Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Half Light Tribute
    http://www.youtube.com/watch?v=0KTTIX_5d88

Krátké video asi s nejlepšími záběry z filmu Světlo ve tmě z roku 2006. Hudba nádherná. *14* Nejen ta. *3* *4*
    • jj, moc krásná hudba *3* *4* ale hansík ještě hezčí! *14* *14* *14*
  • Moc nechápu

Dneska nám přišel novej Popron a na straně 56 jsem objevila jako novinku DVD za 99 kačic s Hansíkem, Elisabeth I., 199 min., GB, ale rok 1978, což mě dost mate.. *9* *8* Protože dle obalu a počtu minut se jedná o minisérii z roku 2005 "Panenská královna", v originále The Virgin Queen, protože na tom dývku z Popronu je napsáno, že tam hraje Anne-Marie Duff a Tom Hardy, což jsou právě herci co hráli s Hansíkem, ostatně je tam na tom dývku i obrázek Hanse, jak leží na špalku, takže ten uvedenej rok výroby 1978 je teda pěknej kiks... *9*
    • Re: Moc nechápu

asi chyba v matrixu? *9* *1* celkem často dávají Elisabeth na Viasat History, ale zatím jsem na to vždycky zapomněla *9* taky už jsem to viděla hrozně dávno, tak snad časem to shlédnu znovu
      • Re: Re: Moc nechápu

My nemáme doma kabelovku, takže mi nezbývalo nic jiného, než si zahrát na piráta. *1* Skoukla jsem jen scény, ve kterých hraje Hans, celé jsem to ještě neviděla. Snad to napravím, časem. *5* Objednávat z Popronu to rozhodně nebudu, možná se jedná i o jiné DVD.. *13*
  • Nero - 2.část

Tak kdo jste se minulý týden všechno díval na druhou část Nera, hmm? *3* *14*
    • Re: Nero - 2.část

mě se určitě líbil víc než první, Hans je skvělý herec *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4*
      • Re: Re: Nero - 2.část

tak to mě se zase líbil spíš víc ten první
        • Re: Re: Re: Nero - 2.část

Mě se líbily oba díly, každý byl o trochu něčem jiném a je těžké je porovnávat. *3* *14* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Nero - 2.část

Jj..opravdusqělý herec..mlask... *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nero - 2.část

Miluju ho. *14* *4*
    • Re: Nero - 2.část

moc, akorát škoda že se na konci zabil, mno...ale to už má postě ve scénaři
      • Re: Re: Nero - 2.část

Nero se zasebevraždil i ve skutečnosti, byl pošahanej..
        • Re: Re: Re: Nero - 2.část

njn, řekla bych ale že nebyl jedinej pošahanej panovník
          • Re: Re: Re: Re: Nero - 2.část

Mám pocit, že pošahaných panovníků bylo víc, než těch normálních. *1* *5*

jj *1* *1*

žejo *1* *1*

*1* *1* tak to máš podle mě správnej pocit *4* *3*
  • Tady je adresa, kde je Hans jako foto-model, ale čekala jsem víc, našla jsem jen dvě fotky na kterých je Hans.. *9* *13* *7* *6*

http://www.johnlewis.com/Men/Area.aspx?siteID=je6NUbpObpQ-7RuD_rfkKHAI_._WMzbHMQ&source=60567
    • Ty fotky jsou náhodou dost povedené, pravda, je na Hansovi vidět, že od dob Doktora Živaga poněkud zestárl, ale vypadá alespoň více vyzráleji a dospěleji. *5*
    • no to moc tedy není jen dvě fotky na jedný jak venčí psa a na druhý je v modrým kvádru s ještě tragičtějším výrazem než na tý první.. *9* a vůbec se mi nelíbí že mu ostříhaly jeho krásný dlouhý vlasy... *16* *13* *6*
      • Co naplat, lepší něco než-li nic. *3* *5*
  • Pochvala za ten velmi dobře sepsaný a dlouhosáhlý životopis, tolik informací, to muselo dáti práci. *3*
    • Souhlas! *5* *4*
  • Nahé scény / naked scenes

Tady jsem našla Hansovo nahé scény ve filmech /angl. jazyk/. *14* *14* *3* *1* *3* *4*
    Hans Matheson
    "Family Money" - sex scene
    "Stella Does Tricks" - sex scene (checking)
    "Dr Zhivago" - sex scenes
    "Canone Inverso" - frontal nudity, bathing scene, sex scenes
    "Comfortably Numb" - back and full frontal nudity, shower scene, sex scenes
    "The Virgin Queen" - back nudity, bathing scenes
    "Bathory" - back and frontal nudity, sex scenes
    "I Am Dina" - back and frontal nudity, streaking (running naked)
  • Info o vystoupení jeho otce Ada

Zatím mám jen tyto zprávy, týkají se koncertu z 24.7.2011 u GREEN NOTE v Londýně.
    Začal písní "Old Fishermann" a další svou píseň "Christina" věnoval zemřelé Amy Winehouse. Zazpíval své dvě úplně nové písně stejně jako v Anglii populární "Seminole Wind" a "Oh Marianne". Byl to čistě akustický koncert. Jen Ado a jeho kytara s pár hudebníky za sebou. V prostřed svého vystoupení hrál krásné keltské balady.

To, zda byl Hans přítomen pasivně jako posluchač a divák mi zatím není známo.:-/
    • Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

mno tak to bych mu nejradši naplácala on je už línej i s tím jeho tatínkem jezdit po vystoupeních..:-/ ty písničky mi nic neříkají..
    • Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

možná se aspoň zúčastnil jako posluchač a divák, ne? nebo možná byl dobře ukrytej někde vzádu v zákulisí..;-)
      • Re: Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

to je fakt třeba tam byl zalezlej v nějaký truhle:-D
      • Re: Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

Mám takový pocit, že Hans byl kompletně nepřítomný, aspoň dle toho co jsem četla od lidí, co na koncertu byli.:-/
        • Re: Re: Re: Info o vystoupení jeho otce Ada

hmm tak to je teda pěkně na prd....:-(
          jsem se mocky těšila na nějakou jeho novou fotečku :-(
  • Kam mam napsat zivotopis?

Kam, kdyz uz to nejde. Poradte, pls. *9*
  • Myslim zivotopis Hanse

Ne muj. *3* *4*
  • Clash of the Titans /2010/

Dobré počtení, jukněte *3*

http://www.moviezone.cz/clanek/16034-mz-skalpel-novy-souboj-titanu/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit