-
objev :D
Dnes jsem vyjimecne koukala na telku a zrovna davali Half light (v cestine je to myslim Svetlo ve tme) a total me Hans uchvatil, ale ze trvalo nez jsem se dopatrala, kdo to je *14* O reklamach jsem behala ke kompu a hledala jeho jmeno *14* Pak jsem si precetla, ze hral v Doktoru Zivagovi a vzpomnelail si, jak me tehdy tez uchvatil, ale jaksi jsem si to nespojila dohromady :2: Kazdopadne film ujetej, ale on totalne mlask k sezrani a bylo mi lito, ze nakonec stejne skocil z toho majaku *9* mohli byt happily ever after, ale tak thrillery asi nekonci no :2:
Anyway jsem rada, ze je i tu forum o nem a az bude cas, projedu vsechny linky, co tu jsou. Predem diky za ne
*3* Ziju momentalne v Irsku, tak ho mam coby kamenem dohodil a kdyby hral treba nekde v divadle, tak bych si nekdy na nej doletela, musi to byt cool videt ho live *3* -
-
Re: objev :D
Ahoj, to je dobře, že sem došel taky někdo novej. *3* Jj, film Světlo ve tmě mám stáhnutý v kompu, jako děj nic moc, ale když tam hraje Hans, tak proč se na to nepodívat. *1* Jinak Hansík natáčel v Irsku někde v okolí Dublinu v létě 2007 seriál The Tudors /Tudorovci/, určitě znáš, tak si ho mohla možná vidět na vlastní oči, ale jak je vidět, tak si ho prošvihla.. *3* On na divadle moc nehraje, naposledy v roce 2004, je to stydlín a nechce moc vystupovat.. *9* -
-
Re: Re: objev :D
Ahojky,jo prave ho stahuju do kompu a i cesky titulky jsem objevila, takze to zcihnu znova *14* Jako celej film jsem dokoukala jen kvuli nemu :oops:, jsme uz stara na takovyhle okouzleni celebritou, ale nejak to moc neresim.
Tudorovce tu davali v telce, ale jelikoz tu vsechno dobry davaji hodne pozde vecer, tak jsme to nesledovala ac jsem chtela a to jsme ani nevedela, co tam hraje za charismatickyho chlapka *14* On neni vylozene krasny, ale ma desny charisma a i v tomhle pitomem filmu me dojal, ze neodjel nakonec tim vlakem, ale vratil se, aby ji objasnil v podstate, ze je zivy z masa a kosti, ale pak nemusel skakat z toho majaku *4* Je skoda, ze na divadle nehraje, fakt bych ho sla omrknout. A jinak ja jsme tu teprve rok, tazke nataceni Tudorovcu 2007 jsem tu jeste nebyla, skoda a vlastne ja ani neziju v Dublinu, ale tak to uz by se podchytilo -
-
Re: Re: Re: objev :D
Já si myslím, že slyšet Hanse ve filmu v originále je daleko lepší, než dabovaná verze. Já mám právě tu nadabovanou verzi, což je sice dobrý v tom, že nemusím sledovat titulky, ale hlas Hanse je hlas Hanse. *1* *3* On má zajímavej hlas, moc pěknej. *4* Jak už jsem psala, ten film byl dost uhozenej, takže kdyby tam nehrál on, vůbec bych se na něj nedívala. *5* Jen mě ještě uchvátila ta příroda a moře, jinak nic. *3* Hans hrál vlastně dvojroli. Jinak - Tudorovce budou premiérově u nás dávat tento pátek na Nově, ale zatím první sérii, kde Hans nehraje.. *9* Ale budu se dívat, poněvadž mě historie zajímá. *5* No a 21.1. na ČT2 budou večer dávat Nera, tam jsem Hanse poprvé viděla, zpočátku mě byl nesympatický, ale pak jsem si řekla, že má něco do sebe a po filmu jsem běžela ke kompu a zjišťovala, co je to za herce, do té doby jsme ho neznala. *14* No, vlastně podle jména trochu jo, když v ČR natáčel Doktora Živaga, tak v TV REVUE s ním tehdy vyšel článek, ale nějak mě tenkrát nezaujal, takže noviny skončily v popelnici. *9* *9* Ani mě nenapadlo, když jsem viděla Hanse hrát v Nerovi, že je to ten samý herec, co hrál i v Živagovi, protože tam byl mladší a vypadal trochu jinak, tak jsem ho prostě nepoznala. :1: On není moc slavný a známý, ale je to ten druh herce, co přetrvá. *5* *3* *14*
-
-
-
-
tv dokument s Hansem (z 1.12.2008)
Rozhovor - dokument "The Story of Costume Drama"
*14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=dsfPlOB1F44
Podívejte se sami na tento dokument na youtube, Hans je vskutku roztomilý, zvláště když se směje. *3* *4* -
-
Re: tv dokument s Hansem (z 1.12.2008)
Je sladkej, fakt :oops: Co vic dodat *14* *14* Jeden z mala odkazu na youtube, co funguje *9* Tess smazli, pac to bylo nelegalni, skodaaa *9* *9* -
-
Re: Re: tv dokument s Hansem (z 1.12.2008)
Taky koukám, že Tess je smazaná, škoda. *9* *9* Možná půjde stáhnout ještě z téhle adresy, kdybys měla zájem *3* http://www.sinlesslinks.com/TV-Series/tess-of-durbervilles/
*3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: tv dokument s Hansem (z 1.12.2008)
Jeeej, rapidshare, nemam ho rada, ale postahuju to *3* Dekuju! Radsi bych to postahovala z youtube, ale bohuzel ilegalita musi byt neviditelna *1* Ted jsem se dala na stahovani Mlhy Avalonu a chtela bych Doktora Zivaga, ale jaksi jsem nenasla torrenty *9* Nevis(te), jestli se da nekde sehnat Bathory? Nedabovane! Pac mi stacila ta ukazka z filmu co tubyla na predeslych strankach a jako dabing je peknej hnus nekdy. Original je original *3* -
-
Re: Re: Re: Re: tv dokument s Hansem (z 1.12.2008)
Nevíš, jestli se někde dají sehnat titulky k Tess? *3* Nejsem zrovna angličtinářka.. *9* Bathory ještě nevyšlo ani na dývku, takže stěží. *13* Stahuješ Mlhy Avalonu v angličtině nebo v češtině a odkud? *3* Doktora Živaga mám staženého v kompu, ale v češtině, není to origoš. *5* *4* Našla jsem i soundtrack, ale nevím, jestli patří k tomu novýmu http://www.vsekolemhudby.estranky.cz/clanky/soundtracky-ke-stazeni-2/doktor-zivago-_tv_ *4* Tady další adresa http://www.mp3hits.cz/doktor-zivago-ost-z-r-2002-t10008.html :5: Jinak se ještě podívej na www.warforum.cz, je tam prý také Doktor Živago /2002/, ale v českém znění.
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tv dokument s Hansem (z 1.12.2008)
Dývko Bathory mělo vyjít v CZ teď v lednu, ale prý ho odsunuli až na březen.. *9* *10* Navíc je dosti předražené. Český dabing stojí za hovno, zrovna Hanse nadaboval Dolanský dost amatérským způsobem.. *8* *16* Mám pocit, že vydání budou odsunovat asi jako tu premiéru.. *9* Za ty anglický titulky k Tess fakt díky, přece jenom mi to trochu pomůže, protože já jim skoro vůbec nic nerozumím, co tam říkají, angličtinu jsem se nikdy neučila. *9* Z jaké adresy taháš český titulky k filmům, pls? *3*A kolik už máš filmů s Hansíkem /popř. co všechno si s ním už viděla/, když jseš teď v Ir, musí ho tam místní tv kanály dávat každou chvíli, narozdíl od CZ /tady je to svátek *9* .. Jo, Virgin Queen je podle mého dost kvalitní minisérie, ale v CZ pro běžné občany zatím nedostupná záležitost.. *9* Zatím ho dávali jen kabelovky a ty my nemáme. *9* Strašně se mi líbí soundtrack, postahovala jsme si ho z youtube, ale blbne mi harddisc, takže jsem o všechny data přišla a můžu začít od začátku. To je k vzteku! *8* *10* -
Díky. *3* Pokusím se je nějak přeložit alespoň kostrbatě, abych aspoň trochu věděla o čem je tam řeč. *4* -
tak ceske title k Tess jsem opravdu nenasla, jen ty anglicke, tak ti treba pomuzou *3* http://www.opensubtitles.org/cs/search/sublanguageid-eng/idmovie-40308 -
Boze, takovy hackeri, stydet bysme se mely *1* Bohuzel k Tess titulky nejsou v cestine, ale treba zkusit je najit apon v angline. Ac ziju v Ir,tak tez anglinou dvakrat nevladnu a anglicky title dost pomahaji *3* Oki, tak na Bathory si pockam jeste chvilku *4*Mlhy Avalonu budou urco v angline, ale myslim, ze tam budou polsyk titulky *8* Ale prekryju to ceskyma titlema *1* Ja stahuju pres torrenty a torrenty stahuju ze stranky www.thepiratebay.org, the best page!
Warforum je dense pomaly a hlavne je vsecho pres rapidshare, me bude bohate stacit postahovat Tess *9* *4* Jo a vcera jsem narazila na serial Virgin Queen a Hans tam hraje tez a jeste jeden herec, co me zajima, ale tez to nemuzu nikde najit, to je des, clovek, aby si vsechno kupoval *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
-
Dnes večer Bathory......
tak kdo všechno se díval a co jste tomu říkali...? *3* já viděla českou verzi poprvé, heč... *1* *4* *14* -
-
Re: Dnes večer Bathory......
Bohužel z nedostatku času jsem nestíhala... Ale film jsem viděla už mockrát, takže to tolik ani nevadilo. -
já taky :),a dnes po druhé :D,odpoledne sem se nudila tak,že něco si pustím a dala jsem tam Bathory(akorát je slovensky dabovaná) a pak večer bum že je na Čt1,ale česky,tak jsem to zkoukla znovu :D,ale třeba u Hanse je 100% lepší slovenština ...tak kdyby vypadal nějakej chlap ..ach...ty jeho oči,vlasy a když přidá úsměv jdu do kolen,můj idol :)) *14* *4* -
-
Re: Re: Dnes večer Bathory......
podle mě je nejlepší english original *3* není nad to zaposlouchat se do hansovo hlasu *14* -
-
Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
hansovo hláásek je mocky sexoshko..!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
tak já jsem viděla taky sk verzi a jejich dabing se mi zdá lepší a nějakej víc prožívanej.. *4* *14* českej není nic moc a u hansíka je to hotová katastrofa.. *9* dolanský je vážně tragééd... *9* souhlasím s tebou že hansík má moc krásný očička, úsměv, když se vyzubí je prostě k sežráání.. *14* *14* jen ty vlasy v tom filmu prej nebyly jeho, četla jsem že to byla paruka.. *3* já jsem hansíka objevila poměrně nedávno a moc se mihnedka líbil takže je to můj idol number 1! *4* *14* *3* tééda a ty jeho scénky jak třebas běžel nahatej za kočárem nebo v tej zpovědnici ty mě tedy bourají.. *1* a při té jak se miluje s alžbětou na stole při tej skoro červenááám když se mu kouknu na určité místo... *8* *14* *14* -
-
Jan Dolanský /bohužel pro postavu Hanse/ skutečně odvedl pěknou fušařinu, co se týče dabingu, ale nebyl zdaleka jediný.. *9* -
přesně!:D sand jen jediný Roden byl lepší když mluvil svou řečí..ale i ty scény,jak kdyby byly odzvučené a zkrácené,prostě z nich vyprchalo úplně kouzlo,ale musím se přiznat,že teď sem konečně některým slovům už rozuměla :D
paruka?ale i tak...ja ho viděla v Tudorovcích a jako král Nero,ale všude měl ten svůj uhrančivý pohled aaa...jo jak třeba páčím sa vám,však?:D:D....jo a aspoň to nebudeme mít daleko na zpověď :D *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
táák roden je oproti hansovi neuvěřitelná obluda ale zasejc jak píšeš je umělecky výbornej *3* já jsem si s hansíkem splašila už víc filmů ale máš pravdu že je uhrančivej všude! *14* *14* *3* *3* kdybych ho někde potkala tááák nevim nevim.. *14* *4* v tudorovcích sice vypadal jako starej děda ale asi mu to dělal ten usedlej kostým, účes a vous.. *5* v nerovi vypadal o hodně líp tam mu to mocky seklo i když ze začátku vypadal jak holka *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
no ani mi o těch tudorovcích už ani nemluv neuvěřitelně mě sejří fakt že krom tý druhý řady už v jiný nehraje *10* *8* *5* *16* i když tam zrovna přitažlivě nevypadal že jo.. *3* *4* ale líbily se mi díly ve kterých choval to malý mimino nebo když se hádal se svou neoficiální ženštinou.. *1* *14* a v posledním se herecky předvedl úplnej anděl klidně bych si to s annou vyměnila *4* *4* *14* nero je nero prostě magor ale rozkošnej jen ta kláda vedle něho se vůbec nehodila.. *9* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
Roden no :),no chudák v tudorovcích dopadl :D,hlavně ten vous teda :D,že jo v Nerovi ze začátku úplně,škoda že nemá dvojče nebo nějaký klon :/ :( :D no ta uhrančivost *14* *14*
-
-
-
-
-
já taky :),a dnes po druhé :D,odpoledne sem se nudila tak,že něco si pustím a dala jsem tam Bathory(akorát je slovensky dabovaná) a pak večer bum že je na Čt1,ale česky,tak jsem to zkoukla znovu :D,ale třeba u Hanse je 100% lepší slovenština ...tak kdyby vypadal nějakej chlap ..ach...ty jeho oči,vlasy a když přidá úsměv jdu do kolen,můj idol :)) *14* *4* -
-
Se vším souhlasím, ale vlasy /bohužel/ nebyly jeho. Většina herců tam nosili paruky, i herečky. To není žádné tajemství. *3* -
-
jo? a to mě teda pěkně ty filmaři nachytali *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Dnes večer Bathory......
jj moje drahá psali o tom snad všude na stránkách o filmech(csfd.. fdb..atd..) *5*
-
-
-
-
-
Doktor Živago
dneska jsem si koupila první část Doktora Živaga za 49 Kč a příští týden by měla vyjít druhá část *14* ani jsem nečekala že to někdy výjde jako levné dvd *3* *3* nicméně jsem to hned zhlédla a zase musím nešetřit chválou na Hanse, je opravdu skvělý a je vidět, jak svou roli prožívá a užívá(vlastně každou roli...) Keiru Knightley moc v lásce nemám ale zas taková hrůza to nebyla. První část se mi teda líbila (ok, hlavně Hans :-D) takže at už je zas pátek a at vím jak to dopadne!! *1* *4* a taky chválím skvěle přeložený článek, musíš mít nekonečnou trpělivost s překládáním, takže díky - zase jsem se o Hansovi dozvěděla něco nového *14* -
-
Re: Doktor Živago
A děkuji za pochvalu, časem semka hodím zase nějakej nově přeloženej materiál o Hansíkovi. *3* *4* *4* -
Re: Doktor Živago
Tak to gratuluji k výhodné koupi, neb já o tom nic nevím a nějak jsem to prošvihla.. *9* Ale zas až tak mi to nevadí, neboť DŽ jsem viděla v tv asi dvakrát, v pc ho mám natažený taky, i když to není nic moc kvalita, neb je to ta televizní. Nedávno jsem si kvůli lepšímu obrazu proto stáhla anglickou dvd verzi, protože českou jsem nikde nesehnala. *1* Já musím všechno stahovat, protože mi chybí mechanika a nemám céda na čem pouštět. *9* *9* Jj, v téhle roli Hans opravdu zazářil, mě osobně se v ní líbil nejvíc, umí krásně zahrát každou emoci i pouhým pohledem. *3* *14* Keira je strašně afektovaná a místy až nepřirozená. Víc se mi po herecké stránce líbila Alexandra Marie Lara, ve filmu sestřenka Juryho. *5* *5* A Sam Neill jako Komarovsky byl opravdu odpudivý. *16* Jaká(é) scény z prvního dílu se ti líbila(y) nejvíc? *3* Pak dej vědět, až shlédneš i druhej díl a napiš hodnocení. *4* -
-
Re: Re: Doktor Živago
zapomněla jsem dodat jak úžasně sladký byl ten chlapec co hrál Juriho jako malého, byl naprosto roztomilý jak zpíval tu ruskou písničku, hned bych ho adoptovala a to děti moc nemusím *14* *4* netuším která scéna byla nejlepší, možná tak v které Hans poprvé uvidí svého syna a stojí ve dveřích, tam z něj ty emoce uplně cákají a pak je vtipné jak leze po kolenách ve vojenské uniformě (která mu fakt sedla) možná na druhé shlédnutí uvidím něco co mi uniklo *14* *3* možná když se poptáš v trafikách tak by jsi tu první část mohla sehnat, je to jak v češtině tak s titulkama, za což jsem vděčná, protože dabovaný Hans je pro mě nepředstavitelný *1* *1* *9* *9* *13* jo a Keira mě hrozně štve protože mám pocit, že zapomíná zavírat pusu *8* -
-
Re: Re: Re: Doktor Živago
Já myslím, že tady na tom našem maloměstě už nic neseženu.. Tady je to jak na větší vesnici, víš.. *9* Nu, konkrétně český dabing u Hanse, kterého dabuje Miroslav Táborský je fakt příšerný. Dodnes nechápu, jak ho to mohli nechat nadabovat, kór když mu v té době bylo skoro 50 let a Hansovi v té době necelých 27 let. *8* *5* To mi trhá žílu. *10* Hlas Táborskýho se nedá poslouchat, je antisexuální. *16*Já si myslím, že český titulky možná schrastím na netu, jen se musím po nich podívat, to by v tom byl čert. *1* Jak už jsem psala, i kdybych to levné DVD s DŽ sehnala, bylo by mi to nanic, nemám ho na čem přehrávat.. *9* -
Re: Re: Re: Doktor Živago
Nu, já děti rovněž nemusím, to jsme na tom stejně. *3* Ten malej co hrál malýho Juryho mi přišel po herecké stránce good, ne že bych se nad ním nějak jinak rozplývala, ale byl mi sympatický. *5* Já musím říct, že mě osobně přišla vtipná scéna ta, jak Jury tancuje s Tonjou na vánočním plesu, neb Hans je strašný taneční trdlo a to co tam zase předváděl za taneční pohyby.. *1* *1* Nemělo to chybu. *3* Pak se mi líbilo, jak s tím prckem lezl a blbnul po podlaze jako tobě. *4* Přišlo mi dojemné, jak přijel na tom koni k té své nemocné tetě a seděl u ní na posteli, taky dobrá scéna byla ta, jak byl ukrytý na tom zámku u té tlusté ženské a večer stál za dveřma u pokoje Lary a ta stará fuchtle ho tam nachytala, tak ten jeho vyjevenej výraz byl taky legrační. *1* *1* Ale úplně nejvíc se mi po herecké stránce líbil Hans ve scéně, kde se setká znovu s Larou v tom táboře ve stanu, jak mu ošetřuje tu ruku, tam mu jdou tak kráásně číst emoce z obličeje i z očí. *14* *14* Moc vyvedené. A závěr filmu je na kapesník, jak za Larou kouká jak smutnej pes. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Doktor Živago
Uniforma i oblek mu ohromně sluší, jak jinak. Vlasy má ulízaný jako správnej slušňák. *14* Ty jsis nikdy nevšimla, že Keira Knightley má tu otevřenou pusu ve všech filmech, ve kterých hraje? *3* Je fakt, že to vypadá strašně, měla by s tím něco dělat, protože to zrovna moc sexy nevypadá. *13* *9* *9*
-
-
-
-
-
Film Světlo ve tmě, (r. 2006):
Tento film dávají 31.3.12 /sobota/ na Nova Cinema ve 22.15 hod. *14* *3* *4* *5* -
-
tak jsem se včera dívala a musím říct že mu to tram fakty seklo je to přesně ten styl co mu jde a zahrál to moc hezky a líbily se mi určitý scénky jako spálený vajíčka k snídani apod.. on dokáže bejt jak vtipnej, tak romantickej, tak vypočítavej, dobrák jako hajzl *14* *1* *5* *4* jízda na koni bez sedla za zády s tou starou fuchtlí..mno tu jsme mu moc nezáviděla a doufám že nemá dodnes zdravotní následky.. *13* film krásnej jen by nám mohl začít už konečně hrát v něčem novým! *9*
-
-
Jeho dokonalá image polodlouhých tmavých vlasů, decentních vousů, černého kabátu do deště, podmanivých hlubokých modrých očí a jeho typicky šibalského úsměvu, tomu se nedá odolat, že. *3* *14* *4* Do toho ta krásná příroda, rozbouřené vody moře, divocí černí oři a velmi líbivá romantická doprovodná hudba, prostě to vše udělá tento film zážitkem, protože nic si nenamlouvejme, děj jako takový nic moc a Demi Moore vedle něj působila spíše jako jeho o hodně let starší sestra, pokud zůstanu milosrdná. *5*
-
-
vážně moc hezky napsaný *3* demi a jeho starší sestra..? *2* top už spíš mátina.. *1*
-
Trefný komentář! *3* *4* *5*
-
-
-
jupííí *14* budu na to koukat!!!! *14* *14* *14* tam byl k sežrání, mlask! *3* *14* *4*
-
-
Bathory - deleted scene/vynechaná scéna - visit to Czoborova/návštěva u Czoborové
http://www.youtube.com/watch?v=bGAgAxlEQ6U&feature=youtu.be
*14* -
Nová videa na YT! *14*
-
-
Panenská královna /The Virgin Queen, r. 2005/:
4.díl v angličtině, jinak se španělskými titulky, pokud umíte spanish. *1*
http://www.youtube.com/watch?v=tOIsG7dPPpo
http://www.youtube.com/watch?v=8GIaxqFmedg
http://www.youtube.com/watch?v=rqNcJqZf1xA
http://www.youtube.com/watch?v=P3S457vts28 -
-
to sem už viděla *5* *14* *3* *4* jak v anglině tak v češtině *5*
-
-
Nápodobně. *1* *3*
-
-
-
seriál Wycliffe /r.1996/:
Na YT je díl "Old Habits" z r. 1996, kde si zahrál Hans epizodní roli Garyho Creeda. Znám jen ze screenů, proto se na to ráda konečně podívám. *3* *4*
http://www.youtube.com/watch?v=n36JdVILRLc&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=0XTGHmiN0rI&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=bwsuOH940NY&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=6KBnXw5sF1U&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=NuzN837Xiw0&feature=relmfu -
-
*14* tak to si mi udělala velikou radost *3* *4* *14* to jsem ještě neshlídla *3* *4* díky! *3* znám to jen z jeho neoficiální stránky z obrázků *14*
-
-
To jsme na tom stejně. *3* *4* *5*
-
-
-
-
pohoda
ha právě jsem se dočetla že Bathory byl v neděli večer nejsledovanějším filmíkem..!!!! *14* *14* *3* *4* *5* -
-
Re: pohoda
Skvělá zpráva, tak se jim ty dluhy nějak nakonec zúročily /alespoň v této podobě/. *4* *3* -
-
Re: Re: pohoda
*7* jaký dluhy... *8* -
-
Re: Re: Re: pohoda
Přece finanční. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: pohoda
jóó acháá *3* *5* *4*
-
-
-
-
-
Still Crazy - pořád naplno
Tak jsem právě konečně skoukla komplet tuhle bezva komedii s českým dabingem, tak jsem aspoň rozuměla všemu co tam říkají. *5* *5* Jj, dědoušové celkem legrační, i když jinak hudbě ze 70. let nijak neholduju. Hansík tam byl pěkný vychrtlý ucho, jsem se docela musela smát tomu umělýmu tetování co měl na ruce, neb to k němu vůbec nepasovalo. *13* *15* Jo a ty jeho barevný trička a vůbec celkově všechny ty ohozy neměly chybu. *3* *1* *1* *3* *4* -
-
Re: Still Crazy - pořád naplno
týjo on mě tetování? já jsem si toho vůbec nevšimla, jaké tetování to bylo? ..... a to jsem ten film viděla asi dvakrát *1* *14* -
-
Re: Re: Still Crazy - pořád naplno
Jj, na pravačce, takovej pruh. Mrkni *3* http://www.anarchisma.net/hmas/sc/35.jpg -
-
Re: Re: Re: Still Crazy - pořád naplno
takové kuře malé :-D jsem si toho asi opravdu nevšimla -
-
Re: Re: Re: Re: Still Crazy - pořád naplno
Řeknu ti, nevědět o tom namalovaným tetování z dřívější doby z prohlížení screenů, tak jsem teďka to tetování taky přešla. *4*
-
-
-
-
-
Blahopřání
Jo a Hansově mamince Sheeně přeji k dnešním 59. narozeninám všechno nejlepší, má velké štěstí, že má takového syna! *3* *3* *14* *4* *4*