Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co tu chodíš když ti One Direction vadí. Běž si na stránky té tvojí skupiny a neotravuj nás directioners.
  • Bavíme se o tom, že se snaží rozesmát fanoušky a ne o tom jak kdo tancuje. Asi to ještě stále nedošlo tobě O.o
  • Vlasama? Až na to, že všichni je maj takhle už od tý doby co vznikli. Jen Nath přestal nosit patku :D ;) A zpěvěm? TW zpívaj trochu jinej styl než 1D :D
  • Za prvé: Aha, zajímavé (y) Za druhé: Když člověk píše rychle a je mu nad dvanáct, tak pochopim, když napíše třeba 'Psi bylY doma' ale Fšechny až tak ne.. A za třetí: Jo já? :D Uveď mi několik chyb mého pravopisu a pak si budem mít o čem povídat O.o
  • Mě to taky štvalo tak jsem to vymazala
  • DÍÍÍÍÍÍÍK za smazání :DDD
  • Tak za prvé ty OdB1,pod dvanáct mi není,za druhé,když píšeš rychle a si naštvaná nedáváš pozor na to co píšeš a za třetí to říká ta pravá :((((
  • Já to pochopila dobře narozdíl od tebe,bylo to myšleno jako,proč říkáš o 1D,že tančí jako...víš co,tak proč to o nich říkáš,když TW se prej taky snaží rozesmát fanoušky???
  • Vlasy,zpěv...je toho hodně,ale já slíbila,že už se nebudu hádat :Dteda,když mě NĚKDO nenaštve
  • Páni,ty si hodná,ještě aby to smazali,a ted to myslím v dobrém :DDD
  • Co ti je do toho at si každej chodí s kym chce!!!!!
    A já žádám aby vztah harryho s louisem byl vrácen. *16* *16* *16*
  • Hele nwm jak vas ale me tydle hadky neba a ja miluju 1D a TW MOC NEMUSIM ALE VPOHO NEBUDU RIKAT NAZORY KTERY NIKOMU NEPOMUZOU kazdej ma jinej vkus a to ze se TW opicej je jejich co mi vo tom muzem vedet tak je nechte my mame svoje milacky a oni svoje oki tak se furt nehadejte *3* *3* *3*
  • Kajko.. Určitě ti je pod 12, že jo? Neznáš význam 'mokrá fanynka'? tak se podívej na sebe a pochopíš. Ani jsi mě neviděla, tak sklapni. Vim, že samochvála smrdí, ale když narážíš na něco vzhled, akorát tim chceš zamaskovat jak ty vypadáš ;) A TW, že jsou hnusáci? Aha :DDDDD A proto jsou taky 2 z nich modelové, jo aha, díky :DD -.- Já se o ně staram, jak vidíš.. Bránim je, nějak ti to uniklo O.o Spíš ty patříš k těm blbym nánám- Ty jsi začala urážet, já je a sebe jenom bránim ;) a tvůj tvůj pravopis mluví za vše! prej Fsechny.. vrať se do první třídy O.o
  • Tak mi řekni několik příkladů, čim se TW 'opičí' po 1D O.o
  • Asi si to moc nepochopila.. -_- Bylo to myšleno, že TW to taky dělali pro fans.. Jo no 'stěr' jak prase, ano takhle mě ještě nikdo nesetřel, oh -.- ironie pokud jsi to ještě nepochopila
  • Te%d vám dokážu to že TWfanmily nejsou špatní, zažádala jse o smazaní Louise ze vztahu s Harrym tak doufám že to smažou
  • Zdaleka nejsou TW lepsi nez ONE DIRECTION nesahaj jim ani po kotniky a to je pravda.
  • one direction jsou lepšítw
  • tw jsou lepší než one direction
  • Jo bissexual :((((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit