-
Lidi proč se hádat kdo je nejhezčí když jsou všichni z 1D k sežrání no nemám pravdu? *3*
-
Já si myslím že žebříček ani nic jinýho nemusí být prostě to shrnem jsou k sežrání :)
-
Zbožňuju fakt když jim někdo nadává no není to humus?
*16* -
Tak s tebou naprosto souhlasím...jo a ti co jim nadávaj mám chuť zabít-no abychom to shrnuly tak se shodnem ne?
*3* -
Já si myslim,že všichni jsou pěkný..Žebříček bych postavila takhle:
1.místo- Harry a Niall
2. místo- Louis
3.místo-Liam a Zayn
*14* *14* *14* -
Ještě bych to poupravila ^^:
Liam-nádhernej kluk, ty hnědý oči, úsměv, hezky zpívá, je roztomilej, milej, a asi taky dost rozumnej-vzhledem k ostatní klukům, který se n-ě-k-d-y chovaj jak batolata :D viz. videodeníky...
Harry-další nádhernej, strašně sexy ty hudrlinky jsou tak HOT :DD plus ty dokonalý oči a úžasnej úsměv:* Z one direction má asi nejhezčí, nejvýraznější hlas :)
Niall-hezky hraje na kytaru :) je roztomilej. vzhledově celkem ujde??? sakra, vždyť je dokonalej :DD ty oči wow a ten úsměv a boží vlasy...taky má dost výraznej hlas...
Louis-opět nádherej klukm, je s ním sranda :D aby ne, stačí si vzpomenout na Kevina, nebo na I like girls who eat carrots! :) má krásnej úsměv, ty jeho oči, když se směje, je roztomilej má zvláštní-krásnou barvu hlasu.
Zayn-je snad nejvíc sexy z nich :DD, stačí se na youtube mrknout na #1DBigAnnouncement- the new single ‘Live While We’re Young’ - je tam krásnej ziall moment a zayn-ten pohled a vlásky, jo, vlasy má boží :))bože ty jeho oči, ty tetování, s kterejma už by mohl mimochodem přestat, jinak ho brzo nepoznáme...*15* a má nádhernej hlas zbožnuju, jak má solo v More than this...
Když to zhrnu, tak jsou všchni nádherní, zpívají jak bohové, a chovají se jak telata, ne sou úžasní.
*konec mé slohovky :))* -
souhlasím s tebou až na to, že Harry je NEJ :D
I love 1D!!! *15* -
Abych to shrnula: Liam-ten nejkrásnější kluk kterýho sem kdy snad viděla, hezky zpívá, je roztomilej, milej a prostě NEJ :*****
Harry-Je nádhernej :** Z one direction má asi nejhezčí hlas :) jinak je taky úžasnej :***
Niall-hezky hraje na kytaru :) vzhledově celkem ujde :)
Louis-je s ním sranda :D :) vzhledově celkem ujde :)
Zayn-je hezkej :)) pěkně zpívá :)
Prostě ONE DIRECTION-THE BEST!!! :**************
A vy co povídáte ty sra*ky o One direction že jsou to buzny tak mi polibte pr*el :* klidně dejte na tento koment dislike já se z toho neposeru :* já mám one direction ráda :))** -
Ti lidi co o nich píšou buzny atd.. nechápu vás! Jim je teprve 18-20 let a už toho dokázali celkem hodně. A vy? Zatím jste v životě nic nedokázali a pičujete tady! Chce se mi z vás blejt! ste ubohý! PS: I LOVE ONE DIRECTION!
-
Vy co jim nadáváte do teploušu ,tak se nejdřív podívej te na sebe ,až bude te tak slavní jako one direction ,tak pak nadávjte jste pěkní ko****. *16* *14* *16* *16*
-
Jen abychom si to ujasnily 1D nejsou žádné buzny ani neco podobnýho a Harry Styles je ten nej nej nej nej nej kluk na světě do kterýho jsem se zabouchla až po uši
PS:Miluju tě Harry jsi moje zlato *1* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Já je miluju!Jsou boží! *14* *14* *14* *14*
-
Holka mluvíš mi z duše :)), já se taky prvě o 1D nezajímala, všude byl místo nich Cody Simpson, a teď??? se dělí :)))to nepochopíte :DD
-
Asi nejsi Directionerka, co??? *3* Protože directionerka má ráda V-Š-E-CH-N-Y kluky z 1D... *6*
-
To máš pravdu , že jich měl asi hodně ... Když se pořádně začneš na internetu dívat , tak ho tam uvidíš s několika holkama : S blondýnou a s brunetkou a ještě něco jsem viděla na you tube ...
-
To neni pravda ! Liam je dost hnusnej , nejkrásnější z nich je Harry , pak je Louis a potom je Naill ... Nechci ti to brát , ale Liam je fakt dost hnusnej
-
je krásnej *14* *14* ale na Liama nemá *3*
-
Twl.. WTF??? :D :D :D
-
Anonymous :D : Proč si myslíš že by to měli být buzny? Navíc kluci maj přítelkyně ;) Miluji tyhle lidi co o nich vůbec nic nevědí (jen ví že nějaký One direction existuje) a tohle o nich říkají .. PROČ PROBOHA??! máte k tomu nějaký důvod?? chápu, nemusíte je mít v oblibě, já třeba taky nemám ráda Evu a Vaška ale tak OK nemám je ráda, ale nepíšu o nich takové hnusné věci jako vy!! Jak by vám bylo kdyby vám někdo nadával do teploušů?? NO?
-
Dřív jsem One Direction nesnášela, ikdyž jsem je neznala ( nevím proč) pak jsem jednou slyšela písničku What makes you beautiful, která se mi nejdříve vůbec nelíbila ale pak se mi začala hrozně líbit. Když jsem zjistila že je od One direction, začala sem se o ně zajímat, objevovat další písničky až jsem si nakonec 1D nehorázně oblíbila a znám skoro všechny jejich písničky, každý den navštěvuji jejich blogy atd.. :)) Dřív když jsem je neznala a myslela jsem si také že jsou to nějací namachrovaní teplouši atd. jak si o nich většina lidí myslí :( ale ono jde o to je jen pořádně poznat :)) a to jak tu někdo píše že si šahají na pr*el a líbají se to neznamená že to jsou teplouši berou to ze srandy ;) mimochodem Liam chodí s Danielle, Louis s Eleanor, Zayn s Perrie, Niall zatím s nikým (stále čeká na tu pravou) a Harry ten si myslím že už těch holek měl hodně :D :)