Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má užasnej hlas a je krásněj ..to ostatně všichni z One Direction :ú *3* *4* *14*
  • ja ho ám rada, ale vy ste asi úplne dzebnuté, že? :D sa tu takto hádate že s ním chodíte... tak mu napíšte na twitter niečo a ak budete mať šťastie tak vám odpíše :D ja som mu raz napísala "Heyy, Harry! I very love u, you are perfect!! :*". a on mi odpísal: "I love u too, honey. :*". a prosímvás teraz sem nepíšte aké je to fake, on takto píše svojim fans, keď má čas.. :*
  • Zdá se mi to nebo je Harry mírně tlustej????Jako nic proti němu ale na některých fotkách vypadá tlustě :D ale jako jinak jsem jeho velká fanynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • LoveHarry
    jn má
  • LoveHarry
    jo tak teď si jí setřela xD ta je fakt úpee vymatlaná xD fajn když s nim teda chodíš,tak já sem teda Criss Angel *2* *1* *1* *1*
  • LoveHarry
    jo já mám *1*
  • On je úplně úžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tak to ho má asi každej v mobilu... xD
  • Twl ty si blbá
  • Já ho miluju... *14*
    Úžasnej.. ♥♥
  • Yes! @Harry_Styles *3* *14*
    Follow mw on twitter *3* *7*
  • No jo... Hezký sen.. Tak to když ty chodíš s Harrym, tak to já sem bohyně Athéna a chodím s Johnnym Deppem :D :D :D
  • Má někdo Harryho twitter ? *3*
  • LoveHarry
    a nejsi jediná kdo ho miluje! *2* *2*
  • LoveHarry
    já nechápu,vám asi jeblo pořád tu někdo píše,je můj!tyjo spěte dál radši!
  • LoveHarry
    noaco,aspon si s ním píšu na twitteru *2* *15* *3* *1* *4*
  • LoveHarry
    a navíc neumíš psát píše se to Harry!xD
  • LoveHarry
    ti asi jeblo ne?ty seš faktická pinda,proč by chodil s Češkou?PŘESNĚ spi dál! *1* xD
  • LoveHarry
    omg
  • BluEbEatS
    sni dál... *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit