-
no jasně starej se o svý - 1D jsou ČURÁ** na celým světě kteří nikdy neslyšeli slovo hudba!!!!!The Wanted jsou nejlepší a po kom si myslíš že One Direction mají písničku ONE WAY OR ANOTHER?? po The Wanted- ti mají písničku gold forever a taky tam mají ty nosy!!! tak se do nich nese* ! The Wanted tu písničku s těma nosama měli dřív takže STĚR!!!
-
Já si myslím že když pojedou příští rok do čr.
-
Nevim co proti nim máš. THE WANTED se po nich akorát opičí. ONE DIRECTION jsou stokrát lepší.
-
Je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejhezčí na celým světě. Miluju ho.
-
jo to já taky
-
takže za prvé the wanted jsou idioti kteří zpívají nějakou deb*lní písničku Walks like Rihanna protože je tam Rihanna která tak vůbec nevypadá a jesi chtěli tuhle Rihannu nemají vůbec styl a neexistují pět let mě připadá že začali urážet nejoblibinější nejslavnější boy band až na jupiteru one direction *12* *12* *12* *12* *12* tak začali the wanted *9* *13* *10* *16* *8* a opičí se po one direction *12* *12* *12* *12* *12* a chodí také někdy polonahý idioti
-
A to mají zpívat o otom, jak jim umírá babička??
-
sem zvědavá co nám loil napíše
-
Máš pravdu to co dokázali one direction je úžasné moc je obdivuji ,jestli se vám one direction nelíbí tak proč tu lezete?
-
Slyšela jsem, že sex s ním je daleko kouzelnější, než tvoje prd**..
-
suhlasím s Ady
-
A já myslím, že by ses měla naučit základy pravopisu ..
-
Hele.. Asi to řeknu takhle ... Můj názor na One Direction a zvlášť na Harryho je takový, že si myslím, že jsou to velice talentovaní a krásní kluci ... Ještě před třemi lety byli nic jako vy, kteří jim tady nadáváte a to Vás nejvíc s*r*, a proto se tady do nich navážíte ... Závidíte jim a jediné jak je můžete podle Vás zranit je to, že jim tady nadáte.. Ale to je jim u prde** .. Nevím co máte doma za problémy, aby jste se tady mohli vyzuřit, ale One Direction stránky k tomuto nevyužívejte ... Nenávidět dovede každý, ale přiznat si pravdu, že jsou One Direction talentovaní a krásní a za to také obdivovaní je set sakramensky těžké.. Jestli Vás štvou Directioners, tak si jich tady nevšímejte... Každý má právo, vyslovit svůj názor ... Tak ať nám ho Hateři neberou ..
One Direction dokázali za tři roky něco, co nikdo jiný ..
I'm Directioner a Styler .. -
Pokud vím ty loil,tak Jay z the wanted se po Harrym opičí s vlasama,dále pak Max je plešatej hnusák,Nathan se tváří jako deb*l,Siva chce být podle mě jako Zayn a Tom taky...rozdíl mezi ONE DIRECTION :-) a the wanted :-(( je tedy jediný,one direction jsou sami sebou a jsou pěkní zatímco the wanted se po nich jen opičí zesměšnují je a jsou hnusní.(asi the wanted nikdy neviděli zrcadlo,kdyby ho viděli,možná by si tak nedovolovali)co to sakra říkám,ti nepoznají krásu ani kdyby jim flusla do obličeje,jsou stejní (the wanted) jako jejich fanoušci *16* *16* *16*
-
podívej se na sebe a pak komentuj *4*
-
Ti si mňe holko hodňe nasrala!!!!!!!!!!!!
Nemi to pravda !!!
A kdi bich te znala tak bi si vjedela ze zo Sydney si rači nezahrávej!!! -
kdo nesnáší 1D palec nahoru sou strašní každá písnička .... stejný text pořád hej holka si fakt hezká bez makeupu a tak .....
-
harry má vlasy jak u..yl a gotta by you je jak když vyjou vlci . nic proti ale THE WANTED je asi o milionkrát lepší a mjí LEPŠÍ TEXTY.jediný kdo mě ve one direction připadá aspon trochu normálni je liam nikdo jiný . Zain vypádá v té namelírované ofině vypadá taky jak u..yl. Proti Liamovi a Nailovy nic moc nemám ale proti Harrymu a zaynovi jo !!!!! *16*
-
Ahojte Prosím like na stránku o Caře :) https://www.facebook.com/caradelevingnefansforever
-
Co sem zase zabila já snim chodim no a ty ho snad chceš
*16* *16* *16* *16* *16* *16*