Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ........

I think I saw Hans outside Sainsburys on a bike in Bromley yesterday ?? Am I hallucinating ? *7*
    • Re: ........

yep as he does live near that way.. sundridge park end
      • Re: Re: ........

cože?? bydlí v sunridge parku??? už vím kam pojedu na dovču a přizvu si pro jistotu nějakýho agenta co mi ho pomůže vypátrat!:-d
        • Re: Re: Re: ........

S tím by Ti pomohl víc něž nějaký agent spíš nějaký paparazzi, obzvláště angličtí paparazziové svou "práci" prý umí na výbornou, žel pro známé osobnosti...:-/

taky si musí snad hoch nakoupit nebo ne? *8* *14*

Omfg ur so lucky! Did u say hiiiiii?
  • aranella
    The Christmas Candle /r. 2013/:
    Video z nějaké televizní show, jsou tam prostřihy z filmu, kde je vidět i Hans.
    http://www.today.com/video/today/53590372#53590372

*4*
  • Odlozena premiera..

Krvavá Báthoryčka bude intrigovať až o pol roka

Alžbetu Báthoryovú v historickom veľkofilme Bathory v réžii Juraja Jakubiska stvárňuje britská herečka Anna Frielová.

10:00 | 20.12.2007 | Irena Hejdová, Aktuálně.cz

Praha - Juraj Jakubisko pokračuje v hre škatule, hýbte sa. Premiéru svojho veľkorozpočtového filmu Báthory, ktorý venoval osobnosti Alžbety Báthoryovej, presunul až na druhú polovicu budúceho roka.

Pôvodne sa počítalo s premiérou už na jeseň 2006. Potom ale prišli problémy s výmenou predstaviteľky hlavnej úlohy, po hollywoodskej herečke Famke Jannsenovej nastúpila o niečo menej žiarivejšia Anna Frielová a premiéra sa odložila na rok 2007.

Najskôr sa hovorilo o októbri 2007, potom o januári 2008. V pláne premiér Únie filmových distribútorov bol nakoniec škrtnutý aj náhradný februárový termín. Nový dátum premiéry je podľa UFD stanovený na 10. júla, zostáva len rovnaký počet kópií 31.

Jakubisko tak uvedie svoj pätnásty film do kín ako čerstvý sedemdesiatnik. Narodeniny oslávi 30. apríla, k jeho jubileu mu tiež karlovarský festival chystá cenu za celoživotné dielo.

Tú si na 43. ročníku prevezme okrem Jakubiska aj 70-ročný Dušan Hanák.

Báthory vznikala vo veľkej koprodukcii Česka, Slovenska, Maďarska a Veľkej Británie v niekoľkých jazykových verziách aj v dvojdielnej verzii pre televízie.

V priebehu natáčania sa hovorilo o problémoch s financovaním, potom o ťažkostiach pri zvukovej postprodukcii, ktorá prebiehala v Londýne.

Zámer natočiť príbeh Alžbety Báthoryovej spolu s Jakubiskom zverejnil aj Zdeněk Troška. Po konci natáčania sa objavil problém s ukradnutou kópiou filmu, zlodeji dostali v novembri od súdu podmienečné tresty.

Zatiaľ sa museli záujemcovia o film uspokojiť s deväťminútovou ukážkou, ohlasy na ňu sú vraj pozitívne. Vo filme sa okrem Anny Frielovej objaví Karel Roden, Bolek Polívka, Jiří Mádl či Jakubiskov obľúbenec, taliansky herecký vyslúžilec Franco Nero.

Okrem hercov sa vo filme objavia tisícky komparzistov, ktorých tvorcovia obliekli do päťtisíc historických kostýmov. Jakubisko už predtým avizoval, že príbeh Alžbety Bathoryovej chce poňať nie ako bulvárny popis jej krvavých praktík, ale ako príbeh boja o moc a intríg.

Azda sa dostane do kín skôr, než divákom dôjde trpezlivosť.
  • Další filmík

Pokud se budete chtít podívat na Hanse v kině pěkně na velkým plátně, tak budete mít možnost příští rok. 7.1. 2010 bude mít premiéru v ČR "SHERLOCK HOLMES" /režie Guy Ritchie/. *3* Hraje tam Lorda Cowarda, což je hlava zednářského lóže, mám takový pocit. Je to sice rozsahově daleko menší role než třeba v Bathory, ale fandy to určo potěší. *14* Stránky IMDb http://www.imdb.com/title/tt0988045/, mrkněte *3*
    • Re: Další filmík

Odkazy na film
      http://www.fdb.cz/filmy/48575 -sherlock-holmes.html

nebo
      http ://www.csfd.cz/film/242855-sherlock -holmes/

*4* *14* *4*
  • aranella
    The Christmas Candle /článek + video/:
    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2511826/Susan-Boyle-giggles-flirts-away-makes-big-screen -debut-The-Christmas-Candle.html

Hlavně jsem dávám odkaz kvůli tomu vtipnému videu, kde je Susan Boyle a Hans a ona ho tam "svléká" z gatí proti jeho vůli, mrkněte, zasmějete se. *1* *14* *3*
  • MLHY AVALONU (2001)

První část dávají na Nově od 10.10 hod. ráno 2.5. (sobota) *3* Tak se dívejte, i když pokud mi paměť slouží dobře, tak Hans bude hrát až v části druhé. *4*
    • Re: MLHY AVALONU (2001)

juchů *3* *14* doufám že nezapomenu
      • Re: Re: MLHY AVALONU (2001)

Si to někam napiš jako já a nezapomeneš. *4* *3* *1* Třeba na čelo. *1*
  • Soundtrack The Tudors - season2

Soundtrack Tudorovci /2008/, 2.série, hudba - Trevor Morris volně ke stažení zde z rapidshare *3*
    http://forums.ffshrine.org/showth read.php?t=64901

Rapidshare
    htt p://rapidshare.com/files/222224872/ tudor2_loss_sc.part1.rar
    http://ra pidshare.com/files/222239210/tudor2 _loss_sc.part2.rar

nebo
    Downl oad
    http://rapidshare.com/files/22224 9559/tudor2_sc.rar

Password:
    bi 0f0raLL
  • INTERVIEW o filmu "Světlo ve tmě"

INTERVIEW o filmu "Světlo ve tmě" (HALF LIGHT; r. 2006);

Herec Hans Matheson si zde zahrál hlavní mužskou dvojroli - strážce majáku Anguse a Patricka, herečka Demi Moore zde ztvárnila hlavní ženskou roli, úspěšnou spisovatelku Rachel.

Hans o Rachel a Angusovi -

,, Angus ji najde, jak fotografuje maják, představí se jí, stane se jejím přítelem a její fantazií jistým způsobem. Protože se ona v tomto bodě jejího života izolovala, ztratila smysl života a spojení se životem. Já myslím, že ji Angus je schopný znovu otevřít. Nedovolí jí, aby se podvolila své melancholii. Najde způsob, aby se cítila kouzelně, že žije a je s někým ve spojení."

Hans o Demi Moore -

,,Strávili jsme týden zkoušením, který byl skvělý. Ale jen trávení času společně je opravdu důležité. Protože jsem cítil, když spolu hrajete, musíte prolomit bariéry, což někdy trvá v přátelství roky než je prolomíte. Vy se tam musíte dostat velmi rychle. Takže vy se máte učit se otevřít a být zranitelní, opravdu. Protože se to opravdu ukáže, já myslím, na obrazovce. Ve způsobu, jakým se na někoho díváte je patrné, zda jste dovolil sobě jít do určitých míst. Když děláte milostné scény a vy to znáte, věci jako milovat, musíte se do toho položit."
    • Re: INTERVIEW o filmu

Hans o jezdectví -

,, Byla to krásná pláž a byl západ slunce. Tohle jsou věci, které dělají tuto práci hodnotnou. Chci říct, jak hodně... nemusíte dostat příležitost jet na koni s Demi Moore za zády. Bylo to příjemné."

Hans o režisérovi Craigovi Rosenbergovi -

,, Dobrá věc u Craiga je, že je otevřený změnám. A to je tak důležité také, protože drobná změna v dialogu může znamenat vše, možná změnit verš. Způsob Stevea McQueena byl, kde by překopával dialogy a musím říct, já toto můžu dělat s pohledem. Protože jestliže někdy říkáte něco, to by mohlo dát příliš mnoho pryč. Je to hezké nechat věci nevyřešené a nevyslovené."

Hans o počasí -

,, Musíte vítat počasí. Pro mě... ty víš, moje rodina je ze Skotska a tento druh počasí mě inspiruje. Přináší mi úsměv na mou tvář a světlo do mého srdce. Protože to je prostě něco tak úžasného, když je moře divoké a fouká vítr. Jen najít, víš.... tak pro tento film je to dobře, protože film je vsazen do Skotska. Mám pocit, že je součástí života na ostrově."
  • Článek - 1998

Výňatek z článku o filmu LES MISÉRABLES z roku 1998 ;

Hans Matheson si po roli kytaristy Luka Shanda ve filmu "Still Crazy " (1998) vyzkoušel historickou roli - mladého revolucionáře Mariuse ve filmu podle románu Victora Huga "Les Misérables" (1998) režiséra Billa Augusta. Matheson, který má krásné lícní kosti je jasně ještě trochu rozhozený tím vším a neklidně vědomý, že se dostal v jeho povolání na první křižovatku.

,, Chci se obrátit k dobrým lidem a dobrým scénářům, ne ke slávě a penězům", on naléhá. ,, Raději bych se umyl, než vzít 100 000 liber za roli, která pro mě nebyla správná....."

K filmu " Les Misérables" ještě dodává:

,, Já jsem předtím nikdy nečetl knihu než jsem zkoušel roli. Bille mi dal roli, ale studia řekla "NE", protože jsem byl nikdo. Ale Bille řekl "ANO". Další věc, letěl jsem do New Yorku kvůli zkouškám. Nikdy předtím jsem nebyl v zahraničí."
  • Špatné datum narození!!!

Jeho bratr William není narozen roku 1979, ale je údajně narozen 7.3.1977!!! Není to sice ofic. potvrzené, jako např. na stránkách Imdb, ale na neofic. stránce jeho bratra Hanse kdosi z administrátorů hodil toto datum narození do oběhu a dodal, že je to ze spolehlivého zdroje. *5* Už kdosi v minulosti kdo se uváděl jako jejich známý uvedl, že William je narozen začát
    kem března roku 1977. *5* Takže to vypadá jako pravdivá informace. *3*
    • Re: Špatné datum narození!!!

jeho pan bratr se mi nelíbí... fujky je ošklivej jak noc jinak proti němu nic nemám jenmi není sympatický...
      • Re: Re: Špatné datum narození!!!

Tak to je věc vkusu.8-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit