-
*Beliebers
a nikdo tu nemluvil o tom, že Beliebers fandí TW, můžou k nim bejt neutrál ;) psalo se tu o tom, kdo má víc haterů, tak si to příště líp přečti -.- jo a nejsem Belieber -
vim, narozdíl od někoho.. já už fakt nevim o co ti jde, ale vy jste si tu začali hatovat TW, tak se pak nediv, když tu jsou takovýhle komenty O.o
-
Jo jenže The Wanted pro Red Nose Day zpívli Gold Forever což je jejich VLASTNÍ.
-
řešíte tu samí nesmysli každý má tu svojí oblíbenou skupinu a urážet je nebo někoho kvůli tomu že je poslouchá nebo kdo je lepší a apod je ubohý :) a neřešte to tady zrovna u Harryho! :D jsem Directionerka ale že bych hned kvuli tomu odsuzovala ostatní, který je neposlouchaj to vůbec :)
-
Promiň, ale my se jmenujeme TWFanmily. *1*
-
Hele lidi to by stačilo, přestaňte TW srovnávat s 1D.
Já miluju The Wanted.
Vždyť mě by se 1D i možná líbili, ale kvůli Directionerkám, které neustále napadají TWFanmily a The Wanted, se mi docela hnusí.
Nechápu, proč bychom spolu nemohli vycházet, vždyť obě skupiny jsou skvělé, mají spoustu fanoušků, skvělé songy. A my jsme skvělí fanoušci, kteří své idoly milují a podporují. Takže toho máme docela dost společného. STOP THIS STUPID WAR!
P.S.: Mého Sivu, Nathana, Jaye, Toma a Maxe tady, ale, nikdo urážet nebude. Je to humus. -
TW nemají mov haterů protože je nikdo nezná ,one direction jsou mnohem lepší a slavnější.
-
MOKREJCH ?????víš vůbec,co píšeš??vsadím se že nevíš!!jen chceš urážet na Harryho osobnosti,ZASE proč to k sakru nepíšete na the wanted profil!!! to už vážně není možný!!!
-
no a jaky bilibers asi fandi the wanted,leda tak ty!!!!!!
-
1D mají víc haterů inteligente.. Beliebers a TWFanmily je dohromady víc, než uječenejch mokrejch holčiček (vás) a mnohem víc kluků hatuju 1D než TW.. :) takže TY buď ticho
-
asi neumíš moc dobře anglicky.. Walks LIKE Rihanna -.- Cože znamená Chodí JAKO Rihanna. A rozumíš vůbec významu slova JAKO? s tvojí schopností napsat větu těžko.. Opičí se po 1D?! DĚLÁŠ SI ZE ME KUA SRANDU?! Kdy pochopíte, že TW vznikli dřív?! pochybuju že s inteligencí některých Directionerek ani za století.. Jo a chodí polonahý, protože si to narozdíl od 1D můžou dovolit.. ;) a když už jsem u toho, nevim kdo stojí v klipu na 'surfu' polonahej ;)
-
jo a jeste ke vsemu,proc to zase pises sem???a pak kdo je tu de*il ze?nekdo nekam neco napise,ale odpoved je zase tady,no jo...naivni jako the wanted...
-
podle me maji vic hateru tw a vis proc? protoze je nemaji radi skoro vsichni directioners a tech je mnohem vic nez the wantedaku !!!takze but ticho ty jo?
-
a vy neřešte TW na profilu člena z 1D -.- v tom BSE 1D tanči jak by jim do prde*e strčili rouru..
-
A modelove sou hezci od kdy????
-
tak to je zajímavý, že 1D vyhráli cenu za nejhorší skupinu roku :) jo a jakou cenu TW vyhráli? People Choice Awards, kde porazili dokonce i ty vaše 1D :)
-
co by jim měli závidět? :DD Nic nedokázali? :DD jo aha, tak díky za informaci, ale TW se narozdíl od 1D proslavili sami :') zpívali v bílym domě, mají svojí show byli 2x v Ellen show.. Tak nevim co tu meleš za h**** a jedinej kdo je tu trapnej jsi ty :*
-
ehh.. když nevíš kdo to je tak je ani radši nepopisuj, jsi daleko od reality.. Pokus o stěru tak trochu nevyšel -.- a když už jsme u toho, člen The Wanted vyhrál soutěž nejvíc sexy ira roku a porazil Nialla.. takže STFU b*tch :* A že jsou 1D zlatíčko jo? :D hele už ten matroš radši nehul, než na to přijde maminka..
-
Děláš si pr***? TW se opičí po 1D jo ? :DD tak to mi vysvětli jak, když TW vznikli dřív než 1D :'D nejdřív si trochu ověř infromace.. A že jsou 100x lepší? jo aha.. jak pro koho víš? ;) A nechápu proč tu rozebíráte TW, když tuto je profil člena 1D.. -.- A pak kdo si začíná..
-
víte co mi přde debilní TW fanmily už D neřeší ani vás neuráží ale vy si pořád zači´ínáte a pořád nás nebo kluky urážíte. Měla jsem 1D docela ráda ale teď už ne a to jen díky vám, directioners jsou nejhorší fanoušci. To vy jste to tady začali. Ps TW nejsou teplí a když si všimneš o nich se to nikde nepíše ale o 1D se to psalo tolikrát ikdyž mě je to jedno. 1D mají víc heterů než Tw další vtipná věc *4* . Takže už buďte zticha a řeště si ty svoje jednosmšrky a mě nechte. Teď mě určitě začnete hetovat že kluky urážím ale já jen reagju na vaše urážky