-
Hans v TV!
MLHY AVALONU /1.díl/ , r. 2001 od 16.30 na NOVA CINEMA, ale tam Hans ještě nehraje.
MLHY AVALONU /2.díl/, r. 2001 od 18.15 na NOVA CINEMA, tam už Hans hraje!
Dnes v pátek 8.5.2015!!!
Dívejte se.
*14* -
The Christmas Candle: Official Movie Trailer
THE CHRISTMAS CANDLE (r.2013) a v něm Hans coby David Richmond, moc mu to tam sluší! *14*
Doufejme jen, že se na netu objeví časem nějaký kvalitnější trailer. *6* *4*
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IT86ixKDzZA -
-
The Christmas Candle - Official Movie Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=M62nZVGhW2w
Jedná se sice o nemlich stejný trailer, ale ten první odkaz je vymazaný, takže proto jsem dávám jiný funkčí. *3*
-
-
Interview pro dnešní den!
Interview "HANS MATHESON - APPEARING IN STILL CRAZY" /Neon Magazine (UK); listopad 1998/;
Ve svých 22 letech jste už hrál dvakrát rockovou hvězdu - nejprve v MOJO a nyní ve STILL CRAZY...
,, Myslím si, že každý chce být rockenrollová hvězda a jestliže dostanete příležitost to dělat, proč ne? Já si to užívám, ale musím se zastavit nebo budu obsazován do této kategorie rolí."
Vaše vlastní písně byly popisovány jako melancholické. Odkud se to vzalo?
,,Jsem původně z Outer Hebrides - Stornaway na ostrově Lewis - a já se opravdu identifikuji s tímto místem. Je to prostě úžasné - krajina, moře a počasí jsou vždy drsné. Miluji to. Všichni na Outer Hebrides se topí ve své bolesti celou dobu. Hluboká melancholie, to je v genech tam nahoře."
Kdo jsou vaše hudební vlivy?
,, Leonard Cohen (směje se). Miluji Leonarda Cohena, on je básník. Já si jen myslím, že je úžasný."
Bylo to skličující dělat LES MISERABLES ?
,, Pamatuji si, jak jsem dostal roli v úterý, v pátek letěl do New Yorku a já byl jako v extázi. Ale když jsem přistál v New Yorku a já byl jako, počkej, to není to pravé, jsem správný kluk z Bromley, tohle si nezasloužím, nejsem toho hoden. Jsem rád, že to nemělo velký úspěch (v Americe). Nevím, co by to se mnou udělalo, kdyby všechna tato režisérská esa z Ameriky volala mému agentovi. V dané chvíli se nacházím na křižovatce. Já vím, že to přijde, jestliže to budu chtít, ale..." -
-
Re: Interview pro dnešní den!
Čeho se bojíte?
,,Moje nejhorší obava je, že se stanu nějakým sobeckým, arogantním malým bastardem a že ten byznys začne měnit kdo já jsem,co dělám a lidé mě začnou mít rádi pro můj vzhled a práci, kterou dělám, spíše než proto, kdo já jsem doopravdy. A nebýt chopný si kvůli tomu najít opravdové přátele. Já opravdu nechci být ten bohatý. Jsem docela šťastný, že dělám práci kterou miluji a mám dostatek peněz, se kterými si vystačím. Víte, já nechci být milionářem. Ale kdybych přece jenom dostal 2 milióny, já bych zkusil zřídit nějaký druh kreativního centra pro lidi, kteří by chtěli vyjádřit sami sebe. Zkusil bych dělat něco s penězi, nevkládal bych jen energii do kokainu a limuzín."
Jaký je váš příští film, BODYWORK, asi?
,,Je to o cestě mladého člověka. Ztratí svou nevinnost a pomalu zjišťuje, jaké je to být mužem. To je silná věc, když musíte pokračovat a vaše sny jsou rozbité a ztratíte vaši nevinnost. Byl jsem tím. Začnete pochybovat o všem ve vašem životě, o všech názorech, které jste měl. Kam od toho jít? Nemáte nic, v co bystě věřil, žádné další prostředky. Ale pak zase začnete rozumět textům Leonarda Cohena."
-
-
Interview Tube Tales ,r.1999
Interview TUBE TALES z roku 1999; film Historky z metra (1999);
Hans Matheson o krátkém příběhu "Steal Away" z filmu Historky z metra....
,,Tento příběh je okolo křesťanství, kolem následování vašeho srdce a duše. Nikdo není bezbožný. Každý má víru, která je jejich náboženstvím. To je velmi silná věc. Tento film je všechen kolem víry."
O metru...
,, Já mám vždy divný pocit v metru. Přijde mi zvláštní, že všichni ti lidé sedí spolu a nekomunikují. Oni jsou všichni jen uzavření do sebe."
O nanebevzetí....
,, To je to co se stane, jestliže vy jste byli dobrý člověk. A to neznamená - vy můžete dělat špatné věci ve vašem životě, ale jestli vy jste připravení přijmout výzvu života. A to znamená, že vy musíte bojovat, musíte procházet bolestí a musíte uznat kdo jste a komu jste opravdu věrní. A být pravdivý k sobě samému je velmi tvrdá věc, protože to nás nedělá vždy "šťastnými" a "hezkými". Já necítím, že my jsme "hezcí". Nemyslím si, že se vždy chováme jako lidské bytosti. Uvnitř nás je mnoho temných a mrzutých pocitů. Já myslím, že většina lidí se inspiruje filmy, které oni vidí. Třeba jako gangsterskými filmy, oni jim uvěří a jsou inspirováni tím, co vidí." -
THE CHRISTMAS CANDLE facebook
https://www.facebook.com/TheChristmasCandle
Fotky, videa.. *14* -
"ONES TO WATCH"
Krátký článek "ONES TO WATCH" (Sunday Times, Londýn ; 29.12.2002);
Nějaké zajímavosti k herci Hansovi Mathesonovi...
Životní statistika:
- sám sebe popisuje jako "malá věc". Malý, ale dokonale formovaný s nazelenalýma modrýma očima, poddajnými vlasy a bledou kůží, kterou najdete jen u mužů z Outer Hebrides (kde se narodil).
- je narozen ve znamení Lva
- nejlépe známý je z přepracování Doktora Živaga (2002) televizní stanice ITV -
-
Re:
Fakta:
- lituje rozhovoru, který dal o svém dětství na Outer Hebrides a problémovém dospívání, protože "lidé na ostrůvku Lewis jsou krásní a cítil jsem se velmi provinile. Neudělali nic, ale dali mi. Ačkoli", připouští, "alkohol je trochu problém. To je keltská věc, opravdu. Oni mají pohodlí v melancholii."
- jeho dětství bylo strávené rybolovem a procházkami po kopcích a plážích s jeho tetami, strýci a bratranci
- ve svém volném čase se věnuje hodně hře na kytaru
- jeho herecká kolegyně Keira Knightley o něm tvrdí, že má "opravdu poetickou duši"
- Hans zaujímá protidrogový postoj a nemá rád nic jiného než "bouři a divokou noc"
- nikdy necestuje bez své kytary a skládá své vlastní písně
- do okamžiku než bude dost bohatý, aby mohl vlastnit svůj vlastní pozemek na ostrově Mull nebo Lewis, je spokojený z nouzových zásob Irn-Bru a ponožek, které mu posílá prostřednictvím pošty jeho babička
- po čtyřletém vztahu s herečkou Samanthou Morton "hledá blízkého přítele", který by šel dál "se mnou, mojí kytarou a mými houslemi".
-
-
Oficiální trailer /nutno dodat, že konečně funkční a kvalitní/:
THE CHRISTMAS CANDLE Official Trailer 2013
http://www.youtube.com/watch?v=1Uoi-RGQ1Fk
*3* -
fujjj
bozee...kdo by ho chtel videt???vzdyt bych mela trauma na cely zivot...takovej slizoun *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* -
-
Re: fujjj
*1* *1* dalsi radoby inteligentka *15* -
Ty jseš vážně ubohá *5* Takhle se ti směju *1* *1* *1* -
Vis co, tak sem proste jednoduse nelez!! A nebudes mit trauma. *8* -
On Ti ho taky nikdo nevnucuje a nemusíš se obávat, že on by po Tobe toužil... *15* *15* *5*
-
-
bathory
hans tam byl úžasný,a podle mě mu ty vlasy slušely....a ten hlas k němu taky dobře seděl....mno viděla jsem slovenskou verzi a po té české neprahnu.....a je pravda zhe občas to bylo dost kruté.... -
-
Re: bathory
souhlas *14* *14* *14*
-
-
Texty písní
Texty písní, kterí nazpíval herec Hans Matheson:
Song ze soundtracku k filmu Still Crazy - pořád naplno (Still Crazy, r.1998);
LIVE FOR TODAY
Fly with the wind
and reach out for the sky
dance with the gods
be my butterfly
stay around and live for today
there's nothing much more to say
hang around, and live for today
what do you say.?.
fly with the wind
and reach for the sky
rollercoaster ride
take me far away
over the hills
for another today
oh you dangerous thing
stay around and live for today
there's nothing much more to say
hang around and live for today
what do you say?
live for today
live for today
live for today
live for today
live for today -
-
Re: Texty písní
Za tu otřesnou pravopisnou chybu se omlouvám, chtěla jsem napsat "které". *3* -
-
Re: Re: Texty písní
Song ze soundtracku k filmu MOJO (r.1997);
CHAINED TO LOVING YOU
When I have your loving arms around me
I know that I will never be free
I'll always be a slave
To the loving you I crave
But baby, baby, baby don't set me free.
When I have your loving arms around me
Tears they roll out of my eyes
Cos I know that it's true
I could never stop loving you
No matter, no matter, no matter how hard I try.
Hold me, closer to your heart
Devour me
Imprison me with kisses
And don't ever let me go
Not even if I beg you so
I don't want to be apart from you
Girl you know it's true
I'm Chained to loving you.
Chained to loving you.
-
-