-
Bathory - Behind The Scenes
http://iainnorman.com/jakubisko/eng /?page=bathory
tady na té adrese najdete hafo fotek z natáčení, kde je Hans. *3* *14* *14* -
Trailer Christmas!!!!
Channel 4 | Junction into TFI Friday promo | 30/08/1996
http://www.youtube.com/watch?v= MJ1gsxNKWqw&feature=player_embedded
Prvních 30 vteřin můžete vidět trailer k filmu Christmas, jedna z prvních Hansovo filmových rolí. *14* Je dobře, že alespoň tenhle kousek je k vidění, neb Christmas je totálně nejvíce nejméně "polapitelný" film s Hansem... *9* -
-
Re: Trailer Christmas!!!!
a je škoda že ten film není k sehnání *9* to mě teda štve.. *8* *9* -
-
Re: Re: Trailer Christmas!!!!
To štve asi hodně jeho skalních fanoušků.. *9* -
-
Re: Re: Re: Trailer Christmas!!!!
*9* *9* *9*
-
-
-
Re: Trailer Christmas!!!!
děvčico ty si bohyně!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *3* ani nevíš jak si mi udělala radost!!!!! *3* hans je k zulíbání je to takovej malej žabounek k zulíbání opravdu sranda!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Trailer Christmas!!!!
Ano, Hans byl velmi mladý, působil ještě trochu dětsky, nebo resp. byl to takový klackovitý post-adolescentní jinoch. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Trailer Christmas!!!!
*1* *1* *3* *4* *14*
-
-
-
-
Krátký článek
Některé památné výroky z interview "You need Hans to be a TV pin - up" (EVENING TIMES; 7.prosinec 2002)
O knize Borise Pasternaka "Doktor Živago" ....
,,Jeho poezie mě inspirovala nad moje očekávání."
O natáčení Doktora Živaga - Hans věří, že během filmování v roce 2002 byl duch spisovatele B.Pasternaka s nimi. Vysvětluje:,, My jsme dělali scénu, kdy se Jury a Lara spolu setkávají poprvé po válce. Setkají se spolu na nádvoří a v knize je to popsáno tak, že mezi nimi fouká závan vánku a to samé se přihodilo mě a Keiře (Knightley). Režisér a já jsme se jen na sebe podívali a pomysleli si, že je s námi." -
Hans v TV!
Film SOUBOJ TITÁNŮ /Clash of the Titans, r. 2010/ -
Sobota - 21.3.2015
Nova - 20:20 hod. večer
Nezapomeňte se juknout! :-) -
Nějaké pochvaly k Hansovi...;-)
Možná, že to znáte, jestli jste četli interviews k filmu Bathory, myslím všechny nejen Hansovo, tak to tam je. *3* *14*
Herec Franko Nero:
O spolupráci se zahraničními herci (Friel, Matheson, Regan)...
,,Jsem zvyklý pracovat s herci - cizinci. A pracovat s anglickými herci, to je pro mě velmi emotivní, protože jsem je vždycky považoval za nejlepší na světě."
Deana Jakubisková - Horváthová:
O výběru hlavních mužských rolí (Matheson, Regan)....
,,Výběr Hanse a Vincenta byl potom jednoduchý. Dva úplně odlišné typy mužů. Oba mimořádní herci, osobnosti a přitažliví muži."
Herečka Monika Hilmerová:
O spolupráci se zahraničními herci (Friel, Matheson)...
,,S Annou Friel a Hansem Mathesonem jsem absolvovala nácvik dobového tance a to bylo velmi bezprostřední a přátelské. A stejně tak i natáčení. Měla jsem zkušenost s anglickými herci i americkými z jiných filmů a musím říct, že i když nešlo o světoznámé herce, vždy se chovali příjemně." -
-
Re: Nějaké pochvaly k Hansovi...;-)
Herec Bolek Polívka:
O spolupráci se zahraničními herci (Friel, Matheson, Regan)....
,,Oni jsou vychovaní k nehrané kolegialitě, mají radost z práce. Vědí, že je to živí. Takže o nich a jejich přístupu se mohu vyjádřit jenom pozitivně."
Herec Marek Majeský:
O spolupráci se zahraničními herci (Matheson, Friel, Regan)...
,,Všichni zahraniční herci, se kterými jsem měl možnost natáčet, byli dokonalými profesionály. Spolupráce byla proto fantastická. Především Hans Matheson byl plný šibalské energie a tvořivých nápadů."
-
-
V TV:
Film Bídníci /z roku 1998 s Hansem Mathesonem/ v pondělí 29.12.2014 na NOVA CINEMA od 20.00 hod. večer. Tak se dívejte! *14* -
Tohle znáte určo;-)
Slovenský režisér Juraj Jakubisko o spolupráci s Hansem Mathesonem a Annou Friel (Film o filmu: Bathory, r.2008) -
,,Matheson, Friel si myslím, že si velmi dobře rozuměli, to bylo velmi dobré spojení, protože jestliže se ostatní herci tvářili, že jsou ve filmu osamělými běžci, tak oni spolu pracovali a proto jejich vztah, to že jsou spolu, jsou oni dva jako dvojice ve filmu komunikativně nejvydařenější. Myslím, že Matheson je skvělý, skvělý herec, dobře si se mi s ním pracovalo a kdykoliv bych ho obsadil do něčeho jiného."
Deana Jakubisková - Horváthová o spolupráci s Hansem -
,,Hans byl miláček, ale též herec, který jde jako dovnitř, Juraj ho měl velmi rád a strašně rád s ním pracoval, protože on je jako taková ta loutna, na kterou zahrajete a ona hraje." -
Minisérie FAMILY MONEY /1997/ - Hansova role Jake
http://www.channel4.com/programmes/family-money
Informace kolem 4 dílů této minisérie + krátké ukázky videí jednotlivých dílů. *14* -
-
anglicky zrovna moc neumím ale google překladač to jistí *1* *3* *5*
jinak ty odkazy na ty videa mi nějak nefachčí.. *10* *9* *13* -
-
Ta videa mi taktéž nefungují, je možné, že fungují jen v UK jakožto v domovské zemi této minisérie. *9* Škoda.
-
-
ať jsou do háje fakt... *10* *9*
-
-
*3*
-
jdou *8*
-
-
to ale dneska ťukám nesmysle do klávesnice *1* *7*
-
-
-
-
-
-
Jinak, pokud to nevíte
Tak film Bathory dostal Českýho lva za kategorii "Nejnavštěvovanější film roku 2008" a za "Nejlepší výtvarný počin". *4* *3* *14* Anna Friel byla taky nominovaná, ale ostrouhala.. -
-
Re: Jinak, pokud to nevíte
víme, a pak dávali na čt1 ukázku, že budou vysílat všechny nominované filmy,včetně Bathory, tak se snad dočkáme -
-
Re: Re: Jinak, pokud to nevíte
Jj, to jsem taky viděla. *3* Jestli se objeví naše česká verze na netu volně k stahování, tak si jí taky stáhnu a tu slovenskou smáznu. *4* *5* Čeština je čeština. *3* A jak píšeš, snad se brzy dočkáme. *1*
-
-
-
Kontakt
Kdyby jste snad dostali odvahu a chtěli napsat Hansovi ,,Liebesbrief" :-))))
Napiš jeho agentovi:
Hans Matheson
c/o Lou Coulson Agency
37 Berwick Street
London, W1F 8RS
UK
------------------------ ----------------------------------- --
Tenhle kontakt už je asi neplatný tím pádem, ten měl uvedený někdy kolem roku 1997/1998... :-///
c/o British Actors' Equity Association,
Guild House, Upper St. Martin's Lane,
London WC2H 9EG, England