Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ještě něco, nevím jestli jste to viděli na twitteru, ale do 4. roku výročí kapely se pokouší všichni directioners dosáhnou miliardy shlédnutí u WMYB na youtube, tak se zapojte :)
  • Je celkem jedno s kým Harry chodí/nechodí, protože i kdyby chodil s klukem a byl by gay, tak by jsme ho měly pořád stejně rády, nemám pravdu? :)
  • zuzanka1D
    hele lidičky proč je na videu you and i jen 4 000 000 shlédnutí ? :O :(
  • zuzanka1D
    já jsem se prvně lekla když se niall přeměnil v liama :DD
  • Narry
    Je prostě nádhernej♥ jak se klucí přeměnují a celej tak dokonalej ,ten se fakt povedl.
  • jupí už višel video klip you and I
  • Miluju tě forever!♥♥♥ lásko *14*
  • Harry Edward Styles je nejlepší a nejroztomilejsi zpěvák ze všech , spolu se svoji nejdokonalejší skupinou i love jim.
  • Narry
    You and I♥ již za 4 dny nemůžu se dočkat♥
  • miluju Harryho nechápu jak může mít kámoška ráda zaina,už je zasnoubený,krásou moy neopěvuje a Harry zpívá mnohem líp Tailor musela být hodně dobrá že prorazil harryho srdce to se jen tak nepovede *16* *6* *16*
  • Harryho miluji *14* *14* *14* Proč se tady hádáte?! To si říkáte Directionerky?! *16* *10* *16* Mě je upřímně jedno kdo s kým chodí, hlavně at jsou štastní *3* *14*
  • I love Harry Styles je BOŽÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zuzanka1D
    svatá pravda dámy:D a já už to jen přecházím a zasměju se tomu :)
  • Narry
    Někdo se tím baví,ale já myslím že už je to každýmu jedno taková kravinka nás holky nerozhodíííííííííííí ne?:)))Ta dotyčná osoba má velkou smůlu,realita je jiná.:))
  • To už opravdu není sranda jak sem pořád někdo dává toho Louiho on má El a Harry je single s Kendall už údajne není !:-)
  • hudy
    Opravdu by mě zajímalo, co a hlavně jak bys ty chtěla něco vymazávat....po 29 dnech registrace.... *7*
  • zuzanka1D
    jo taky nechápu proč všichni šílí :DD
  • Narry
    Holky klídek Harry a Niall jsou single!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • zuzanka1D
    nechodí ani s louisem ani s kendall bud v klidu :)
  • Ziall
    výborně *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit