-
Harry je boží :*** *14*
-
Je upe boží!!!! *4* *4*
-
Nevim co tady vubec delas kdyz takhle Harryho urazis tohle je stranka jen pro fanousky
-
On je proste dokonalý *4* *2*
-
OOOO PANEBOŽE!!!! Z Tvého pohledu se ve mě zdmýchají plameny vášně a nezkrotné touhy, které nikdy neutichají... a navíc jsou každým dnem horší a horší.... ty Tvé horké žhavé měkké rty a oči barvy oceánu, ze kterých se mi každým dnem podlamují kolena...OCH...a Tvé kaštanově hnědé vlasy, které se roztomile stáčí do sexy vln...na tohle slova nestačí.... protože tě budu milovat 1 den, 1 rok, navždy....
-
no tak na to se podivejte!! http://www.bravoweb.cz/stars/taylor-swift-a-harry-styles-zase-spolu-6136?q%5BkeyWord%5D=harry+styles
bojim, bojim:(( -
hi harry I really like your song live while we're young. hi werona *3*
-
vite o tom ze harry mel na oslave stripterku?? Bylo to na ocko news. Nemohla jsem tomu uverit a rekla jsem si ze to je zase nejaka blbost jako obvykle, ale pak jsem uvidela ty fotky... Nastesti z nich bylo poznat ze se harrymu nelibila!! :D a nail napsal ze harry z ni byl vydesen!!! No jo no...co ty kluci nevymyslej... :))
-
-
Hej hej a este taká pikoska: ra stripterka s nim nieco chcela mat ale on ju v zápetí ovracal ....
-
-
One direction je bejlepší skupina doufám že někdy pojedou do ČR a halvně přeju harry tobě opožděně všechno nejlepší. Happy birthday Harry.:) *14*
-
One Direction jsou skvělí!!!♥ Mají úžasný songy, klipy a show!♥ Jejich nový singl a klip Kiss You je úplně BEST, prostě NEJ!!!♥♥♥♥ *14* *14* *4* *4* *4*