Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře dám tam ten vztah s Taylor
  • Díky *4* *4* konečně a pls to tam nedělejte dejte tam pravdivý udaje treba to ze chodil s taylor a to pravda fakt je *3* *4*
  • Teď jsem to odstranila jen čekám na schválení
  • zajímalo by mě kdo si to furt vymýšlí twl to k němu můžou rovnou dát Obamu jako votce jako fakt už je to blbý tak pls vodstrante to Harry fakt není Niallův batr tím jsem si 100% jistá sice se k sobě chovaj jako brachové ale skutečný brachové fakt nejsou *3* *1* *1* *1*
  • Kikisku máš uplnou pravdu *1* *1* *1* *1* *1*
  • Odkdy je Niall Harryho bratr to by mě zajímalo *1* *1* *1* *1* vtipné toto!!??? *1* *1* *1* *1*
  • VTH boze uz si polibte a zacnete psat normalne!!!
  • To tvoje chodevie je len v tvojej hlave!!
    Zbadaj sa dievca!!!
    On bi sa na teba ani nepozrel!!!
    :D
  • Haha dobrí .
    Pjekne si ji to natrela
  • Harry a Cara spolu nic neměli jsou to jenom kamarádi;)
  • Jasne už len ty si videla 1D
  • max123verca
    když tak je to můůůj Siva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *14* *14* *14*
  • max123verca
    OdB1: TW mají hezčí styl hudby ! *14* *14* TW tam mají aspoň holky a 1D tam nemají ani jednu holku takže co z toho splývá?? asi víme všichni :D :**
  • Právě jsem byla na chatroulette a byla tam celá skupina one direction!! První jsem tomu nemohla uvěřit ,ale potom mě pozdravili a já myslela že se zblázním byli tak krásní!!!
  • Bože jak mě to tu chybí bez vas lasky *14* *14* *14* *14*
  • Víte co bude lepší když toho necháme, každý má rád něco jiného, poslouchá něco jiného. Proto je jasné že pro directionerky jsou lepší 1D a pro TWfanmily zase The Wanted. Hezcí sou všichni ale zase každý má jiný vkus. Kamarádi z nás nebudou ale nebudeme se apoň hádat,každá rdina ať si řeší svoje kluky. Je už jedno kdo začal, ale prosím nechte toho, takže TWfanmily dost boje a pojďte z téhle sránky pryč a o to samé prosm directionky ať nenadávaj našim klukům na jejich stánkáyh. Je to mezi klukama a ti a´t si to vyřeší ano *3*
  • Miluju 1D-už taky.Jsou skvělí.The wanted jsou jak vyzvracení človíčci.... *16* *12*
  • tak hele miláčku,ty si začala tím,že 1D tančí,jakoby jim do zadků strčili rouru,já na to zareagovala a najednou se bavíme o něčem uplne jinem???nedelej ze me laskave DE*BILA!!!!!!!
  • I love Harry *14* *14* *14* *14* *14*
  • no neříkej,že si nikdy neudělala pravopisnou chybku ty šprte!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit