Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Directioners.Dneska naši chlapci v Kolumbii odstartují svoje celosvětové turné Where We Are....
  • Ten kdo balí Justina tak to pls pište k němu do komentářů
  • Měří 189 cm -,-
    • jsem si říkala.... 180? to je srajda... má aspoň 185... je vysokej... :D <3
      *14* *4* *1*
      • Už je to dobrý :D <3 *14*
  • Hej! Nechte toho holky ti kluci jsou fajn:))
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* harry
  • dekuju holky co se mnou souhlasite a kdyby se našlo vas víc budu rada urcite taky napište svůj názor k mému názoru :D
    Katy :))
  • Harry je hezkej
  • Miluji Harryho stejně jako 1D Liam ,Naill,Zayn,Louis jsou všichni krásni ne?Kdo je Directionerka tak dá to se mi líbí a komu se to nelíbí tak at se nekouká *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miluju Harryho,je úžasnej *14* *14* ! ...ale podle mě má už moc dlouhý vlasy, nezdá se Vám to taky, holky ??? *1* líbí se mi, at je jakej koliv, ale podle mě byl ,,hezčí´´ před tím s kratšíma vlasama:D -jenom můj názor!
  • B. Harrry nekouri to bud klidna
    A ted k veci
    Harry je moc skveli inteligentni kluk taky moc sexy vime davno ale harryho broblem je to ze si neumi udrzet vztah protoze ma tedka novou holku tak bylo pro neho snadne ze holky za nim utikali a ze se nezabili jinak nevim jesli mu mam drzet palce jo nebo ne to je napsano v londyne............. tak cago belo detska :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit