-
raci foto *5*
-
všechno nej hansíčku!!!:-))))
chtěla bych ti potřepat tlapkou a připít k tvým 36 narozkám a popřát všechno nej a samozřejmě ti dát velikánskou sladkou pusu (škoda že jen virtuální)! :-))) já tě úúúpa lavujůůůů! *4* -
Happy Birthday, Hans!
všechno nej a ať je ti hej hansi!:-)) -
Tudorovci - 4 Karolina
No kdyby hral Jindricha, tak by ho to bavilo asi vic a me taky teda *3* *1* I kdyz Johnatan je na tu roli jak usitej *5* *3* No to jo no, erotiky je tam dosti, vic nez je zdravo,ale musi ukazat jaky to byl chlipnika, ze miloval jen bitvy, vitezstvi, bohatstvi a zeny *14* *14* -
-
Re: Tudorovci - 4 Karolina
Mě by ten seriál taky víc bavil, kdyby hlavní roli hrál Hans. *14* *3* *14* Jenže Hans M. je herec totál bez ctižádosti a stačí mu k životu menší role. *9* *9* Když točil před 12 lety v americké produkci Bídníky s hollywoodskými stars, mohl se krásně od toho odpíchnout, kdyby chtěl. *8* Popravdě, v roli krále Jindřicha si ho nějak nedovedu představit, na to se určitě víc hodí J.R.M., i když bych nějaké ty výhrady také měla.. *5* Jindřich byl prej v reálu tlustej a velkej požitkář. Jo a miloval fotbal. *3* -
-
Re: Re: Tudorovci - 4 Karolina
A skoda ho, pac je dobry herec. Jenze herec bez ctizadosti to daleko nedotahne *13* *9* Jsme si stahla Mlhy Avalonu, tak zkouknu asi o vikendu *4* No ja tez cela, ze byl zobrazovan jako tlusty hnusny (no proste dnesni uchylak *15* a byl pozitkar,ale kdo by se ti koukal na nejakyho uchylaka, ze jo, tak tam hodili fesnyho Johnatana s prisnym ksichtem *1* -
-
Re: Re: Re: Tudorovci - 4 Karolina
Tak jak se ti líbily Mlhy Avalonu? *3* Když je dávaly tady v CZ, tak jsem viděla jen první díl, kde Hansík nebyl a nějak mě to nenadchlo, takže druhý díl jsem už vynechala, ale kdybych bejvala věděla, že tam hraje, tak to přetrpím jen kvůli němu. *14* *4* Ale loni jsem našla na youtube celý Mlhy Avalonu, myslím v angličtině, tak jsem skoukla ten druhý díl co mi scházel. *3*Mordred byl skvělý hajzlík, jen by mohl bejt o hlavu vyšší, aby z něj šel větší strach *1* Co se týče Tudorovců, tak mě ten seriál začíná dosti lézt na nervy, některé překlady dialogů jsou strašný a scénárista s kostyméry jsou taky voli, protože tam mají jisté nepřesnosti.. *13* *8*J.R.M. je poměrně nesympatický chalan, takže ta role Jindřicha mu opravdu sedne *5* *5* Už mám v pc novej harddisc, takže můžu začít stahovat jak divá *3* Snad to nebude zase nějakej šmejd, co mi bude žrát data. *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Tudorovci - 4 Karolina
Nebudes mi verit, ale: Bathory stale stahuji *9* *9* a Mlhy Avalonu jsem projela jen tak kde jsme zahlidla Hanse, tak jsme si to pustila slusi mu to tam, jak ma zapleteny ty vlasky :oops: a o Tudorovcich ani nemluvim, to jsme stahla 3 dily a vic jsme se nedostala *9* Takze tak to se mnou je :D nemam totalne cas a to delam 'jen' au-pair, des bes *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tudorovci - 4 Karolina
Já momentálně nemám na nějaký stahování čehokoliv náladu.. *9* *9* Tak jestli Bathory taháš ještě teď, tak tě obdivuju, musíš mi nervy jak špagáty. *1* *1* Tudorovce budeš tahat asi hóóódně dlouho, holka. *9*Hansovi to v Mlhách Avalonu slušelo s těma copánkama, jenom by těch vlasů mohl mít trochu víc, ale to by pak vypadal asi jak Viking. *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Tudorovci - 4 Karolina
kdyby jsi náhodou zase někde narazila na ty mlhy avalonu tak to sem můžeš třeba někdy hodit *3* *14* mě už Tudorovci taky moc nebaví podruhé je sledovat, ale ty kostýmy se mi na tom právě nejvíc líbí, co tam mají za nepřesnosti? (reaguju schválně, i když to není pro mě, aby se tu aspon něco občas dělo *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tudorovci - 4 Karolina
Mlhy Avalonu sem můžu hodit, ale až déle. Momentálně nemám nainstalovanej antivirák, takže na net moc nechodím a obzvláště ne na youtube, protože to je virů ráj. *9* Nechci přijít o všechny data, už se mi to párkrát stalo... *10* Jak jsem se tak dívala z dřívějška, tak z těch filmů ve kterých hraje Hans jsem tam taky našla ještě celej film Still Crazy /v angličtině/, Deathwatch /taky v angličině/, ale ten už tam asi není, byl tam dvakrát a vždycky ho smázli.. *8* Dále Bídníky /v angličtině/ a Doktora Živaga /asi v espaňol, nejsem si jistá/.Tudorovci - na tom seriálu jsou opravdu nejlepší ty kostýmy jak píšeš, které si ovšem tvůrci vypůjčili z CZ, takže obdivujeme českou krásu.Vadí mi, jak se tam nejvyšší vrstva mezi sebou baví, čekám, kdy tam mezi normálními slovy začne padat ,,ty vole" a jiný výrazy. V minulém díle jsem si všimla, že ve smutku chodili v černém, což je úplná hovadina. *8* A další věc, která mě zaráží - lidé od dvora se scházejí v jakémsi pajzlu 4. cenové kategorie plné spodiny a řeší tam sňatek královy sestry, další hovadina. To by si nikdo nelajznul, takhle to prostě nechodilo. Ženský se tam chovaj jak ty nejposlednější coury a chlapi, jako jejich pasáci a to má být podle tvůrců puritánská Anglie. Takhle příšerně se nechovali lidi od dvora a z královských kruhů ani o 2 století později v prostopášné Francii..
-
-
-
-
-
-
Šťastné narozeniny!
Připíjím virtuálním šampaňským k dnešním 36 narozeninám tomuto skvělému herci, mnohostrannému umělci, skromnému člověku a krásnému muži k jeho velkému dnu! Nechť ať zdraví ještě dlouho slouží, ať svět má ještě po dlouhá léta radost z jeho práce, ať má jen samou radost v duši, žádné smutky a daří se mu v životě, protože si to zaslouží. :-)) -
Po dlouhé době zase u Hanse na diskuzi..:-D
K dnešním šestatřicetinám (bože jak ten čas letí) ti přeji Hansi hlavně lásku, protože ta je ze všeho nejdůležitější (a proto nechápu, že ti jí už někdo přede mnou nepopřál..), ať si k sobě najdeš nějakou spřízněnou duši, s niterní krásou jakou máš ty sám a prožijete spolu celý svůj život... A samozřejmě ti z celého srdce přeji i kupu dětí, které vájmbudou dělat jen samou radost! -
IMDb
to je zajmavy ze uvadej 174 cm ,ze meri tak jakychpak 170 *10* *10* *10* -
Single nebo zenaty??
Ma uz nejake deti, nebo zije sam jako mnich. Nevite?? *7* -
-
Re: Single nebo zenaty??
Hans si bedlive strezi svoje soukromi, takze se toho o nem moc nevi. Je dost nenapadny a nestoji o to, aby se o nem vedelo treba i to, jakou nosi barvu spodniho pradla. Jinak pokud vim, deti na sto procent nema, zenaty tez neni. V rozhovoru z konce roku 2002 prohlasil, ze zije sam, ale to, jestli ma nejakou pritelkyni ze neprozradi. Jestli ji ma, tak tedy dobre utajenou. -
-
Re: Re: Single nebo zenaty??
5 let je dlouha doba, holka. -
-
Re: Re: Re: Single nebo zenaty??
Vim, za tu dobu se muze lescos zmenit. *9*
-
-
-
-
Zajímavost k filmu Bathory /2008/:
Režisér Juraj Jakubisko kvůli natáčení potřeboval namalovat obrazy v přesném uměleckém stylu italského malíře Caravaggia k použití do filmu s tvářemi hlavních představitelů (herečky Anny Friel a herce Hanse Mathesona) a tak zašel na vysokou uměleckou školu, kde požádal místní studenty, zda by mu takové obrazy namalovali. Ti ho však odmítli s tím, že takové obrazy namalovat neumějí a tak Juraj Jakubisko namaloval všechny obrazy s poltréty herců do filmu sám osobně. -
-
To se ani nedivim, měl radši zajít na AVU :D
Jinak bych ho chtěla vidět, jak by takový obrazy namaloval...pokud teda nemaluje od dětství..) -
-
On je opravdu zdatný to malíř, viděla jsem dokument a navíc, taktéž přímo bravurně ovládá takový ten "starodávný" styl psaní, takže talent je to veliký. *3* *5* Jen se jinak divím, co je to dneska za studenty... To bych mohla takovou školu studovat v tom případě taky. *1*
-
-
-
Poldark /1996/
Našla jsem 5 nových obrázků z filmu Poldark, kde je Hans, na straně 3 a 4. *3*
Problém je, že jsou dost malé... *9*
http://www.rexfeatures.com/search/?&kw=hans%2520matheson&sft=&pg=3&context=&lkw=&iso=GBR&search_newe st=search_newest&viah=N&ord=N&pl=40&smtpfx=&stk=N&od=G
http://www.rexfeatures.com/search/?&kw=hans%2520matheson&sft=&pg=4&context=&viah=N&ord=N&smtpfx=&pl= 40&stk=N&lkw=&iso=GBR&od=G&search_newest=search_newest -
-
Re: Poldark /1996/
krááása *14* *14* *14* *14* *3* vypadá tam jako mlaďoch *1* *3* *4* škoda že nejdou zvětšit.. *9* -
-
Re: Re: Poldark /1996/
Bohužel nejsem zaregistrovaná a ani o nikom nevím, kdo by tam byl zaregostrovaný, poněvadž je to placené, ale kdyby se někdo takový našel, mohl by nám ten dotyčný ty fotky poslat a normální velikost, to by bylo! *14* -
-
Re: Re: Re: Poldark /1996/
já bych se zaregistrovala hnedka ale když je to placené.. *9* to je docela problém škoda no.. *9* *9*
-
-
-