-
Facebook :D https://www.facebook.com/socallmeharry?fref=ts *16*
-
jenomže milá zlatá on má jenom koncerty s one direction
-
Nema. Jak si na to prisla?? On ma pod bradavkami 2 znaminka!! Ve videoklipu kiss you to je videt!! A to ze ma 4 bradavky jsou jen pomluvy!!! ;))
-
Nemáte někdo kontakt jako myslim fb nebo skype (pravej) na Harryho?
-
Ahoj muzu se vas prosim na neco zeptat?? je vážně pravda že má Harry 4 bradavky??
-
Ale Harry nemeri 178 :D Taylor meri 180 a on je vyssi nez ona... :D Ma tak 183-186.... *1*
-
mam snim stejny znameni jejku *1*
-
od kedy je harry herec?tam hore to má napísané...to že hral v jednom diely nejakého seriálu ešte z neho herca nerobí...sám povedal že ako herec je veľmi zlý...
-
je to namachrovanej ubožák *3*
-
Harry Je nejhezčí ze všech kluků na světě a už se těším na jeho konzert *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
harry je nej je fakt booooží *14* *14*
-
Harry je boží :*** *14*
-
Je upe boží!!!! *4* *4*
-
Nevim co tady vubec delas kdyz takhle Harryho urazis tohle je stranka jen pro fanousky
-
On je proste dokonalý *4* *2*
-
Napsala jsi to fakt krásně...Opravdu by se měli nad sebou nějací ti lidé zamyslet.. Nikdy neudělali nic špatného, právě naopak.. Ukázali lidem, že i z obyčejných lidí, se můžou stát superhvězdy, který si šli pouze za svým snem..(:.. Mám je hrozně moc ráda.. Mají nádherné písničky.. TY TEXTY!! Prostě WÁÁÁUU!! I <3 1D!!..
PS: *NEVER* *SAY* *NEVER* and *LIVE* *YOUR* *DREAMS*!! <333333 -
OOOO PANEBOŽE!!!! Z Tvého pohledu se ve mě zdmýchají plameny vášně a nezkrotné touhy, které nikdy neutichají... a navíc jsou každým dnem horší a horší.... ty Tvé horké žhavé měkké rty a oči barvy oceánu, ze kterých se mi každým dnem podlamují kolena...OCH...a Tvé kaštanově hnědé vlasy, které se roztomile stáčí do sexy vln...na tohle slova nestačí.... protože tě budu milovat 1 den, 1 rok, navždy....
-
no tak na to se podivejte!! http://www.bravoweb.cz/stars/taylor-swift-a-harry-styles-zase-spolu-6136?q%5BkeyWord%5D=harry+styles
bojim, bojim:(( -
Hej hej a este taká pikoska: ra stripterka s nim nieco chcela mat ale on ju v zápetí ovracal ....
-
hi harry I really like your song live while we're young. hi werona *3*