-
kde je hans?
co je s ním *7* *9* neslyšela jsem o něm už minimálně rok! *10* chodím se pravidelně dívat na mezinárodní filmovou databázi, ale žádné zpráva, že by pracoval na novém projektu.. *9* *13* *8* nevíte o něm někdo něco *7*
jinak musím říct, že v tudorovcích mu to sice extrémně nesluší v tom duchovním hábitu, páč vypadá divně, ale jinak hraje výborně jako vždy a je radost na něho pohledět, i přes tu fialovou hrůzu.. *14* *14* *4* -
-
Re: kde je hans?
asi si dal hereckou přestávku *3* není to poprvé, co má takhle delší mezeru mezi natáčením. *5* momentálně dle infa imdb nepracuje. -
heej kliid *3* *5* taky si musi dat poradnej oddych a porad jen nemakat.. mas pravdu, na nicem nemaka, no a co..? svet se kvuli tomu nezbori *3* *5* vsak on nas zas necim prekvapi a mimochodem ze jsem tak smela, v TT mu to sekne a hodne, je luxusni!! *14* *5* -
-
Re: Re: kde je hans?
však já o něm taky nepsala, že vypadá jako fialovej hnus, nebo snad ano...? *1* *3* *5* já ho nechci honit, ať se dovolenčí jak dlouho uzná za vhodné, ale měl by se z té letargie vzpamatovat dřív, než ho jeho agent pošle pod jiná ochranná křídla, jeslti mi rozumíš. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: kde je hans?
rozumim vsemu dokonale *5* je pravda, ze by uz s tou necinnosti mohl neco udelat *3* *5*
-
-
-
Nevim jestli ti uniklo, že hraje v novým Sherlocku Holmesovi a Souboji Titánů,ale Hans momentálně asi na ničem nepracuje. Možná hraje zase v divadle nebo píše písnička a brnká si na kytaru *4* -
-
tak to mi náhodou neuniklo *5* ty filmy jsem viděla oba dva, ale je to už hafo času, co je hans natočil.. *9* jinak velice pochybuju o tom, že hans momentálně hraje někde na divadle *13* *8* zprávu o tom bych se spolehlivě dočetla na jeho stránkách *1* jinak ať si klidně brnká a hraje na kytáru, ale hlavně ať to netrvá už moc dlouho *5* -
devce zlaty, ja myslim ze jsi vedle jak ta jedle, spis bych ho tipovala na to, ze obrazi music fests *4* *3* jinak ty jeho dva novy filmy o kterych se zminujes sice nejsou zadny skvosty, ale hans v nich vypada naprosto k sezrani *14*
-
-
-
Tess of the D'Urbervilles /2008/ na YT!
Hans Matheson on Tess of the D'Urbervilles part1
http://www.youtube.com/watch?v=Q4g2J__viJo
Hans Matheson on Tess of the D'Urbervilles part2
http://www.youtube.com/watch?v=Jw-74Caaflc
Asi budou i pokračování, tak když tak sem hodím další linky až se objeví. *3* -
-
díky! *14* *14* *3*
-
-
To nahoře patří Tobě. *1* *3*
-
-
myslela jsem si to *1* *1*
-
-
-
-
Eddie Redmayne o Hansovi /kolega z Tess, r.2008/
http://virgilreality.proboards.com/index.cgi?board=tangents&action=display&thread=165&page=13
Pokud jsem si to přeložila správně, tak Eddie se vyjádřil v tom smyslu, že práce na Tess v roce 2008 byla dobrá, že má milé vzpomínky /volně přeloženo/ a o Hansovi se vyjadřoval jen v dobrém a řekl o něm, že má takový v podstatě rozporuplný vztah ke své práci, že ji miluje i nenávidí /taktéž volně přeloženo/, tak to nás ani nepřekvapuje, že. :-) ;-) :-) Eddieho odchytla jedna členka z HMO přímo v divadle /teď v prosinci/, takže je to čerstvá informace. ;-) My víme své, že. *1* -
-
tak to by bohužel na hanse sedělo.. *13* *9*
-
-
*3* *1*
-
-
-
Screeny jen S Hansem - vysoká kvalita - z filmu Souboj Titánů /r.2010/ na Facebooku:
Clash of the Titans (Furia de Titanes) año 2012
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.334164813287257.69756.189602604410146&type=1 -
-
náádhera!!! *14* *14* *14* díky mocky!!! *3* *4* *3* *4*
-
-
Taktéž se mi líbí, Hansovi to v těch dlouhých vlasech zkrátka sluší, že. *14*
-
-
žádných pochyb! *14*
-
-
-
-
Joy Division z roku 2006
Nu, dámy, dneska jsem si stáhla válečnej film Joy Division, protože jsem se doslechla, že tam hraje Hansovo mladší brácha Will a protože jsem zvědavá jak opice, jak vůbec ten hoch vypadá, tak jsem se na něj dneska mrkla, i když jinak z filmu nerozumím ani slovo /angl.orig./ *1* *9* No a abych řekla pravdu, moc si ti dva podobní nejsou, jen stejný vlasy, jinak je strašně bezvýraznej, nemastnej, neslanej a ve filmu neřekl ani ťuk ... *9* Nu, s Hansem se to prostě srovnat nedá! *3* *14* *14* -
O Hansovi toho v posledních letech není nic moc nové, co se týče jeho herecké práce. Už vím proč a je mi z toho smutno...☹☹☹ V rozhovoru z roku 2021 Hans řekl, že nemá v posledních letech vinou celospolečenské situace štěstí na hereckou práci. Obchází konkurzy, nahrává zkušební pásky rolí, o které se uchází, což mu prý ,,schlamstne" spoustu času a navíc je to i dost náročné. Nikdo mu ale nakonec roli nedá /ani tu vedlejší, natož pak hlavní/ a to ani v průměrných produkcích... Je mi ho líto. Byl to vždy výborný herec a člověk, zajímavý, výrazný typ a má moc krásný ,,sametově hebký" hlas. Musel si prý doplnit vzdělání kvůli práci /aby měl aspoň nějaký ten skromný výdělek/ a udělal si i řidičský průkaz na osobní auto, ačkoliv to dlouho odmítal. Věnuje se aspoň vlastní hudební tvorbě /vydal své dvě hudební CD/, pomáhá s hudební tvorbou svému otci /spolupracoval s ním na jednom jeho hudebním CD/ a také některým svým známým /z hudební branže/. V neposlední řadě založil i vlastní hudební nahrávací studio, které sice není moc velké, ale stačí. Před nedávnem vydal vlastní hudební dokument o svém otci, jeho rodině, životě a hudbě, který sám režíroval. V roce 2013 si prožil velice traumatickou událost, kdy mu přesně na jeho 38. narozeniny /myslím Hansovo narozeniny, tedy 7.8.2013/ zemřel v londýnském bytě jeho mladší bratr William Lewis Matheson /nar. 7.3.1977 - 7.8.2013/. Pro celou rodinu to byl šok. Nejprve uvedli, že Will měl psychické problémy a byla to smrtelná domácí nehoda, teprve v letošním dokumentu přiznali, že měl William dlouhodobé psychické problémy a zemřel ve svém bytě na předávkování drogami. RIP William Matheson.
-
-
Moc dojemné v tom dokumentu z letošního roku bylo to, jak Hans a jeho otec Ado Matheson /skotský folkový zpěvák a skladatel/ na skotském ostrově Lewis rozsypali Williamovo popel z urny nejprve na pláž do vlastnoručně vyrytého do písku velkého srdce, pak nechali ten popel částečně smýt mořskými vlnami zpět do moře a nakonec společně ten popel z urny /převážnou část/ rozprášili do moře...😇 To vše za přítomnosti Williamovo přítelkyně /družky/, která ho nalezla v jejich londýnském bytě dne 7.8.2013 ve večerních hodinách už bez známek života... ☹ RIP Will. 😇
-
-
Mlhy Avalonu
tak co, díval se tady někdo? *14* *4* *3* -
-
Re: Mlhy Avalonu
Jou jou !!! :) Konec mě vždycky dojme :D Když ho zabijou :/ Ale fajnej hajzlík :D Stejně je k sežrání v Nerovi : Císaři římském (v telce 10.8. první část ) Těším se :D:D -
-
Re: Re: Mlhy Avalonu
jo, tak mlhy avalonu jako takový moc nemusím ale kvůli hansíkovi se na to stojí za to koukat *3* i když je tam takovej cucín *1* *14* moc mě nadchla jeho šermířská scéna na hradě camelot a na konci ta řežba kdy zhyne *3* je roztomilej i když hraje hajzlíka *14* *4* na nera se dívat budu *4*
-
-
-
HAPPY BIRTHDAY, HANS !!!
Hansovi přeju k jeho dnešním 34. narozkám vše nej, ať se mu vše daří a na televizních obrazovkách "straší" ještě hóóódně dlouhou dobu *3* *4* *14* *14* *14* -
Soundtrack Bathory /2008/
Dobrá zpráva, našla jsem volně ke stažení soundtrack k filmu Bathory /2008/! *3*
http://rapidshare.com/files/312 981266/BATHORY_-_Original_Sountrack __2008_.part1.rar
http://rapidsh are.com/files/313017427/BATHORY_-_O riginal_Sountrack__2008_.part2.rar -
-
Re: Soundtrack Bathory /2008/
zdravím,
je ještě nějaká jiná možnat, jak si stáhnout tento soudtrack? bo mně můj int. prohlížeč hlásí, že tyto odkazy jsou nefunkční. Děkuji *4* -
-
Re: Re: Soundtrack Bathory /2008/
Tak to bohužel nevím, chce to progooglovat.
-
-
Re: Soundtrack Bathory /2008/
tééda, děkuji ti dobrá vílo, hned si to musím stáhnout *3* *4* *4*
-
-
Všechno nejlepší k dnešním kulatinám (pořádně se nadýchni na sfouknutí čtyřiceti svíček na svém narozeninovém dortu), mnoho úspěchů jak v profesním tak v osobním životě a ať se Ti splní všechna (i ta nejtajnější) přání!!! *14*
To Ti přeje z celého svého srdce Aranella *4*