Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já ho znám osobně mluvila jsem s ním a dokonce me pozval na večeři je romantik *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *1*
  • Ty pííčo!Co si tady zkoušíš hrát na chytrou?Vole,tvoje názory by nevyplodilo ani to zpíčený růžový *12* ..Píšeš tu hovna,ale ve skutečnosti jenom proto,že jsi sama hovno!Pičo..
  • kasandra_aliene
    Klidně budu hlasovat *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* !!!!! ale rozhodně ne pro Harryho nebo One Direction!! LOL LOL LOL *12* *12* *12*
  • kasandra_aliene
    Tohle je diskuse, a každej sem může psát co chce snad, ne? I negativní i pozitivní komentáře, tak nekritizuj ostatní. Každej může tady říkat že je miláček, nebo že je hnusnej teplouš a tobě to může být fuk, tak drž hubu. Podle mě moc hezkej není, a kdesi jsem četla že prej je hezčí než Brad Pitt, omg, tosnad není možný, dnes by považovali za chapa ženskou. *11* *11* *11* *11* *8* *8* *8* *16* *16* *16*
    Harry vypadá jako *12* *12* *12*
  • Prosím napiš mi ho na facebook " Terík Fojtová" dík.. *3* *14* *14* *14* *14* *2*
  • No prosimtěě *1* *3*
    To určitě *2*
  • Ehm..No..Když ti Harry nějak vadí tak sem nepiš *3*
    Myslím, že největší trapák/trapka si tu ty *3*
    Né, že bych Harryho měla nějak extra ráda, ale tohle je k smíchu *1*
  • Milujem Harryho Stylese *14*
  • PetraBloom1
    I Love you Harry je hezky a sexy.mozna znam jeho facebook tak piste *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ooooo no Míšo ty to rozjíždíš že ve škole rozjíždíš mín :D
  • krasavec krasnej
  • https://twitter.com/?utm_campaign=Leni_lover_1D&utm_content=200108077012361216&utm_medium=fb&utm_source=fb#!/Harry_Styles tohle je jeho odkaz na twittru
  • Ako sa volá harry na twittery ?
  • katrinka11
    www.onedirection14.blog.z :) píšu i povídky tak jukněte :P budu ráda :) harry je užasnej !:)
  • jéé,takový roztomilý klučina *3* *3*
  • trapky
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • harry je jenom muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj a ne nake jeho kravy
  • Viděla jsem jedno smutný video na kterym se ukázalo že má opravdu nějaký city.
  • možná ,že ho neznáme ,ale jak ty si mužeš být jistá ,že to není jen namyšlenej frajírek??????,jasně *1* *1* *1* *1*
  • jak vůbec můžete napsat, že je to namyšlenej frajírek, když ho vůbec neznáte *10* jasně že může bejt, ale ne každej hezkej kluk musí bejt hned namyšlenej *3* vsadím se, že právě Harry namyšlenej neni. Harry je super roztomilej a sexxy *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit