-
Právě jsem byla na chatroulette a byla tam celá skupina one direction!! První jsem tomu nemohla uvěřit ,ale potom mě pozdravili a já myslela že se zblázním byli tak krásní!!!
-
-
Jasne už len ty si videla 1D
-
-
a ještě něco, nevím jestli jste to viděli na twitteru, ale do 4. roku výročí kapely se pokouší všichni directioners dosáhnou miliardy shlédnutí u WMYB na youtube, tak se zapojte :)
-
One direction, jsou kluci, kteří šli za svými sny! A ostatní hned mají něco proti. Jsou to taky jen lidi. A mrzí je, když sse snaží a stejně mají haters. Ale to každá slavná osobnost má haters. Bez nich by to nešlo. Bez nich, by jsme tu nebyli my. Directioners. Aby jsme je podporovali a 'chránili'. Děkuju.
-
-
Je asi hodně vochráníte!!!!!! *2*
-
-
I love you harry styles. Please make a concert in the Czech Republic. Please. best in Ostrava and Prague. You have the nicest guys in the world. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4*
-
-
Moc se mi líbí jak o nich píseň. Harry Styles je múj oblíbenec.
-
Yes, yes please make this concert. I love you ♥♥♥♥♥ and my BFF love Niall.
-
-
neumíš česky?
-
-
-
mám ráda Harryho protože je nejlepší z one direction :D *1* *1*
-
-
hmm.... :)) všichni jsou úžasná,jak vzhledem,tak i ve zpěvu:)),ale taky mám nejraději Harryho *14* *14* *14* *14*
-
-
Každé se ze skupiny líbí víc jiný ( mě třeba Louis), ale tak když se vám nelíbí tak to sem nepište, nechoďte tu a alespoň si pak nebudete muset číst, ostatní názory ;) jako mě se třeba taky Harry líbil víc, jak měl ty vlasy dřív a ne teď, ale tak co, jemu se to libí a nám může být ukradené co si udělá s vlasama.. jako ty tetování už trochu přeháni, ale i tak je to jeho věc..
-
-
Jo Jo máš pravdu. Já mám zase nejraději Nialla♥
-
-
víte co mi přde debilní TW fanmily už D neřeší ani vás neuráží ale vy si pořád zači´ínáte a pořád nás nebo kluky urážíte. Měla jsem 1D docela ráda ale teď už ne a to jen díky vám, directioners jsou nejhorší fanoušci. To vy jste to tady začali. Ps TW nejsou teplí a když si všimneš o nich se to nikde nepíše ale o 1D se to psalo tolikrát ikdyž mě je to jedno. 1D mají víc heterů než Tw další vtipná věc *4* . Takže už buďte zticha a řeště si ty svoje jednosmšrky a mě nechte. Teď mě určitě začnete hetovat že kluky urážím ale já jen reagju na vaše urážky
-
-
TW nemají mov haterů protože je nikdo nezná ,one direction jsou mnohem lepší a slavnější.
-
podle me maji vic hateru tw a vis proc? protoze je nemaji radi skoro vsichni directioners a tech je mnohem vic nez the wantedaku !!!takze but ticho ty jo?
-
-
Promiň, ale my se jmenujeme TWFanmily. *1*
-
1D mají víc haterů inteligente.. Beliebers a TWFanmily je dohromady víc, než uječenejch mokrejch holčiček (vás) a mnohem víc kluků hatuju 1D než TW.. :) takže TY buď ticho
-
-
MOKREJCH ?????víš vůbec,co píšeš??vsadím se že nevíš!!jen chceš urážet na Harryho osobnosti,ZASE proč to k sakru nepíšete na the wanted profil!!! to už vážně není možný!!!
-
-
vim, narozdíl od někoho.. já už fakt nevim o co ti jde, ale vy jste si tu začali hatovat TW, tak se pak nediv, když tu jsou takovýhle komenty O.o
-
-
Kajko.. Určitě ti je pod 12, že jo? Neznáš význam 'mokrá fanynka'? tak se podívej na sebe a pochopíš. Ani jsi mě neviděla, tak sklapni. Vim, že samochvála smrdí, ale když narážíš na něco vzhled, akorát tim chceš zamaskovat jak ty vypadáš ;) A TW, že jsou hnusáci? Aha :DDDDD A proto jsou taky 2 z nich modelové, jo aha, díky :DD -.- Já se o ně staram, jak vidíš.. Bránim je, nějak ti to uniklo O.o Spíš ty patříš k těm blbym nánám- Ty jsi začala urážet, já je a sebe jenom bránim ;) a tvůj tvůj pravopis mluví za vše! prej Fsechny.. vrať se do první třídy O.o
-
a co si teda myslela tim mokrejch???na vysvetleni ti nak dosli pismenka,hele radsi si vsimej tech svych hnusaku!!!si stejna jako oni!!zacinam byt docela agresivni na ty blbi nany co furt musi urazet,ted nemyslim jenom tebe,ale fsechny...a nak se branit musim *16* *16* *16* nebo spis sve idoly
-
-
-
no a jaky bilibers asi fandi the wanted,leda tak ty!!!!!!
-
-
*Beliebers
a nikdo tu nemluvil o tom, že Beliebers fandí TW, můžou k nim bejt neutrál ;) psalo se tu o tom, kdo má víc haterů, tak si to příště líp přečti -.- jo a nejsem Belieber
-
-
-
-
-
jžiši holky to je tady fakt hrozný furt se tu hádáme kvůli krainám tak si toho nevšímejte pak se takhle hádáme a mě to docela mrzí máme být 1D rodina a pořád se tu skoro hádáme. tak stím vstahem si toho nejvšímejte a smějte se tomu protože to za ty hádky nestojí :):* *3*
-
Věříte tomu? http://magazin.osobnosti.cz/harry-styles-vyrazil-na-svahy-s-pritelkyni-kendall-jenner-221852 Vždyť tam na té fotce Harry ani není ne? *13*
-
-
Je na fotce má lyžařské brýle černá bunda.
-
Ahoj,ja tomu teda moc neverim.
-
Ahoj. Harry na té fotce je. Je to ten kluk který má na obličeji nasazené lyžařské brýle na hlavě má nasazenou kapuci a přez rameno má hozené lýže.To je Harry. Tento článek jsem včera vyděla aji na twitteru.
-
-
Ajo, děkuju, já ho nepoznala, až když jsem si to přiblížila *1* takže jsou spolu? O.o
-
-
Ahoj není zač.Mejsem si jístá jestli s polu jsou ale četla jsem žě Kendall Jenner Harryho pozvala k sobě domů a seznámila ho se svou rodinou a její táta si s Harrym šel pak zahrát golf.
-
-
-
-
harry styles je muj druhy nejoblibenejsi z one direction a prvni je niall horan