Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju bibi blocskbarg a doufám že ju máte rádi i vy
  • Co je to BI bisexual?
  • Harry není,Niall ani nebyl a Louis taky ne,nikdo z 1D není ani gej a ani BI :DDD
  • Takže, prosím ostraňte to, že Harry chodí s Louisem, nejsou to gayové Eleounor je real....Harry je BI, Niall byl, Louis není ani BI ani Gay.......odstrante to, předem děkuji *3*
  • Jo takze Tw se opici po 1D a mam i vysvetleni,Tw se snazili stat se slavnymi a taky se jimi stali (teda alespon pro nektere) rok si uzivali svou slavu,pak se objevila ale mnohem lepsi skupina s nazvam One Direction a vyhravali snad kazdou cenu,co se dala vyhrat,grammy,teen choice awards,kids choice awards,MTV ceny,dostali i cenu za nejhranější písničku What Makes You Beautiful atd....jakmile to zjistili TW,vadilo jim,že 1D jsou lepší než oni a One Direction to věděli...zanedlouho se po 1D začali TW opičit,to 1D začalo vadit a tak si Louis trošičku ze srandy rýpnul,jako každý člověk (a neříkejte,že ste si nikdy do nikoho nerýpli)jenže TW to špatně pochopili a začli urážet.Vážně nevím,proč TW 1D pořád urážijou,a když už,tak proč se po nich opičí??? Achhhh...Tohle nejsou iluze,to je krutá REALITA :PPP
  • OdB1 , kdybys to samí mohla říct o TW ,tak proč teda s tím rýpeš do 1D ??? A máš to STĚĚĚĚĚĚĚR
  • To samý bych mohla říct i o TW -__-
  • Žádný TWfamily Ale LS :3 A hovadina to teda není :)
  • Máš naprostou pravdu !!! Už mě to hodně rozčiluje,prvně Niall chodí s patnáctkou a potom Harry s Louisem????
  • Jak ubohe ste trapny jestli tyhle kraviny neprestanou tak tahle stranka strati hodne navstevniku asi se na to pripravte. *3*
  • tak to že chodí s Louisem je pěkná hovadina :((((zajímalo by mě jaký kre*én to tam napsal,vsadim se že to byl někdo s twfanmily :(((
  • jo odkdy je louis sukničkář a harry styles je gej vi debi*ní osobnosti pořád kecáte vi idioti doopeavdy harry styles je singl a louis má svoji holku bernard
  • takže ty Lisi27,tady si hraješ na velice chytrou,ale na osobnosti Taylor Swift,pořád urážíš že?Si stejna jako všichni ostatní,tak si nehraj na neco co nejsi!!!!!!!
  • kde pak jste vi co mě milujou já jsem byl v hlasu čs bydlím v havířově 4 dojette miluju i the wanted i one direction *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* NAPSÁNO HAVÍŘOVĚ 22:58
  • jo a odpověd pro OdB1 na to ze 1D v BSE tančí jako by jim strčili rouru do zadečků :DDD ,Protože se snaží rozesmát fanoušky a ne jak the wanted,ti se jen snaží být SEXY a na všechno ostatní se*rou!!! ha ha,stejně jako v Kiss You
  • jo a odpověd pro OdB1 na to ze 1D v BSE tančí jako by jim strčili rouru do zadečků :DDD ,Protože se snaží rozesmát fanoušky a ne jak the wanted,ti se jen snaží být SEXY a na všechno ostatní se*rou!!!
  • yes
  • budeš semnou chodit harry
  • neřešte to pořád do kola kdo je lepší. PROSTĚ the wanted JÁ OSOBNĚ NEMÁM RÁDA. KAŽDÝMU SE LÍBÍ NĚCO JINÝHO TAK AŤ MÁ KAŽDEJ RÁD SVOJÍ SKUPINU A UŽ DO TOHO NEREJTE.
  • a co si teda myslela tim mokrejch???na vysvetleni ti nak dosli pismenka,hele radsi si vsimej tech svych hnusaku!!!si stejna jako oni!!zacinam byt docela agresivni na ty blbi nany co furt musi urazet,ted nemyslim jenom tebe,ale fsechny...a nak se branit musim *16* *16* *16* nebo spis sve idoly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit