Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi tak, oni jsou spolu naprosto boží a ten kdo je tu dal do vztahu je bůh :D ♥
  • harrymu už není pět let a vám určitě taky není pět tak nevym proč setu hádáme jako malí blbečci každej má v oblibě nikoho jiného mi niktéří máme rádi harryho takže tak to neznamená že nikdo ho musí mít hned rad ale taky to hle je harry styles tak si pište na vaše slavný lidi
  • Přesně tak máš pravdu.
  • Miluju toho člověka, který dal Louise do vztahů :3 Sorry ES, ale já si to nemohla odpustit :DD ♥
  • A viděla si ho vůbec bez make-upu ty?! Harry bude vždy vypadat bez make-upu milionkrát líp něž ty ikdybys měl/a na sobě toho make-upu tunu!
  • Laskavě nenazývej Harryho sukničkářem !! -_-
  • Ahoj holky.Chci jen říct že každá z nás má nějakou oblíbenou skupinu nebo nějakého oblíbeného zpěváka.Pokaždé se za tu oblíbenou skupinu nebo za toho oblíbeného zpěváka budeme být a budeme je chránit.Jen chci říct že každá z nás má ráda někoho jíného já mám ráda One Directio a někteří z vás je mají třeba taky rádi nebo naopak máte rádi Justina Biebera.Jen chci ríct že každý z más má na každého jiný nár a kvůli tomu se snad nemusíme hádat a furt si nadávat.
  • Jo,je mi jasné že musí nosit make-up před kameru *3* ale mě jde jen o to, že Juss nešahá klukům do rozkroku *4* *3*
  • Narry
    Jasně nosí make-up ,ale to je nutnost když jdeš před kameru nebo foták,to musí všichni at je to Harry ,nebo třeba Justin nebo kdokoliv jinej. :))
  • Nechtěla jsem vás urazit skrs Harryho, ale řekla jsem jenom svůj názor za který se nestydím *3* Vy directioners se taky navážíte do beliebers a nikoho to nezajimá! *4* Napsala jsem asi 2 komentáře na které mi zodpověděla jedna holka asi (malá slečinka nebo co)je asi jasný že se beliebers a directioner do sebe budou navazovat,ale psát kraviny že je ta holka jménem *Belieberka* hnusná...je velká kravina nemyslíte? vždy ji ani nenechala a vzhledem k tomu.. Harry je sukničkář!
    *1* *3* a neříkejte že nenosí make-up *7*
  • Pozrite si prosím toto: http://onedlyrics.blog.cz/1311/ted-temata-1-cast
  • jedině ty šahaš svým kamosům do mezi tak tady nepiš nic o harrym tak to tady nepiš nikoho to nezajímá nikdo tu není zrovna zvědavej nato až ty sem to napíšeš tak drž zobák mi harryho milujem nebo ale spon ho mame rádi a kyž ne tak to sem nepište lidi
  • Narry
    Bože můj už zase,ty chudinku co mu pořád dokola dává do vztahů Louise je mě fakt líto,ale vlastně není,protože to nemůže snad ani myslet vážně!!!!!!!!!!!JE TO OTRAVNÝ DOST!:(((((
  • Viděla jsi mě někdy? Ne *1* Tak co tu kecáš za kody?!Aha co já se vlastně divím *1* Vždyť máš ráda teplouše tak to je jasný *1*
  • Viděla jsi ho někdy bez make-upu ? *1* Má ksicht jak čapí prdel!Je to gay šahá těm svojim chlapečkům(teplouškům) mezi nohy fuj! *12*
  • Narry
    Ale néééééééééé Harry není humusák ,pod pojmem humusáka si představuji uplně něco jiného :(( Harry♥ je kocourek mourek :)
  • Tak to jsi jemom ty ten Hnus napudrovaný!
  • Jedině kdo je Humusák nebo spíš Humusačka jsi jenom ty.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony.
  • Hnus napudrovaNÝ!
  • Humusák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit