Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježíš jděte už někam s tím, že o nich říkáte,že to jsou BUZ*Y..:''OO! Takže za 1. Jak to můžeš vědět :D... Za 2. Každý měl|má holku...Za 3.Jim nezáviď, že něco dokázali, než ty která pořád někoho jen pomlouvá a nadává věci.. který nejsou vůbec pravda ://...Fakt jsi totálně ubohá...Jako já je dřív taky neměla ráda.. ale teď to absolutně nechápu... Protože uměj nádherně zpívat-- Hlavně *Hazza*.. Á jak se chovají je ještě u nich víc sladší <33..A jestli jím nadáváš,že to jsou Buz*y jen kvůli tomu jak vypadají.. Tak to jdi někam.. Protože se slušně oblíkají a starají se o sebe než u ostatních kluků.. ;)Fákt už se s tímhle jděte radši vy*pat!! Thanks :)**
  • Harryho mám z celý skupiny nejradši, takže Taylor trochu závidím.
    PS:Kdo si myslí, že jsou teplí, tak je fakt ubohej.
  • Onedirection230
    1D nejsou teplouši a navíc na to jak zpívaj tak nejsou teplouší možná vám to tak příjde ale nejsou teplý.. a kdo si to myslí tak na týhle stránce nemá co dělat.. Miluji 1D *1*
  • Je nádhernej♥♥♥ *14* *14* nejhezčí kluk co jsem kdy viděla.♥♥♥
  • Mám ho ráda,ale i celý 1D :) Nemyslim že jsou teplý..to že mají partu a jsou dobrý kámoši neznamená že jsou teplý!!! Pokud si to myslíte, tak v tom případě nevíte co je přátelství ;)
  • No moja len im závidíš lebo za tebou určite tolko ludi nechodí *6* *6* takže ty sa tu predvádzaš a oni sú akože "namachrovaní debílci"? tak to si na omyle to ty si ten debílek ked si tak moc dovoluješ na Directionerky ty ich tým proste urážaš takže drž hubu radšej ked o nich nevieš absolutne nic!! *16* *16* *16* *16* *16* *11* *10* *16*
  • Heej tak spomal oni niesú teplý ty ked si to mysliš tak si uplne mimo lebo ONI TEPLY NEJSU *8* *8* *16* *16*
  • jo ach jo děsně mě to štve ona s nim děsně manipuluje *10* *10* *10* *10* *10*
  • prý randí s taylor swift?!ach jo *9*
  • drž radšej hubu dobre, ani nevieš čo s tými peniazmi robia. *16*
  • ok takže normální vyspělí člověk: umějí zpívat peníze přispívají na charitu a namachrovaní? Pouze závidíš to že něco dokázali! *3* *3*
  • On je tak rozkkkošnej chtěla bych ho ale oni sou teplý (One Direction) to je škoda *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tvl ty bez do haje stema kecama. Me ani ostatni directionerky nezajima co si o nich mysli nejaky pako ktery je dokaze jenom urazet. Kdyz se ti nelibi jak zpivaji tak nechod na tyhle stranky a nic takoviho nekomentuj!!!!! Jo za koncerty vydelavaj penize ale nenechavaji si je pro sebe. Davaji je treba na charitu. Tak laskave o klukach nepis takovi kraviny kdyz o nich nic nevis. Jinak miluju Harryhoo <3
  • Nežárli že za tebou tolik lidí nechodíí . Josu prostě cute a ty to nezměníš!!!
  • FFFFFFFFFFFFFFFFFůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, jste jste namachrovaní debílci!!!! Vy chcete jen aby vás zbožňovali holky a aby chodili na vaše koncerty ze kterých pak těžíte obrovské peníze!!!! Je to od vás hnusný vydělávat na nevynných lidech, které jste pobláznili!!! *10* *10* *10* *10* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Twl a proč to sem píšeš když to tady nikoho nezajímá. Až dokážeš to co on a až tě bude milovat tolik lidí jako jeho tak o něj možeš říkat že je denbil hnusnej. Sama seš k*áva o kterou nikdo ani nezakopne!
    *16*
  • mě ani tak nezáleží na tom jestli se mnou bude harry chodit nebo ne mně spíš zajímá jestli se mnou 1d natočí film nebo ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jinak ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • love
  • skoro 19
  • tak nas neres ses hnusna chce sew mi y tebe blejt......znam te az moc dobre....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit