Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co si myslíš o jejich hudbě, o tom, že jim ji skládá někdo jiný a že kopírujou? to je OK?
  • Narry
    No podle mě ,nikomu to necpu ,ale Harry a Niall mají pro mě nej hlasy,mají je tak moc sexy ♥ Když byl Harry v Manchestru nemocnej, tak za něho Niall odzpíval hodně textů a bylo to něco dokonalýho,
    https://www.youtube.com/watch?v=5ydyeHLWCyY
  • zapomněla jsem napsat, že nádherně zpívají *5* *5* *3*
  • Je už pekne otravné, ako všetci hovoria len o Harrym. Harry to, Harry tam to.. ON NIE JE JEDINÝ V SKUPINE. -_-
  • Narry
    Některý části písně si složili kluci sami!!! *3*S těma klipama máš pravdu je super, že tam jsou kluci sami a né obklopení ....to je na tom to nej nej.
  • Na koncertech kromě Nialla nehrajou na hudební nástroje, musejí mít doprovodnou kapelu, což je trapné.. Vlastně ani na moc nástrojů hrát neumějí.. Prostě většinou přezpívají to, co jim složí producenti, což jsou většinou dvouakordové jednoduché přeslazené popové písničky..(-Kromě posledního alba MM, to musím uznat, už je docela kvalitní.) Neumějí napsat song o něčem jiném, než vztahu holky a kluka (až na pár výjimek).. Jak můžou být tak populární?? -_- Je neuznávám jako hudebníky.. -Ale hlavně, že jsou krásní a sexy, co? -_-
    Bývala jsem i directionerka, než jsem si tohle uvědomila. Ale teď je nehejtuju.
    Ale musím uznat, že mají i pár kladů: Nejsou přisprostlí a zfetovaní a nemají potřebu točit klipy s polonahýma twerkujícíma modelkama atd..
    Některé písničky jsou fakt dobré a kvalitní. WMYB má krásný text, dodal mi sebevědomí. Album MM se jim povedlo a je 100x lepší a kvalitnější, než ty předchozí.
    Hejtujte mě a zavalte mě dislajkama, jenom jsem řekla svůj názor :)
    Co si o jejich hudbě myslíte vy? Pište.
  • kdyby si aspoň písně skládali sami *6* -_-
  • neumíš česky?
  • jo
  • RozalieR
    Yes, yes please make this concert. I love you ♥♥♥♥♥ and my BFF love Niall.
  • Nie neviem česky -,- chceš to slovensky -,-
  • Neumíš česky? -_-
  • Girls, listen. You love that boys you think you know. I mean..you don't really know them. I don't want to be the bad one or take your illusions away but... You know what I mean. Like Niall he can't always think abou food like "Where's my food?!" Or "I need to eat" and Harry can't always think about sex. Do you understand? Open yout eyes before it will be too late……
  • Jsi directionka?? já jsem directionka!! *14* *14* *14* *3* *4*
  • I love you harry styles. Please make a concert in the Czech Republic. Please. best in Ostrava and Prague. You have the nicest guys in the world. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4*
  • Narry
    Dnes Niall a Harry charita fotbal!!!
  • veruth
    He likes boys *14*
  • Narry
    Jsem upřímě ráda ,že nejsem sama kdo je miluje.
  • Tak to s tebou souhlasím a uplně cute je ta jejich šeptanda♥
  • Ty fotky Harryho a Nialla jsou prostě nej ,nej !!Miluju je když jsou spolu jsou tak dokonalý.Golf ,bazén ,společné tanečky,rozhovory,blbnutí atd. *14* A to video z hotelu jak jsou namol jen se řechtají to nemá chybu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit