-
S tím máš pravdu ,je fakt ,že Harryho asi upřednostnují ,ale zase jsem mnohokrát četla, že on a Niall jsou prostě nejoblíbenější♥Kdo je má rád a sleduje a viděl je tak ví ,že když ti dva něco spolu stropí nebo začnou zpívat tak je největší hukot!! *3* *3*
-
Celkově OneDirection nemusím, ale trochu mě mrzí jak ho všichni upřednostňují. Mě se nelíbí a myslím si, že ostatní kluci z kapely jsou stejně dobří/neli lepší než on.
-
Že jo, taky to nechápu. vždyť slovensky rozumíme..
-
Pravda, spoustu těch dnešních "hudebníkú" si neskladáj sami. Dnešní hudba jde do háje.. :(
-
Já nejsem hater a taky píšu, že je gay. Můžeme to psát, kam chceme. Pokud s tím máš problém, zkus vyhledat odbornou pomoc, protože se tady vztekáš kvůli tomu, že se vyjadřujeme. Tudíž nesneseš jiný názor a to není moc dobrý...
-
Ještě před X-factorem měl malou skupinu a jedna z jejich písní (myslím, že 1.) se jmenovala Summer 69 nebo nějak tak. Prostě tam byla ta 69, tak kvůli tomu, jenže si to ostatní nějak překroutili a myslí si, že je to o poloze 69 :)
-
Proč sakra píšeš Anglicky na ČESKÉ stránky? Jo, fakt tím jazykem umíš, ale to není důvod sem takhle psát. Anglicky si vypadni psát na cizojazyčný stránky, kde ti Česky/Slovensky většina nerozumí...
-
Dost zpěváků si neskládá písně sami. Aspoň dají práci více lidem, tudíž se díky nim snižuje nezaměstnanost. :)
-
I love Harry Styles *14* *14*
-
Některý části písně si složili sami, no to jsou borci! -_- *7* *6* *10*
-
Brit *3*
-
díky
-
ne
-
Tatar
-
Dievčatá počúvjte. Zbožňujete chalanov, ktorých si myslíte, že poznáte. Chcela som tým povedať..v skutočnosti ich nepoznáte. Nechcem byť tá zlá, alebo Vám brať ilúzie ale… Dúfam, že viete čo tým myslím. Napríklad Niall nemôže stále myslieť na jedlo ako "Kde ne moje jedlo?!" Alebo "Potrebujem jesť", Harry tiež nemôže myslieť len na sex. Rozumiete?! Otvorte oči skôr ako bude neskoro.
Mitarashi: Chcela si to slovensky? Máš to mať. A teraz sa ťa opýtam ja. Nevieš anglicky? -
Múj taky a má opravdu moc sexi tělo.♡
-
Opravdu s tebou souhlasíme.
-
Moc se mi líbí jak o nich píseň. Harry Styles je múj oblíbenec.
-
neumíš česky?
-
To není pravda no možná to že si je neskládají sami , ale jsou hrozne sexi. Zpívají skvěle ale Harry Styles nejlépe je to múj oblíbenec.