Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Překlad k novýmu roku;-)

Neměla jsem od listopadu absolutně čas na net apod., takže jsem už dlouho nepřekládala, takže teď po delší době jsem něco zasejc přeložila (amatérsky), takže hezké počtení. *3*
    • Re: Překlad k novýmu roku;-)

Článek "A túlfűtött skót " (VASÁRNAP; 30.3. 2007);

Herečka Demi Moore o spolupráci s Hansem během natáčení filmu HALF LIGHT (2006).....

Poté, co natočila Demi Moore film "Half Light" byla dotazována na jejího hezkého skotského partnera Hanse Mathesona. Ona odpověděla na otázku ne třemi větami, ale třemi slovy:
      ,,Já jsem ohromená."

Jeho herectví iksté role v tomto filmu mělo velký vliv na Demi - ne jen s jeho vzhledem, ale jeho věděním a znalostmi.

Režisér Juraj Jakubisko a producentka Deana Horváthová o spolupráci s Hansem během natáčení filmu BATHORY (2008)....

Režisér Jakubisko mohl něco žádat - to nebyl problém pro Hanse Mathesona, mohl hrát ihned.
      • Re: Re: Překlad k novýmu roku;-)

,,Pracovat s ním bylo velmi snadné, protože je velmi talentovaný kluk. Tato role z něho zářila. Mám rád tento druh herců. Je o něco požádán, přemýšlí, hledá různá řešení, spolupracuje, má víru v to co dělá. Pátrá po jemných nuancích, něčem navíc, že i v momentech natáčení je schopen přidat něco nového k roli. Ale může být také hrubý, když je to potřeba. Na scéně inspiroval sám sebe vždy hudbou. Vždy poslouchal soundtrack předtím, než šel před kameru. Práce s ním je jako hrát na housle Stradivari. Vzájemné tóny z nich zní jasně. Ve filmu maluje a hraje hudbu, stejně jako v soukromém životě. Každý ho miloval v týmu. Má vděčnou povahu - je snadné ho obdivovat."

O natáčení milostných scén mezi Hansem a Annou Friel.........

Alžběta Bathory se po smrti manžela setká s Caravaggiem v kostele a milují se spolu ve zpovědnici.
        Jakubisko k tomu říká:

,, My točili tuto scénu v gotickém kostele v Kutné Hoře. Hans hrál s naprostou zaníceností, ale tak moc, že jsem nakonec musel vzít zpět jeho vášně během procesu sestříhávání a spíše jsem musel ukázat tvář Anny Friel. Hrál tak dychtivě, že jsem si myslel, že nesmím ukázat publiku všechno - že musím přenechat některé momenty jejich vlastní představivosti."
        • Re: Re: Re: Překlad k novýmu roku;-)

Producentka filmu Deana Horváthová začala boj o Mathesona šest měsíců před počátkem natáčení. Jeho agentura měla jiné plány s mladým umělcem. Ale tvrdohlavá Horváthová se nedala. Bojovala do okamžiku než ho dostala. Nakonec také obsadila Annu Friel, která mu zavolala a řekla:
          ,, O nic se nestarej, v tomto filmu je tvoje místo!"

A Matheson poslechl její slova.

Dostaly mě jeho fotky - říká neochvějně producentka - tam je něco v jeho očích čeho se nejste schopní zbavit. Je milý člověk. Dokonce muž, ale může v něm být dítě. Cítila jsem, že bude ideální pro roli, protože během zkoušek jsem v něm viděla dva extrémy - podobně jako v Caravaggiovi, ale v průběhu natáčení jsem byla překvapena. On je opravdu renesanční člověk ve filmu. Právě jako by vyšel z plátna tohoto věku."
          • Re: Re: Re: Re: Překlad k novýmu roku;-)

Já to překládala z angliny, ale už přede mnou to někdo přeložil do angliny z originálního maďarskýho článku. Snad to tedy není až moc překroucený... *3* *5*
  • Bathory soundtrack - zdarma

Odkazy zde
    http://www.filecrop.com/bathory-sou ndtrack.html

*3* *3*
    • Re: Bathory soundtrack - zdarma

těch odkazů je tolik že nevím kterej si vybrat a kterej je nezavirovanej hlavmě nechci mít trable s pc.. *5* z kterýho to taháš ty..? *7* *3* *4*
      • Re: Re: Bathory soundtrack - zdarma

Ze žádného. Nevím, který bych Ti proto měla doporučit, který je neškodný. *9*
        • Re: Re: Re: Bathory soundtrack - zdarma

*9* *9* *9*
  • Skotove jsou skrblici! *9* Ten by mi asi mercedes nekoupil.. *9*
  • Fotka s autogramem......

http://cgi.ebay.co.uk/PHOTO-SIGNED- HANS-MATHESON-ORIGINAL-SIGNATURE-/1 10609336436

Film Still Crazy, nemyslíte, že má Hans docela divný rukopis..? *1* Kdybych neznala jeho jméno, tak to po něm prostě nepřelouskám. :-D
    • Re: Fotka s autogramem......

*1* jó jo ten podpis je fakt strašnej.. *1* něco jako m pak mezera pak aj což mi rozhodně nepřijde jako jméno hans *1* nu a rozbor jeho příjmení taky zaujímavej to velké m na začátku asi vypadá nejlíp pak mezera pak je divná čáranina menšího tiskacího m pak je něco jako uju s obloukem nahoru.... *1* děs běs natřepala bych mu nejradši za to na zadek... *1*
  • Mrknete se

na tuhle adresu: http://www.youtube.com/ a nahoru do okenka si zadejte jeho jmeno. Je tam 21 videi, vcetne casti z Doktora Zhivaga, kde hral hlavni roli. *14* Je to ale v anglictine.
    • Re: Mrknete se

kde to vidis... *9* *9* *9*
  • Hans - nová fotka ;-)

http://virgilreality.proboards.com/ index.cgi?action=downloadattachment page&board=about&thread=96&post =8412

Resp., Hans je na ní ,,zamlada", ale jinak tu fotku vidím poprvé, přijde mi to kolem období natáčení Comfortably Numb. *3*
    • Re: Hans - nová fotka ;-)

Tak ta fotka byla zaslaná Hansovým dávným přítelem na Facebooku a je 10 let stará, takže Hansovi je tam cca 25 let. *3*
      • Re: Re: Hans - nová fotka ;-)

krááásná fotečka *14* je tam fakt k sežrání *14* ale z toho filmu jak píšeš to není páč jsem se dívala a ten má rok 2004 *13* *3* *4*
        • Re: Re: Re: Hans - nová fotka ;-)

Já vím. *3* Vždyť jsem pak psala, že je 10 let stará, to jest r. 2000. *5*
          • Re: Re: Re: Re: Hans - nová fotka ;-)

*8* acháááá, sry... *3* *4*
  • Doktor Zhivago

Tak jsem prave zjistila, ze pristi tyden ve stredu na CT2 (13.12.) davaji od 20.00 hodin 1.cast Doktora Zhivaga z roku 2002 s Hansem v hlavni roli. *14*
  • narozky jupííí

přeji ti všechno nejlepší
  • lynette

film Caravaggio - 2.díl

Životopisný film (Itálie 2007), od 20.30 hod.,program ČT2, dne 13.1.2010 *3*

Kdo se chce dívat, tak se koukejte, já shlédla už ten první díl, byla jsem zvědavá, jak tam zpracovali ten jeho charakter, celkem hezky natočené i když se mi jinak ten herec co hraje Caravaggia vůbec nelíbí.., holt není to náš Hans. *5*
  • gratulace

krásné narozeniny!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit