-
Miluju 1D-už taky.Jsou skvělí.The wanted jsou jak vyzvracení človíčci.... *16* *12*
-
I love Harry *14* *14* *14* *14* *14*
-
no neříkej,že si nikdy neudělala pravopisnou chybku ty šprte!!!!!!
-
DÍÍÍÍÍÍÍK za smazání :DDD
-
-
Mě to taky štvalo tak jsem to vymazala
-
-
Tak za prvé ty OdB1,pod dvanáct mi není,za druhé,když píšeš rychle a si naštvaná nedáváš pozor na to co píšeš a za třetí to říká ta pravá :((((
-
-
Za prvé: Aha, zajímavé (y) Za druhé: Když člověk píše rychle a je mu nad dvanáct, tak pochopim, když napíše třeba 'Psi bylY doma' ale Fšechny až tak ne.. A za třetí: Jo já? :D Uveď mi několik chyb mého pravopisu a pak si budem mít o čem povídat O.o
-
-
Co tu chodíš když ti One Direction vadí. Běž si na stránky té tvojí skupiny a neotravuj nás directioners.
-
-
-
Hele nwm jak vas ale me tydle hadky neba a ja miluju 1D a TW MOC NEMUSIM ALE VPOHO NEBUDU RIKAT NAZORY KTERY NIKOMU NEPOMUZOU kazdej ma jinej vkus a to ze se TW opicej je jejich co mi vo tom muzem vedet tak je nechte my mame svoje milacky a oni svoje oki tak se furt nehadejte *3* *3* *3*
-
Te%d vám dokážu to že TWfanmily nejsou špatní, zažádala jse o smazaní Louise ze vztahu s Harrym tak doufám že to smažou
-
-
Páni,ty si hodná,ještě aby to smazali,a ted to myslím v dobrém :DDD
-
Co ti je do toho at si každej chodí s kym chce!!!!!
A já žádám aby vztah harryho s louisem byl vrácen. *16* *16* *16*
-
-
Zdaleka nejsou TW lepsi nez ONE DIRECTION nesahaj jim ani po kotniky a to je pravda.
-
one direction jsou lepšítw
-
tw jsou lepší než one direction