Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to Rebel ;DD
  • hnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssss *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* fuuuuj nenavidim one direction *11* *11* *8*
  • Jo a ještě se chci zeptat, od koho normálního mám teda podle tebe poslouchat písničky?
    *15*
  • nechápu :DD
  • Omg další chytrá :D, já už z vás "anti Directionerek" nebo jak to mám nazvat nemůžu.
    tak za 1.nejsou gayové-Liam má Danielle, Louis Eleanor, Zayn Perrie, Harry chodil (není to tak dlouho)s Caroline a Niall prostě čeká *3*
    2.Opravdu si to tu nepřečte, kdo by taky lezl na český stránky *15*
    3.Jak se chovají je snad jedno ne? Já je díky tomu zbožňuju snad ještě víc
    :D Je to sladký - a říkejte mi úchy*e jak chcete, je mi to jedno.*3*

Buz**a jsi možná tak ty, kráva, která nemá nic jinýho na práci, než pomlouvat, kritizovat jiný lidi. "S láskou" Addy. Once Directioner, forever Directioner!

twl, všechny nevhodný slova, abych vyhvězdičkovávala!Ani buz**a tydy nemůžu napsat normálně, aby mi to neoznámilo, že je to tady "zakázané slovo"!
  • Ty vole .. co to tu píšete za sr*čky? Takže :D za 1. Je to gay stejně tak jako všichni v 1D. za 2. I kdyby nebyl tak si to nepřečte. a za 3. To už radši Justin než toto :DD Prostě teplouši no ;) Ošahávají si prd*ele, cucají se twl vy jste naivní jak c*p.

Prostě jednoduše napsáno :D : Buzny! :)
  • If you're reading this to Harry so you know that I love you.
  • I love Harry Edward Styles *14* *3*
  • I love Harry Edward Styles *14*
  • I love Harry *4* *14*
  • Alespoň že nemá náušnici v uchu.... nenávidím kluky, kteří je mají.. náušnice má nosit holka, ne kluk!
  • Je krásnej ale nenávidím ho a nevím proč ale je za to booožskej a je moc hezkejjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *11*
  • Víte co nesnáším? Tyhle blbečky,protože že se oblíkají jako šamponi a každá blondýna je miluje. Ale nějak za 2 nebo 3 roky je budou lidi nenávydět..to máte něco podobnýho např.: Hannah Montana,Justin Bieber. Vždycky jenom slyším: Ahoj, znás one direction,a jakej se ti líbí??
  • Dřív sem si to taky myslela, když s něma holky přišli, neustále se o nich bavili a byly z nich paf, ale pak sem slyšela jednu písničku na óčku (Gotta be you) řekla sem si ježiši..omg a znáte to ne, tak sem si je začla vyhledávat, prohlížet si fotky a celkem se mi začal zamlouvat Loui, líbí se mi do teď :D Možná, když je člověk začne líp poznávat najde tam i dobrý stránky, mimochodem písnička Gotta be you je strašná :D promiňte directioneři :D
  • Když se ti nelíbí tak se na ně nedívej zlatko :**.........a ano bohužel máš pravdu, každý může říct svůj názor
  • One Direction jsou neeeeej nechápu jak něco takového káji můžeš říct.No,a mimochodem každá slavná osobnost má načesané háro....No nic jsou fakt nej,a harry je z nich nejjjj *14*
  • He is SEXY... <3
  • kdééé ?? cu takyyy :'DD
  • Lowéééénkuju Harríska :* :* :* Už jsem ho i viděla na vlastní oči ... je SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Myslim si, ze One Direction jsou nejvetsi blbecci. Maji nacesane hara ... boze komu se to muze libit? Jsou neprirozeni a trapni. Nechapu, jak se vam nekdo muze z 1D libit ... Klidne dejte 'Nelibi' ale toto je svobodna zeme a tak si kazdy muze rict svuj nazor *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit