Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych řekla že spolu chodí vyděla jsem fotky kde s kendall jsou spolu na horách
  • Narry
    Ty fotky jsou origoš žádný oříznutý!!!!Rozhovory spolu,golf spolu ,bazén spolu,večírky spolu,fotky s klipů spolu,1DDay spolu atd.To je fakt,kdo je sleduje tak to ví.Jsou si nejblíž.
  • Proč jsou tu více jak z poloviny fotky jen Harry a Niall, třeba i odříznutý, kde má být celá skupina? Se pokoušíte o něco jako s Larrym? *10*
  • Je pravda, že chodí s Kendall? Někdo říká, že jo, někdo zase že ne.... tak jak to teda je?:)
  • jo to promě taky
  • jo to promě tak
  • Harry Styles je podle mě z 1D nejhezčí.
  • tak to sem nepiš tohle je pro fanoušky a ty nejsi tak zmiz
  • Ziall
    Ale Harry Styles je lepší, než Harry Potter ;) *3* *15*
  • harry poterr byl hezky jen 1 dil a ohnivi pohar
  • Máme Harryho prostě rádi... né vůbec nejsi proti 1D :DD Já nechápu co tu meleš ani ho neznáš, kdyby si ho znal tak víš, že to není gay a sobec už vůbec ne... a u Justina těžko říct já nevěřím všemu co se píše pro mě bude pořád úžasný zpěvák :)
  • Mrs.Wesley
    Už toho NECHTE!!!!!!!!všechny jste trapky jak se tu hádate!!!!!!!!!!!!!!!!
  • No to jsme z toho všivpchni vedle twl :D ach jo...se nepo*er
  • Sklapni directionerko! To umí každej se na čskej web podepsat do diskuze Harry Styles...jen blbe*ek na to skočil
  • Hlavně se z něj nepo...hlavně nedopadni jako Bieber! Gayů je tady už dost a sobců jako on ještě víc...nejsem nějak proti 1D, ale zase bych je tak nevynášel, moc slávy škodí, jen se koukněte na Bobra, to jen rada do života...vše nej M.V.
  • taky doufám
  • tak HAPPY BIRTHDAY!! Doufám, že z kapely neodejdeš, protože zpíváš fakt dobře a bez tebe by One Direction nebylo One Direction!!! Harry je můj nejoblíbenější zpěvák!!!
  • happy birthday harry
  • saralena
    Vše nej . *14* Si úžasný. Hodně štěstí a zdraví hlavně s kapelou a rodinou. mua *14* si užásný. Kdybych tě tak znala osobně *13*
  • Všechno nejlepší k narozeninám,hodně štěstí ,zdraví...
    ps:skvělý klip mignight memories *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit