-
miluju bibi blocskbarg a doufám že ju máte rádi i vy
-
Takže, prosím ostraňte to, že Harry chodí s Louisem, nejsou to gayové Eleounor je real....Harry je BI, Niall byl, Louis není ani BI ani Gay.......odstrante to, předem děkuji *3*
-
-
Co je to BI bisexual?
-
-
Jo bissexual :((((
-
-
Harry není,Niall ani nebyl a Louis taky ne,nikdo z 1D není ani gej a ani BI :DDD
-
-
Jo takze Tw se opici po 1D a mam i vysvetleni,Tw se snazili stat se slavnymi a taky se jimi stali (teda alespon pro nektere) rok si uzivali svou slavu,pak se objevila ale mnohem lepsi skupina s nazvam One Direction a vyhravali snad kazdou cenu,co se dala vyhrat,grammy,teen choice awards,kids choice awards,MTV ceny,dostali i cenu za nejhranější písničku What Makes You Beautiful atd....jakmile to zjistili TW,vadilo jim,že 1D jsou lepší než oni a One Direction to věděli...zanedlouho se po 1D začali TW opičit,to 1D začalo vadit a tak si Louis trošičku ze srandy rýpnul,jako každý člověk (a neříkejte,že ste si nikdy do nikoho nerýpli)jenže TW to špatně pochopili a začli urážet.Vážně nevím,proč TW 1D pořád urážijou,a když už,tak proč se po nich opičí??? Achhhh...Tohle nejsou iluze,to je krutá REALITA :PPP
-
-
Tak mi řekni několik příkladů, čim se TW 'opičí' po 1D O.o
-
-
Vlasy,zpěv...je toho hodně,ale já slíbila,že už se nebudu hádat :Dteda,když mě NĚKDO nenaštve
-
-
Vlasama? Až na to, že všichni je maj takhle už od tý doby co vznikli. Jen Nath přestal nosit patku :D ;) A zpěvěm? TW zpívaj trochu jinej styl než 1D :D
-
-
OdB1: TW mají hezčí styl hudby ! *14* *14* TW tam mají aspoň holky a 1D tam nemají ani jednu holku takže co z toho splývá?? asi víme všichni :D :**
-
-
-
-
-
OdB1 , kdybys to samí mohla říct o TW ,tak proč teda s tím rýpeš do 1D ??? A máš to STĚĚĚĚĚĚĚR
-
-
Asi si to moc nepochopila.. -_- Bylo to myšleno, že TW to taky dělali pro fans.. Jo no 'stěr' jak prase, ano takhle mě ještě nikdo nesetřel, oh -.- ironie pokud jsi to ještě nepochopila
-
-
Já to pochopila dobře narozdíl od tebe,bylo to myšleno jako,proč říkáš o 1D,že tančí jako...víš co,tak proč to o nich říkáš,když TW se prej taky snaží rozesmát fanoušky???
-
-
Bavíme se o tom, že se snaží rozesmát fanoušky a ne o tom jak kdo tancuje. Asi to ještě stále nedošlo tobě O.o
-
-
tak hele miláčku,ty si začala tím,že 1D tančí,jakoby jim do zadků strčili rouru,já na to zareagovala a najednou se bavíme o něčem uplne jinem???nedelej ze me laskave DE*BILA!!!!!!!
-
-
-
-
-
Jak ubohe ste trapny jestli tyhle kraviny neprestanou tak tahle stranka strati hodne navstevniku asi se na to pripravte. *3*
-
-
Máš naprostou pravdu !!! Už mě to hodně rozčiluje,prvně Niall chodí s patnáctkou a potom Harry s Louisem????
-
-
tak to že chodí s Louisem je pěkná hovadina :((((zajímalo by mě jaký kre*én to tam napsal,vsadim se že to byl někdo s twfanmily :(((
-
-
Žádný TWfamily Ale LS :3 A hovadina to teda není :)
-
-
jo odkdy je louis sukničkář a harry styles je gej vi debi*ní osobnosti pořád kecáte vi idioti doopeavdy harry styles je singl a louis má svoji holku bernard
-
takže ty Lisi27,tady si hraješ na velice chytrou,ale na osobnosti Taylor Swift,pořád urážíš že?Si stejna jako všichni ostatní,tak si nehraj na neco co nejsi!!!!!!!
-
kde pak jste vi co mě milujou já jsem byl v hlasu čs bydlím v havířově 4 dojette miluju i the wanted i one direction *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* NAPSÁNO HAVÍŘOVĚ 22:58
-
jo a odpověd pro OdB1 na to ze 1D v BSE tančí jako by jim strčili rouru do zadečků :DDD ,Protože se snaží rozesmát fanoušky a ne jak the wanted,ti se jen snaží být SEXY a na všechno ostatní se*rou!!! ha ha,stejně jako v Kiss You
-
-
To samý bych mohla říct i o TW -__-
-