Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Harrymu už není pět let.. ví co chce.. Sice je pravda že se poslední dobou změnil ale to se mění každý. Nehejtujte ho jen pro to že se nechová tak jak chcete vy. Bude mu 20. Nedělejte z něj malého kluka..
  • krasavec krasnej
    • já ho znám osobně mluvila jsem s ním a dokonce me pozval na večeři je romantik *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *1*
      • *14* Omg On je tak roztomily a Mr. sladky :)
      • Áha a já jsem Santa Klaus :D :D
      • Já jsem do Harryho taky zblázněná, ale nemusíš sem dávat takovýhle keci, stejně ti to nikdo neuvěří!!! A jestli opravdu, tak na něj budeš mít i číslo, ne????? *3*
      • LoveHarry
        no tak určitěě,tebe jo? v ČR ještě nebyli a ty už říkáš že tě pozval na večeři....to ti teda dobře jebe xDD seš padlá na hlavu! *16* *10* *2* *1*
      • Jo hej uplně ti to žeru :D :D :D
    • Ooooo no Míšo ty to rozjíždíš že ve škole rozjíždíš mín :D
  • Už jste někdo slyšeli písničku Styal my girl? Je boží stejně jako každá písnička kterou One Direction mají <3 <3 <3 <3
  • Happy birthday HARY :) :) :)
    • Herry všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí, zdraví a nenech se rozevštvat Kendelou! MILUJU TĚ♥♥♥
  • Nechápu proč si spousta lidí myslí, že One Direction jsou gayové, když nejsou. Jestli je soudí podle vzhledu nebo něčeho jinýho, to sice nevím, ale rozhodně vím, že nejsou.
    A proč by taky měli? *15* *15* *15*
    • souhlas ale řeknu to jinak....být gay znamená být teplí, ne že někdo dokázal víc než ty!
  • jak můžou napsat, že má 60 kg, tolik snad nemá žádný dospělý chlap, a navíc jak to zjistí, to jim to jako řekl?
    Nic proti osobnostem nemá ale s tou váhou je to fakt úlet.
    Neříkám, že je Harry tlustý , právě naopak , ale uznejte 60 kg !!!!!!!!!!!
    • Muj bacha na taky 60 kg.. Je mu 22 :D:D
  • Presne tak zneužíva ich iba že vy ste ..... on vás zneužíva tým že vie že každá ho chce tak robí blbosti raz Nadine Leopold ho omrzí tak hu vyhodí ako handru a ďalšia a tak s každou a všimliste si že ked boli mladší a rozumní boli viac slávnejší *5*
    • Děte do prde**
  • já tě milujůůůůůůůůůůůůů HARRY,LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*KDO MÁ COKOLIV PROTI,TAK........... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • ......Tak má pravdu
  • Napíšte mu správy na Twitter keď ich bude veľa tak si hádam jednu prečíta a keď v nej bude napr.že je sukničkár a tak možno sa spamätá a začne si ženy vážiť. A či vy chcete aby tiež aj s vami tak vybabral ako aj s ostatními Taylor Swift podviedol. Prosím aspoň jeden twett môže to zmeniť ďakujem *2*
  • Zase Loui?! Už vám načisto preskočilo?! On nieje gay!!!! *10* *10* *10* *10*
    • to není Loui!!!!!!!!!!!!!!! To je můj Louis
      • ahoj :D jančo to jsem já B.S *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit