-
Oficiálně se rozešli!!!můžeš slavit *3*
-
on je úplnej miláček. Zbožňuje malý děti a malý děti zbožňujou jeho. Hazza a 1D mi změnili život. Díky Hazzovi už vím jaké to je mít někoho ráda. Ten kdo nemá kluky rád tak a´t si políbí (víte co)... zkrátka ho miluju. Hrozně mě štve že chodí s Taylor. Je to sice jeho věc do který mu kecat nemůžu, ale ona s ním děsně manipuluje. Chodí s ním jen proto aby se o ní všude psalo že chodí s Hazzou, že spolu strávili silvestra atd. A ty jeho kérky... Aaaaaa v tom videoklipu 'Kiss you' jde vidět úplně všechno.. ty kérky jsou fkt božííí... Ale měl by se krotit už takhle jich má skoro 30.. ale je to jeho věc... Když se mu to líbí..
-
Já ho miluju já se snim chci vidět alespon do své smrti. *14* prosííím splnte mi to plssssssss ♥♥♥♥♥♥♥♥
-
Harry Styles je boží je to nejlepší spěvák na celym světě *14*
-
Miluju ho a jak. ♥♥♥♥ *14*
-
Justin Bieber není gay,to by nemohl mít holku,a když 5x,tak 5, nejsou gayové!!! *1* *1* *1*
-
Já mám taky hodně ráda Nialla,ale myslím si,že neumí moc dobře zpívat,ale to je na něm to nejlepšííííííí *1*
-
Tak to je super *14* *14* *14*
-
No neboj Hanis,ty to nejsi!!!!!!! *10* *10* *10*
-
A tenhle teplouš je zas kdo :/
-
Skvela zprava!!!!na americkych strankach jsem zjistila,ze se s nim taylor rozesla,nechtel s ni zustat ale jenom se zviditelnit,pry to bylo nejak rizene atd.!!je singl
-
Mne je straśne nesympaticka.nemam ji rada *8*
-
To si myslím aj ja je krásny a ktomu ešte aj vie spievať *14* *14* *14* *14*
-
jsou bezva perfektně zpívaj a to na nich oceňuji.Nejvíce se mi líbí Harry.Je prostě nejlepší.Je kouzelnej plišáček.mucg
-
jsou dobrý nej je Naill je moc moc hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *12*
-
Tak jsi blbá?! :DD Buď si hraješ na trapku, nebo za to možná ani nemůžeš :(..!! Jak můžeš něco takového říct? :OO.. Oni jsou dokonale úžasní a naopak (úžasně dokonalý) <3333.. Radši sem příště nic nepiš prosím :)*
-
Ahááá..jak si na to přišel/a..?? že je to Gay..?!!! Jak to může být Gay když má/měl holku př. Taylor Swift(Nebo to je taky fejk?)..! Jdi někam..! Je úplně ňuňatej!! <33.. I kdyby to byl Gay tak to je jedno... Je to každýho věc...A né že tu bude nějakej blbeček psát takovýhle kraviny! :(( *MucQ*
-
Trapko :P :(
-
Vidiš já brečela :''(((... Myslíte to jak brečel kvůli tomu: proč ho lidé nenávidí?! :''((
-
Božéééééé...!!! Tak jestli se ti nelíběj,tak to sem prosím příště nepiš :(...Když se ti nelíběj jejich *Vlasy* Tak to bych chtěla vidět teda to se co tobě líbí!! :DD.. 1D jsou prostě Úžasně dokonalýý..!! <3333 Nechápu ani nepochopím co proti nim všichni máte.. Jen si šli za svým snem a dokázali toto :***