-
Vše nej k narozeninám hodně šrěstí zdravý hodně peněz a hodně lásky..!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všechno nejlepší k tvým 19. narozeninám.. <3333 I LOVE YOU SO MUCH <33333 :*** *14* *3* *14*
-
Happy birthday means of,, good luck and lots of love *14* *14*
-
Because I will not be here on Friday, so today I bid you all good luck njelepší health group at last you long enough, and wish it well for girlfriend Misa .. I love you and the whole group 1D
-
Jelikož se sem v pátek nedostanu tak píšu teď..: Harry Všechno nejlepší k Narozeninám. Hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky... Narozeniny máš sice až v pátek ale to snad nevadí.. Vše nej brouku. *14* *14* *14*
-
:DDDDDD Tak to si zabila..!! xDDDDDDDD *1* *1* *15* *2*
-
is amazing *14* *14* *14* *14* *14*
-
Hi Im Taylor Swift.Im love Harry and Harry me love!Harry It s my boy!! *14* *2* *1* *3*
-
fesaaaaaaaaaak *3* *2* *14*
-
Existuje tzv. slovo který se nazývá BROMANCE což nemá VŮBEC nic společnýho s gayovstvým (nevím jak se to píše)
-
souhlas ale řeknu to jinak....být gay znamená být teplí, ne že někdo dokázal víc než ty!
-
Nechápu proč si spousta lidí myslí, že One Direction jsou gayové, když nejsou. Jestli je soudí podle vzhledu nebo něčeho jinýho, to sice nevím, ale rozhodně vím, že nejsou.
A proč by taky měli? *15* *15* *15* -
Hey, that's my boy I dream Walking in da
-
jo je docela ale nejvíc se mi líbí louis
-
1D je nejlepší skupina na světě změnily mi život.. A doufám že jim to vydrží dost dlouho chci aby přijeli do prahy no prostě boží skupina miluju nejvíc liama, Harryho Nialla, Louise a pak Zayna já mám všechny ráda stejně jenže mě štve že zayn kouří.. *14* *6* *14*
-
Harry je nejhezčí kluk na světě.Zeyn,Liam,Luis taky.Niell se mi moc nelíbí ,ale nic proti němu nemám.Všichni tam zpívaj senzačně a ta jejich písnička What mekes you beutiful nebo Rock me jsou fakt nej jsou třídy.
-
Ty Harryho kudrlinky jsou tak rozkošný. A Harry sám je strašně rozkošnej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ona zarli na vsechno co se hybe. V tom pripade si s nim nemela nic zacinat. Trubka. At se necha obarvit protoze ta blondatost ji leze na mozek (jestli nejakej ma) proc s nim teda chodila kdyz o nem tvrdi ze je blbec? Ona uz ani nevi co ma rict. Asi se na to zeptam Hazzy na twitteru. Nicmene Hazza ma na lepsi holku. Uz mam skoro celej mega plakat 1D. Jeste mi tam chybi Louis. Miluju 1D a Hazzu nejvic. 1 band, 1 dream, one direction.... ;) komu se to nelibi at si řiťku polibi...
-
Tohle si asi rika kazda holka,taylor rekla ze to byl blbec a on rekl ze byla neodbytna a priserne zarliva *3*
-
Konečně.. 3x hurá. Ja u to ani nedoufala. Me přàní je splňeno. Jde se slavit... Harrýsku??seš MŮJ. Jo a Taylor?? Najdi si někoho jinyho kdo ti bude hazet peníze pod nos...