ado má 40 minut dlouhé vystoupení u GREEN NOTE v červenci 2011.
Green Note, Londýn
Neděle, 24.7. 2011 od 7 hod. večer.
Vystupuje společně s Penny Larkins a Carlem Pannuzzo.
Vstupenky jen s předstihem, kapacita je intimní - jen 65 míst.
Jinak jestli jste momentálně v St. Austell's Bay v Cornwallu a posloucháte rádio, Ado tam prý
občas vystupuje taktéž. Bude tam zase 17.6.2011 večer! Ve Velké Británii si můžete naladit rádio online. -
-
Re: Ado Matheson /pan otec/
Už jsem to psala na diskuzi jeho bratra Williama a otce Ada, na rádiu opravdu nebyl, jak je tu už ostatně psáno Nicky.Love. -
-
Re: Re: Ado Matheson /pan otec/
Já vím, ale za to já nemohu, třeba tam bude jindy.;-) 8-)
-
-
Tady jsou stránky té restaurace GREEN NOTE v Londýně + fotky exteriéru, interiér a popis, je to v Camdenu, je to hodně malé a intimní místečko.;-)
http://london.u nlike.net/locations/302450-Green-No te -
-
camden tak to je dost drahá čtvrť zajímalo by mě za kolik ty lístky asi jsou.. ta hospoda je jinak dost temná díra taková nora ale třebas to má dobrou atmosféru..8-)
-
-
To by mělo býti snad to rádio:
http://www.rsab.org/ -
-
to rádio jsem naladila ale pan otec nikde..:-/ jen tam pořád žvatlala nějaký kraviny nějaká ženština, asi moderátorka..:-/// -
-
Re: Re: Re: Ado Matheson /pan otec/
Ano, já vím. Škoda.
-
-
-
-
Hans a jeho Love
Děvčátka musím se docela smát, když tu čtu vaše příspěvky, jak byste si přáli mít Hanse za manžela *1* *1* Hanse stejně pravděpodobně ani nepotkáte a ani se nestanete jeho milenkou neřku-li manželkou *13* *5* Hansi si svýho milostnýho trápení užil až dost a nemá chuť se určitě pouštět do dalšího, takže si sněte dál *1* To koneckonců ještě nikomu neublížilo *3* *5* -
-
Re: Hans a jeho Love
Ty seš nějakej chytrej /chytrá/. Takovýhle suchary mám nejradši. Ty to nějak žereš! Trochu srandy ne? Napíšu pár krávovin a jak vás to hned všechny zvedne ze sedadel! Vy mě fakt bavíte! *1* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Hans a jeho Love
mno tak ja si spis myslim ze jedina ktera tu pobavila vsechny ostatni jses ty *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Hans a jeho Love
No aspoň nějaký uznání! Konečně to někdo ocení! Člověk by tady zdechl nudou! To je furt samý "óchich áchich, kdybych mohla aspoň Hansíka někde zahlídnout", to je přece jasný, že by to všichni chtěli, nač to sem psát! Ale jak napíšu, že si ho vezmu za muže, všechny to rozběsní! Vida, jak málo stačí... *1* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Hans a jeho Love
Tobě, že je už přes třicet? Kdo by to řekl, podle toho co tu píšeš.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hans a jeho Love
Tahle diskuze není o tom, o čem si myslíš, že je... Lidi když se nudí chodí na chat, tam najdeš plno dvanáctiletých kamarádů k svýmu způsobu myšlení.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Hans a jeho Love
No, tak já si počkám na toho, kdo bude schopnej mě kvalitně setřít. Zatím nic moc! *5* *5* *5*
-
-
-
Re: Re: Re: Hans a jeho Love
No aspoň nějaký uznání! Konečně to někdo ocení! Člověk by tady zdechl nudou! To je furt samý "óchich áchich, kdybych mohla aspoň Hansíka někde zahlídnout", to je přece jasný, že by to všichni chtěli, nač to sem psát! Ale jak napíšu, že si ho vezmu za muže, všechny to rozběsní! Vida, jak málo stačí... *1* *5* *5* *5*
-
-
-
-
k tej škole...
tak jsem našla dva jakési linky, které by té škole mohli odpovídat.. Jedná se o školu THE ITALIA CONTI ACADEMY OF THEATRE ARTS, je v Claphamu v Londýně.. Založená byla roku 1911 jakousi herečkou, patří k nezávislým školám.. podle toho popisu bych řekla, že je to bude ono a jak jsem tak četla, tahle škola má plno odnoší po celé zemi v UK, které poskytují částečné kurzy v herectví atd.. a mezi nima je i jedna tahle školička, na kterou dle mého chodil Hans.. jmenuje se Italia Conti Associates Clapham at Avondale, je v Claphamu jako jediná ze všech... *3*
tady jsou ty adresy jinak...
http://www.italiacont i-acting.co.uk/
http://en.wikipedi a.org/wiki/Italia_Conti_Academy_of_ Theatre_Arts -
-
Re: k tej škole...
no je mi popravde u zadku kam chodil, pro me je dulezity co z neho v ty skole ,,vychovali" a ja myslim, ze ma ve svem oboru uspech na to, ze pochazi jinac z tech skotskejch raselinist.. *5* *5* -
-
Re: Re: k tej škole...
však jsem nenapsala, že je špatnej herec *13* ale myslela jsem si, že by to třeba někoho tady mohlo zajímat, kam chodil na školu *5* -
-
Re: Re: Re: k tej škole...
*3* *5*
-
-
-
-
Souboj Titánů /2010/
Production Stills
Clash of the Titans /2010/ -
http://www.gemma-arterton.net/ media/thumbnails.php?album=lastup&c at=-353 -
-
Re: Souboj Titánů /2010/
tyhle fotky nejsou nic moc hansík jako luskostřelec je k sežrání ale je tam celkem malej..:-/
-
-
http://www.itbn.org/index/detail/lib/Networks/sublib/TBN/ec/x4OTV1ZjrVCFP6z8ZJ6ImyRFHPTjA2Rc
Video o filmu The Christmas Candle /r. 2013/, ve kterém jsou záběry z natáčení, hojně s Hansem. *14* -
Rozhovor s Hansem :-))
Tudors: Cast of Characters Season 2
http://www.youtube.com/watch?v= yueQbYStYbk&feature=related
Je to druhá série, rok 2008, natáčené to bylo ale už v létě 2007 v Irsku, takže Hans je tam o 4 roky mladší než teď, jak ten čas letí. Video je dlouhé 5.23 min., Hans hovoří v kostýmu arcibiskupa Thomase Cranmera z Canterbury, zaměřte se na část, která začíná asi tak od 3.07 min., odtam se objevuje Hans a poskytuje krátký rozhovor.:-)) -
-
Re: Rozhovor s Hansem :-))
Spíš už sledujte od 3.04 min.! ;-) -
-
Re: Re: Rozhovor s Hansem :-))
tak jsem se dívala ale hansíkovi rozumím prd ale je to takovej plyšounek roztomilej a ty historický kostýmy mu fakt sednou i když ty vousy si mohl odpustit...:-d -
-
Re: Re: Re: Rozhovor s Hansem :-))
Vousy mu sluší, ale spíš styl co nosil v Half Light, to mu hodně slušelo, tady to ne, to je skoro jako u Krakonoše...:-/ -
-
Re: Re: Re: Re: Rozhovor s Hansem :-))
souhlas!
-
-
-
-
-
tady jsem našla další videjko http://www.youtube.com/watch?v=zKdzvvKaqWg z canone inverso.. *14* *14* kráásně provokuje tenhansík jeden.. *2* *1* *3*
-
-
Notoricky známá scéna, alespoň pro fanoušky. *1* *3* *4*
-
-
jj *14* *3* *4*
-
-
-
THE CALEDONIAN KITCHEN
Kniha THE CALEDONIAN KITCHEN (v překladu Skotská kuchyně), vyšla v UK dne 9.3.2009, v rámci charitativní akce "Duchenne". 40 skotských celebrit přispělo svým vlastním receptem do této knihy a mezi nima i herec Hans Matheson, jeho recept je 23 v pořadí a je to rybí jídlo, jak jinak. *3* Výtěžek z prodeje knihy půjde na charitativní akci "Duchenne".Peníze půjdou na pomoc pro lidi s vrozenou chronickou nemocí - svalová dystrofie. Kniha je na křídovém papíře a zde je adresa, kde se dá objednat:
http://www.thecaledoniankitchen.co.uk/index.html -
-
Re: THE CALEDONIAN KITCHEN
Hansův příspěvěk je nejvíce osobní z celé knihy:
U jeho receptu je rodinná fotografie jeho dědečka Billa Macleana a mladšího bratra Williama, kterou zaslala jeho matka Sheena. Je tam popis a speciální postup při vaření jeho receptu a vysvětlení, proč je právě toto jídlo jeho oblíbené.
RYBÍ JÍDLO - dohněda ogrilovaný čerstvý pstruh, s novými bramborami a salátem. -
-
Re: Re: THE CALEDONIAN KITCHEN
OPRAVA - je tam rodinné foto jeho dědy a Hanse Mathesona, jak jdou společně z rybaření, fotku jsem už viděla, byla jsem docela dost překvapená.. *5* Mladší brácha Will tam není, jen se o něm Hans zmiňuje. *5* -
Re: Re: THE CALEDONIAN KITCHEN
Hans k tomu říká:
,, Toto jednoduché jídlo je jeden z mých favoritů inspirovaných milými vzpomínkami běžného rybaření na LOCH BREUGACH s mým bratrem Willem a naším dědou Billem Macleanem na ostrově Lewis. Toto byly opravdu kouzelné dny. Není nic lepšího, než přijít domů s čerstvými rybami, které jste chytili a babička Belle je uvaří ten samý večer podávané s čerstvými brambory, salátem a petrželkou přímo ze zahrady."
Nu, toť vše. *14* *14* *3* *4*
-
-
-
SUPER stranka
Ahojte nevie niekto link na jednu super stranku jeho galerie?
Som ju raz nasla ale odvtedy nie a nie ju najst. Bolo tam strasne vela fotiek, fakt neviete?
Diky moc -
-
Re: SUPER stranka
Hansík nemá žádnou stránku se svou galerií *13* *13* Podívat se můžeš na odkazy, co tu má, tam máš taky plno obrázků *3* -
-
Re: Re: SUPER stranka
No pozrela som ale aj tak to nie je ona. Raz som fakt narazila na taku kde bola fura fotiek, kedejakych .) -
-
Re: Re: Re: SUPER stranka
Jako anglická stránka? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: SUPER stranka
Co já vím, tak dobrý fotky jsou na www.hansmatheson.org a odsud se dá vejít na další stránky, kde jich je taky požehnaně. Ale jinak jsem toho ještě moc nezjistila. Jenom mě mrzí, že nikdo z vás nepochopil ironii - viz ty předchozí moje bláboly. Už sem nepolezu, zdarec. *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SUPER stranka
Tak promiň, ale buď jsme mimozemšťani my nebo ty, ale to nebyla ironie ale provokace *5* Nesmíš se divit že jsme to pochopili právě tak, vyskytují se tu čas od času určitý lidi, co chodí jenom prudit, protože se doma nudí a neví co s volným časem.. *5*
-
-
-
-
-