-
harry styes chodí s ........... *8* *8* *8* *8*
-
(y)
-
blbý komentáře jako třeb agay a podobně budu vymazávat :D *3*
-
jo, já to vím, 1D sice mám dost ráda, ale upřímě ten parvém Our Moment mi nevoní - nemám ráda tak moc sladké vůně a ani kamarádkám, nevoní, tak snad ten druhý je lepší ;)
-
Ahoj holky.Nevím jestli to víte nebo nevíte ale kluci vytvořili noví parfém který se jmenuje 1D That Moment voní po zelených jablkách po fialkáca a po ovoci.Je to už jejich druhý parfén ten první se jnenoval 1D Our Moment a ten druhý se jmenuje 1D That Moment .
-
(y) říkám pořád :DD Navíc nikdy nepochopím jak někdo může urážet těchle 5 nejúžasnějších kluků na světě :( :) *14*
-
Ne asi,přesně!
Souhlasím,jsou to jenom drby a ještě k tomu nepravdivý,ubohost toto. -
Bože vy jste tak trapný-,-
A to si říkáte Directioners?
Harry holku nemá a ani nic nemá s Lousiem.-,-
A Louis chodí s El.
nechápu co tady řešíte.
Fakt když nic o tom nevíte ,tak držte hubu a šoupejte nohama. -
už se nemůžu dočkat!!!!! na kterou písničku to bude? *1* *1*
-
ahoj :D jančo to jsem já B.S *7*
-
Tak já si říkám, kdy sem nějakej chytrák napíše, že Hazzouš chodí s Louim. Do prdele, Loui chodí s El. Stejně tak Harry nechodí s Kendall! *16*
-
Kluci dnes natáčeli novej klip v Londýně (fotky galeri)to zase bude šílený♥ :))
-
Nechodí s ní Harry ai Niall jsou single♥
-
a dost !!! máme být rodina ale nějaký né moc chytří lidé sem píšou že je gay a že chodí s Kendall fakt nic lepšího si nevymyslíte ? :OO pak že je tu někdo LS a nebo ES kdyby tohe někdo nevymyslel tak by jste to sem napsali .Louise stímhle directioners pěkně s***u a jestli se vám Harry nelíbí tak to sem vi parchanti nepiště už jsem vám říkala že ohle je stránka pro fanoušky a ne hatery na fb jsou stránky tam si to pište tam
-
on nechodí s Kendall nebo snad ano ? :D
-
to si myslím taky. *3*
-
to není Loui!!!!!!!!!!!!!!! To je můj Louis
-
mě se tak líbí.
-
Jdete do pr... tivole Harry neni gay ma pritelkyni(I když nemám Kendall ráda)a ani Louis neni gay chodi s Eleanor uvedom te si to ku...!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
Zase Loui?! Už vám načisto preskočilo?! On nieje gay!!!! *10* *10* *10* *10*