Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja uplne silene miluju Harryho a tak moc chci jet do Anglie kdybyto tak slo ach jo. Mam smulu.
  • jo ja se ted vracím z anglie!!! Ale nepotkala jsem je, skoda... :((
    P. S. Chtelo by to davat pozor na pravopis ;))
  • mYlujete? ----> neříkej :D
  • payneterezie
    Like Prosím :) http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *3*
  • čau proč tam koko píšeš že si měla sním s..! jeto trapné a není to pravda tak ho nech na pokoji ty prde!!!!!! *2*
  • já chci jet do Anglie ach jo.veškole všechny holky posloucháme a máme rádi no mylujem one direction. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miluju Harryho *14* *14* *14* *14*
  • koko pěš někam ty ssssss..... *3*
  • ja chodim s harrym a delala jsem snim sex sex sex sex sex sex
  • hello manems harry styles goodbai
  • a ještě něco Harry je angličan a my češi ale je to škoda moc velká škoda. *14* *14* *3* *15* *15* *2* *1*
  • Je nejhezčí kluk z anglii a sním louis moje kámošky jsou blázen do one direction *14*
  • Drahá Evičko a další co na ně tak hnusně nadávají...Jste vůbec normální? Myslíte si, že tím něco dokáže? Tím dokážete, že patříte mezi sv**! Pro každou sv** se vaří voda a u vás je extra přitopeno pod kotel..Nejdříve se zamyslete Co napíšete než zmáčknete Enter!
    Vážně je mi z vás zle..Kdybych mohla tak bleju jaký jste ubožáci. Věříte si a to až moc!!Že vám není hamba!
  • Nechápu,jak je může někdo tak pomlouvat..! Vždyť nic neudělali..Hlavně mám..Ti,co je pomlouvají,jsou jen žárliví,protože ve svém životě nikdy nic takovýho jako oni nedokázali..Taky jsem je před tím neměla ráda,ale teď jsem je poznala.Někdo tvrdí,že neumějí zpívat,tak si je poslechněte a pak něco říkejte,hlavně ti,co zpívat neumí!...+ Gay neznamená,že v životě něco dokázal a žije si svůj sen
  • Harry má jenom twitter
  • to jsou kecy... Jak muze mit Harry 4 bradavky????? :O
  • Harry je proste milacek. Miluju ho uz 5mesicu. On a 1D mi zmenili zivot. Ma je rada i moje teta. Jsem za to rada protoze mam ve sve blizkosti nekoho s kym se muzu podelit o lasku k One Direction. Moje laska ke klukum se neda popsat slovy. One Direction jsou zlaticka, Harry je milacek. Miluju 1D a osubku jmenem Harry Styles
  • Je pravda že má čtyři bradavky v nějaký reportáži to potvrdil!!
  • socallmeharry je to jeho pravej FB ???
  • můžu se vás zeptat kde mají koncert a kdy ????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit