Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dodatečně Ti Harry přeju všechno nejlepší k tvým 19. narozeninám, hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchů, pohody a žádný stres, opravdových přátel, ať kolem sebe máš samé hodné lidi, žádné falešné. So, Happy Birthday to my love Harry Styles!♥♥♥ *14* *4* I love you♥
    • Harry je úžasnej!♥ =) Chtěla jsem mu popřát už předevčírem, v den jeho narozek, ale bohužel jsem to nestihla =/ =(, tak aspoň jsem mu popřála teď dodatečně, sice o dva dny později..Taky bych mu chtěla popřát ještě na Twitteru =)
  • Jen náhodou jsem objevila tuhle stránku a jsem za ni ráda, protože si muzu prečist to co si myslite o 1D. Abych pravdu rekla zmenili mi život... Miluju je a udelala bych pro ně vsechno!!! Doufam ze prijedou do ČR. Mela jsem strasnou radost kdyz jsem se dozvedela ze se harry rozesel s taylor... Jenze on ani nevi ze existuju nebo spíš existujeme, nebo ze vubec existuje tahle stranka. Vcera mu tady soustu holek popralo ,happy birthday´ byla jsem mezi nimi, ale on o tom nema ani paru... Mam ho strasne rada a stve me kdyz lidi rikaj ze je teplej, nebo ze 1D jsou teply!! NEJSOU!!!!!!:(( Kazdej ma svuj nazor a ja mu ho neberu ale meli by se zamyslet taky nad nami, jak se pak asi citime kdyz tohle rikaj?? Kazdopadne jsem touhle slohovkou chtela rict at si rika kdo chce co chce my je budem mi stale rady. Kazdej z kluku v 1D ma neco do sebe a proto tuhle skupinu tak miluju. Nejvic ale Harryho ;D <3 :* pa mejte se hezky directionerky (nebo jak se to pise :D) <3
    • Napsala jsi to fakt krásně...Opravdu by se měli nad sebou nějací ti lidé zamyslet.. Nikdy neudělali nic špatného, právě naopak.. Ukázali lidem, že i z obyčejných lidí, se můžou stát superhvězdy, který si šli pouze za svým snem..(:.. Mám je hrozně moc ráda.. Mají nádherné písničky.. TY TEXTY!! Prostě WÁÁÁUU!! I <3 1D!!..

PS: *NEVER* *SAY* *NEVER* and *LIVE* *YOUR* *DREAMS*!! <333333
    • Souhlasím to jak jsi to napsala je úplně úžasný a myslím že máš úplnou pravdu!!! *4* *14* *15* *3*
      • Diky, moc si toho vážím!! <3
    • Jo máš pravdu!Jsi dobrá *3*
  • Happy birthday Harry!! <3
  • happy birthday *1*
  • kajuska4
    Všechno nejlepši *14*
  • Happy birthday Harry!!! *14* *14* *14*
    I love you :D
  • Hazza Happy bithday <3 I love you
  • Happy Birthday to my darling Harry♥!!
  • Happy birthday Harry :) ♥ *14* *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit