-
i love you harry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
the most beautiful boy in one direction !!!!!!!!! -
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* harry
-
srdicko si móc trapna !!!!!! a to co si si vymyslela s naillem ci ako sa to pise tak to bi neuverilo ani male decko !
a naill hrozne spieva v little things spieva ako stara babka a to bi aj ona krajsie zaspievala
a to mi uveris ze ja chodim s harrym !!!!!!!!!!
no nie nechodim s nim vies ?!!!
*1* *1* *1* *1* *6* *6* *6* *6* *6* -
viete co !iba sa urazate !!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
ale mne to je jedno je to vasa vec !!!!!!!!! -
jenže tu je ten problém já nejsem jejich fanynka nauč se číst *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Prosimtě není to sou jen kecy *3*
-
Pane bože dyť tohle je podvod,ještě že už ta soutěž skončila.Jestli si opravdová fanynka 1D tak by si to měla vědět. *10*
-
no a co ja nejsem directionerka nebo jak se jmenujete ja to chci pro svoji kamaradku co je postizena a taky sem vas chtela nastvat. a navic jaka je sance ze to vyhraju tak bud zticha ty náno pitomá
-
děkuju *14*
-
Dcera jejich stylistky :D Je to mimčo, takže v klidu :D
-
Direkton?...Aha :D
Jeto Direction ;) :D -
Prosímtě, srdíčko..
Za 1) Je to Niall, ne Nill ;)
2) Jak s ním můžeš chodit, když ani správně nenapíšeš jeho jméno? :D
3) Manažerku? :D Aha O.o
4) On umí česky? :D Že si čte naše komenty? :D -
tak to si delas srandu to sou otázky do ta souteze o ty vstupenky na jejich koncert kdyz nevis odpovedi tak o nich moc nevis *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
1)White Eskimo
2)Torn- Natalie Imbruglia
3)Minutu
Na co to potřebuješ? :D -
cusky holky mam tri otazky pls pomuztete mi.
1. jak se jmenovala harryho 1.kapela
A)BLACK ESKIMO B)WHITE ESKIMO C) BACKSTREET BOYS
2. co zpívali v x-factoru simonu cowellovi v jeho domě
A) ANGEL OD ROBIEHO WILLIAMSE B)BABY OD BIEBERA C) STRONGER OD BRITNEY SPEARS D) TORN OD NATALIE IMBRUGLIA
3.jak dlouho jim trvalo vyprodat madison square garden
A)DEN
B)MINUTU
C) MĚSÍC
D)14DNÍ -
kdybys byla z ameriky ,jak tvrdis tak byses neneucila tak rychle cesky za prve a za druhe on cesky neumi takze asi tezko si to muze cist aza treti s nejlem nechodoi a pochybuju ze jsi mu delala manezerku
-
Taky mi to příjde nějaký divný :D bude mít za chvílí 2 metry :D
-
Tak určitě.. :D
-
Slyšela se píše tvrdým y!
Nejdřív se nauč gramatiku a pak o někom něco takového piš. -
Sorry, ale hazza nemá holku :DD Měl prababičku Croline, ale stou už dááávno nechodí :)) Gay on vážně není *3* nwm kde jste to vzali!